Προτεινόμενη διαδρομή
Ίμπιζα
Ταξιδέψτε απευθείας στο Βαλένθια με πλοίο, αεροπορικά
Βαλένθια
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Ίμπιζα
Ταξιδέψτε με πλοίο για Πάλμα (Μαγιόρκα)
Πάλμα (Μαγιόρκα)
Ταξιδέψτε με αεροπορικά, πλοίο για Βαλένθια
Βαλένθια
Δείτε τιμές
Ίμπιζα
Ταξιδέψτε με πλοίο για Denia
Denia
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling για Βαλένθια
Βαλένθια
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Ίμπιζα στο Βαλένθια με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Ίμπιζα για Βαλένθια? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Ίμπιζα για το Βαλένθια είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Ίμπιζα προς το Βαλένθια μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Ίμπιζα προς το Βαλένθια όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci ή Trasmed. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Ίμπιζα Βαλένθια που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Trasmed, Grandi Navi Veloci, Baleària ή Acciona Trasmediterránea προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Ίμπιζα προς Βαλένθια, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Ίμπιζα προς Βαλένθια

Λιμάνι αναχώρησης
Ίμπιζα
Ισπανία
Βαλεαρίδες Νήσοι
Λιμάνι άφιξης
Βαλένθια
Ισπανία
Κοινότητας της Βαλένθια
Απόσταση
168 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci, Trasmed
Συχνότητα διασταυρώσεων
2 διασταυρώσεις την ημέρα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
4 ώρες 50 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Ίμπιζα Βαλένθια: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Ίμπιζα για Βαλένθια, θα βρείτε εισιτήρια από 23 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 167 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Ίμπιζα προς Βαλένθια είναι 84 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Ίμπιζα για το Βαλένθια είναι 6 ώρες 3 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 7 ώρες 15 λεπτά για να φτάσουν στο Βαλένθια, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Βαλένθια σε 5 ώρες. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Ίμπιζα στις 08:00. Το τελευταίο πλοίο για το Βαλένθια αναχωρεί από το λιμάνι του Ίμπιζα στις 23:00.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Ίμπιζα προς το Βαλένθια
84 €
Εύρος τιμών των πλοίων Ίμπιζα Βαλένθια (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
23 € - 167 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Ίμπιζα Βαλένθια
6 ώρες 3 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Βαλένθια
08:00
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Βαλένθια
23:00
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Βαλένθια
06:00
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Βαλένθια
20:00

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Ίμπιζα προς το Βαλένθια;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Ίμπιζα προς το Βαλένθια μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Βαλένθια. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Ίμπιζα προς το Βαλένθια είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το ταξίδι με το ποδήλατό σας
Στο τρένο, το λεωφορείο ή το αεροπλάνο, είναι συχνά πολύ περίπλοκο και μερικές φορές αδύνατο να ταξιδέψετε με αυτόν τον δυσκίνητο σύντροφο: το ποδήλατό σας. Ωστόσο, σε ένα πλοίο δεν έχετε αυτό το πρόβλημα: το ποδήλατό σας φορτώνεται απευθείας στο τεράστιο γκαράζ του πλοίου. Το αφήνετε εκεί για όλη τη διάρκεια της διέλευσης Ίμπιζα-Βαλένθια με απόλυτη ασφάλεια και χωρίς να φοβάστε ότι θα πάθει ζημιά. Θα επιβιβαστείτε στο ποδήλατό σας στο Βαλένθια για να αποβιβαστείτε από το πλοίο.
Απολαύστε τον καθαρό αέρα της θάλασσας
Τα οφέλη της θάλασσας για την υγεία έχουν αποδειχθεί εδώ και πολύ καιρό. Στο Ίμπιζα, μόλις βγείτε από το λιμάνι, κάντε μια βόλτα στο κατάστρωμα του πλοίου της Trasmed, Grandi Navi Veloci, Baleària ή Acciona Trasmediterránea και απολαύστε το θαλασσινό σπρέι και τον αναζωογονητικό, εμπλουτισμένο με οξυγόνο θαλάσσιο αέρα: μια πραγματική θεραπεία θαλασσοθεραπείας και πολύ αποτελεσματική για τον αερισμό των πνευμόνων! Ο φρέσκος θαλασσινός αέρας και τα κύματα που κουνάνε το πλοίο θα σας ηρεμήσουν αμέσως. Θα φτάσετε στο Βαλένθια νιώθοντας απόλυτα ζεν και γεμάτοι ενέργεια.
Για ένα φροντισμένο προσωπικό
Καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού από το Ίμπιζα στο Βαλένθια, ένα επαγγελματικό και εξυπηρετικό πλήρωμα θα είναι στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσει. Ένα γραφείο πληροφοριών βρίσκεται σχεδόν πάντα στο κύριο κατάστρωμα του πλοίου.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Ίμπιζα και Βαλένθια;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Ίμπιζα και Βαλένθια με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Trasmed, Grandi Navi Veloci, Baleària ή Acciona Trasmediterránea, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Trasmed Ίμπιζα Βαλένθια
Trasmed
Η Trasmed λειτουργεί ακτοπλοϊκές υπηρεσίες προς Ισπανία, συμπεριλαμβανομένων των ακτοπλοϊκών υπηρεσιών μεταξύ των λιμανιών του Ίμπιζα και του Βαλένθια. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Ίμπιζα-Βαλένθια και να κλείσετε το εισιτήριο της Trasmed μεταξύ Ίμπιζα και Βαλένθια. Περισσότερες πληροφορίες για την Trasmed
Grandi Navi Veloci Ίμπιζα Βαλένθια
Grandi Navi Veloci
Η Grandi Navi Veloci είναι ιταλική εταιρεία και ένας από τους ηγέτες στις επιβατικές μεταφορές στη Μεσόγειο. Εξυπηρετεί την Ιταλία (Σικελία και Σαρδηνία), την Ισπανία, την Τυνησία, την Αλγερία, τη Γαλλία και το Μαρόκο. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Ίμπιζα-Βαλένθια και να κλείσετε το εισιτήριο της Grandi Navi Veloci μεταξύ Ίμπιζα και Βαλένθια. Περισσότερες πληροφορίες για την Grandi Navi Veloci
Baleària Ίμπιζα Βαλένθια
Baleària
Η Baleària ιδρύθηκε το 1997 και είναι μια ακτοπλοϊκή εταιρεία με έδρα τη Βαλένθια της Ισπανίας. Προσφέρει διασταυρώσεις προς διάφορους προορισμούς στην Ισπανία, τη Γαλλία και την Ιταλία. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Ίμπιζα-Βαλένθια και να κλείσετε το εισιτήριο της Baleària μεταξύ Ίμπιζα και Βαλένθια. Η Baleària πραγματοποιεί 10 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Βαλένθια από το Ίμπιζα και ο χρόνος ταξιδιού είναι 4 ώρες 50 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Baleària
4 ώρες 50 λεπτά
10 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Acciona Trasmediterránea Ίμπιζα Βαλένθια
Acciona Trasmediterránea
Η Acciona Trasmediterránea ιδρύθηκε το 1989 και εδρεύει στη Βαρκελώνη της Ισπανίας. Η εταιρεία εξυπηρετεί τις μεσογειακές περιοχές της Ισπανίας, της Γαλλίας και της Ιταλίας. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Ίμπιζα-Βαλένθια και να κλείσετε το εισιτήριο της Acciona Trasmediterránea μεταξύ Ίμπιζα και Βαλένθια. Η Acciona Trasmediterránea πραγματοποιεί 6 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Βαλένθια από το Ίμπιζα και ο χρόνος ταξιδιού είναι 5 ώρες 50 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Acciona Trasmediterránea
5 ώρες 50 λεπτά
6 διασταυρώσεις την εβδομάδα

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Ίμπιζα; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Βαλένθια;

Λιμάνι αναχώρησης στο Ίμπιζα

Τα πλοία της Trasmed, Grandi Navi Veloci, Baleària ή Acciona Trasmediterránea αναχωρούν για το Βαλένθια από τα ακόλουθα λιμάνια στο Ίμπιζα:

Ibiza Eivissa
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Βαλένθια

Τα πλοία της Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci ή Trasmed φτάνουν στο Βαλένθια από τα ακόλουθα λιμάνια:

Valencia
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Ίμπιζα για το Βαλένθια, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 4 ώρες 50 λεπτά για να καλύψετε τα 168 km μεταξύ Ίμπιζα και Βαλένθια.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Ίμπιζα και Βαλένθια) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Trasmed, Grandi Navi Veloci, Baleària και Acciona Trasmediterránea). Επί του παρόντος, υπάρχουν 2 διασταυρώσεις την ημέρα μεταξύ Ίμπιζα και Βαλένθια.

Υπάρχουν 4 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Ίμπιζα και Βαλένθια: Trasmed, Grandi Navi Veloci, Baleària και Acciona Trasmediterránea.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci, Trasmed.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci, Trasmed στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Ίμπιζα Βαλένθια, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Ίμπιζα και Βαλένθια, θα διανύσετε 168 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Ίμπιζα προς το Βαλένθια, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 23 € για τη χαμηλότερη, έως 167 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 84 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Ίμπιζα στις 08:00 με προορισμό το Βαλένθια.

Το τελευταίο πλοίο για Βαλένθια αναχωρεί από το Ίμπιζα συνήθως στις 23:00.

Πώς είναι η διέλευση από το Ίμπιζα προς το Βαλένθια;

Αν δεν έχετε ξαναμπεί ποτέ σε πλοίο, είναι δύσκολο να φανταστείτε πώς θα ήταν μια μέρα στη θάλασσα μεταξύ Ίμπιζα και Βαλένθια. Θα περιγράψουμε, λοιπόν, αυτή τη μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία, από την επιβίβαση στο Ίμπιζα έως την αποβίβαση στο Βαλένθια, προκειμένου να σας βοηθήσουμε να προβάλετε καλύτερα τον εαυτό σας στον θαλάσσιο κόσμο της Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci και Trasmed. Μπορείτε επίσης να βρείτε ορισμένες τουριστικές και πρακτικές πληροφορίες για το Ίμπιζα και το Βαλένθια.

Αναχώρηση από το Ίμπιζα με πλοίο

Πριν ξεκινήσετε για το ταξίδι σας με το πλοίο Ίμπιζα Βαλένθια, παραθέτουμε ορισμένα βήματα που πρέπει να κάνετε πριν την επιβίβαση:

  • Παρουσίαση στο λιμάνι του Ίμπιζα / Θα πρέπει να φτάσετε στο λιμάνι του Ίμπιζα αρκετά νωρίτερα. Παρακαλείστε να το ελέγξετε αυτό με την εταιρεία σας Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci ή Trasmed. Μετά την παρέλευση αυτού του χρονικού διαστήματος, η εταιρεία δικαιούται να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Εγγραφή για τη διέλευση Ίμπιζα - Βαλένθια / Στον τερματικό σταθμό του Ίμπιζα, αναζητήστε τα γκισέ της Trasmed, Grandi Navi Veloci, Baleària ή Acciona Trasmediterránea και επιδείξτε το διαβατήριο και τον αριθμό κράτησής σας. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, παρακαλείστε να σταθείτε στις αποκλειστικές λωρίδες. Το check-in θα γίνει απευθείας από το όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Βαλένθια / Από τον τερματικό σταθμό του Ίμπιζα θα σας καλέσουν να επιβιβαστείτε στο πλοίο τα φωνητικά μηνύματα που μεταδίδονται. Στο όχημά σας, το προσωπικό της Trasmed, Grandi Navi Veloci, Baleària ή Acciona Trasmediterránea θα προχωρήσει με την επιβίβαση γραμμή προς γραμμή. Περιμένετε υπομονετικά τη σειρά σας.

Διασχίζοντας το Ίμπιζα προς το Βαλένθια: επί του πλοίου...

Κατά τη διάρκεια της διέλευσης, ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες του πλοίου της Trasmed, Grandi Navi Veloci, Baleària ή Acciona Trasmediterránea όπως επιθυμεί. Κάποιοι θα θέλουν να χαλαρώσουν σε ένα από τα αναπαυτικά σαλόνια, άλλοι θα θέλουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο όλες τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο πλοίο ή απλώς να απολαύσουν τη θέα της θάλασσας από το κατάστρωμα του πλοίου.

Άφιξη πλοίου στο Βαλένθια

Ακολουθούν ορισμένες πληροφορίες για την αποβίβαση στο Βαλένθια:

  • Το λιμάνι του Βαλένθια είναι ορατό / Δεν θα μπορείτε να επιστρέψετε στο όχημά σας μέχρι το πλοίο να σταματήσει και να δέσει στην αποβάθρα του λιμανιού του Βαλένθια. Δεν υπάρχει λόγος να βιάζεστε. Αντ' αυτού, απολαύστε την άφιξη στο λιμάνι του Βαλένθια από το κατάστρωμα του σκάφους.
  • Εγκαταλείψτε την καμπίνα σας. / Εάν ταξιδέψατε από το Ίμπιζα στο Βαλένθια με την άνεση μιας καμπίνας, θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο Βαλένθια.
  • Αποβίβαση από το πλοίο και εξερεύνηση του Βαλένθια / Η έξοδος από το γκαράζ του πλοίου είναι αρκετά γρήγορη. Οι πεζοί επιβάτες βγαίνουν από το πλοίο ακόμη πιο γρήγορα. Στο Βαλένθια δεν μπορεί να αποκλειστεί ο τελωνειακός έλεγχος. Επιτέλους, οι διακοπές σας στο Βαλένθια έχουν αρχίσει!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης