Άγιος Κήρυκος
Ταξιδέψτε απευθείας στο Leipsoi με πλοίο
Leipsoi
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Ικαρία στο Leipsoi με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Ικαρία για Leipsoi? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Ικαρία για το Leipsoi είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Ικαρία προς το Leipsoi μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Ικαρία προς το Leipsoi όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Dodekanisos Seaways ή Hellenic Seaways. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Ικαρία Leipsoi που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Dodekanisos Seaways ή Hellenic Seaways προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Ικαρία προς Leipsoi, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Ικαρία προς Leipsoi

Λιμάνι αναχώρησης
Άγιος Κήρυκος
Ελλάδα
Λιμάνι άφιξης
Leipsoi
Ελλάδα
Δωδεκάνησα
Απόσταση
55 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Dodekanisos Seaways, Hellenic Seaways
Συχνότητα διασταυρώσεων
3 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
1 ώρες 30 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Ικαρία Leipsoi: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Ικαρία για Leipsoi, θα βρείτε εισιτήρια από 9 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 130 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Ικαρία προς Leipsoi είναι 66 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Ικαρία για το Leipsoi είναι 1 ώρες 51 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 2 ώρες 45 λεπτά για να φτάσουν στο Leipsoi, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Leipsoi σε 1 ώρες 20 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Ικαρία στις 09:30. Το τελευταίο πλοίο για το Leipsoi αναχωρεί από το λιμάνι του Ικαρία στις 20:30.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Ικαρία προς το Leipsoi
66 €
Εύρος τιμών των πλοίων Ικαρία Leipsoi (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
9 € - 130 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Ικαρία Leipsoi
1 ώρες 51 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Leipsoi
09:30
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Leipsoi
20:30
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Leipsoi
10:50
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Leipsoi
23:10

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Ικαρία προς το Leipsoi;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Ικαρία προς το Leipsoi μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Leipsoi. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Ικαρία προς το Leipsoi είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Ξεκούραση σε μια καμπίνα
Αν και η κράτηση καμπίνας για τη διέλευση από το Ικαρία στο Leipsoi είναι προαιρετική, είναι μια άνεση που πρέπει να απολαύσετε. Εξοπλισμένες με κουκέτες, ιδιωτικά μπάνια και μερικές φορές ακόμη και φινιστρίνια ή μπαλκόνια, οι καμπίνες δεν διαφέρουν από τα πραγματικά δωμάτια ξενοδοχείων. Αν και η χρήση τους είναι πιο προφανής σε διανυκτερεύσεις, είναι απολύτως δυνατό να κάνετε κράτηση κατά τη διάρκεια της ημέρας.
Για να πάρετε λίγο θαλασσινό αέρα
Τα οφέλη της θάλασσας για την υγεία έχουν αποδειχθεί εδώ και πολύ καιρό. Κατά τη διάρκεια του πλου Ικαρία-Leipsoi, αποκτήστε πρόσβαση στους εξωτερικούς χώρους του πλοίου της Dodekanisos Seaways ή Hellenic Seaways για να πάρετε μια βαθιά ανάσα αέρα. Ένα αίσθημα ευεξίας θα σας κυριεύσει γρήγορα. Αυτό θα σας επιτρέψει να ξεκινήσετε τις διακοπές σας στο Leipsoi γεμάτοι ενέργεια.
Δεν θα βαρεθείτε στο πλοίο... σε αντίθεση με το αεροπλάνο
Σε γενικές γραμμές, για να φτάσετε στο Leipsoi ή οπουδήποτε αλλού, το αεροπλάνο είναι ο ταχύτερος τρόπος. Το πρόβλημα είναι ότι είστε κολλημένοι στο κάθισμά σας για αρκετές ώρες. Αντιθέτως, στη διαδρομή Ικαρία-Leipsoi με το πλοίο της Dodekanisos Seaways ή Hellenic Seaways, θα έχετε πολλές ευκαιρίες να διασκεδάσετε, να περπατήσετε στο εξωτερικό κατάστρωμα, ακόμη και να κάνετε ηλιοθεραπεία το καλοκαίρι. Ποτέ δεν θα έχετε τόση ελευθερία και ψυχαγωγία κατά τη διάρκεια μιας πτήσης!

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Ικαρία και Leipsoi;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Ικαρία και Leipsoi με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Dodekanisos Seaways ή Hellenic Seaways, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Dodekanisos Seaways Ικαρία Leipsoi
Dodekanisos Seaways
Η Dodekanisos Seaways ιδρύθηκε το 1991 και εδρεύει στη Ρόδο, Ελλάδα. Η εταιρεία εξυπηρετεί τα νησιά του Αιγαίου και τα λιμάνια στο Ιόνιο Πέλαγος. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Ικαρία-Leipsoi και να κλείσετε το εισιτήριο της Dodekanisos Seaways μεταξύ Ικαρία και Leipsoi. Η Dodekanisos Seaways πραγματοποιεί 2 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Leipsoi από το Ικαρία και ο χρόνος ταξιδιού είναι 1 ώρες 30 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Dodekanisos Seaways
1 ώρες 30 λεπτά
2 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Hellenic Seaways Ικαρία Leipsoi
Hellenic Seaways
Η Hellenic Seaways ιδρύθηκε το 2000 και εδρεύει στην Αθήνα. Η εταιρεία εξυπηρετεί τα ελληνικά νησιά και την περιοχή του Αιγαίου. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Ικαρία-Leipsoi και να κλείσετε το εισιτήριο της Hellenic Seaways μεταξύ Ικαρία και Leipsoi. Η Hellenic Seaways πραγματοποιεί 1 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Leipsoi από το Ικαρία και ο χρόνος ταξιδιού είναι 2 ώρες 50 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Hellenic Seaways
2 ώρες 50 λεπτά
1 διασταυρώσεις την εβδομάδα

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Ικαρία; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Leipsoi;

Λιμάνι αναχώρησης στο Ικαρία

Τα πλοία της Dodekanisos Seaways ή Hellenic Seaways αναχωρούν για το Leipsoi από τα ακόλουθα λιμάνια στο Ικαρία:

Port of Agios Kyrikos
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Leipsoi

Τα πλοία της Hellenic Seaways ή Dodekanisos Seaways φτάνουν στο Leipsoi από τα ακόλουθα λιμάνια:

Port of Leipsoi
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Ικαρία για το Leipsoi, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 1 ώρες 30 λεπτά για να καλύψετε τα 55 km μεταξύ Ικαρία και Leipsoi.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Ικαρία και Leipsoi) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Dodekanisos Seaways και Hellenic Seaways). Επί του παρόντος, υπάρχουν 3 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Ικαρία και Leipsoi.

Υπάρχουν 2 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Ικαρία και Leipsoi: Dodekanisos Seaways και Hellenic Seaways.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Dodekanisos Seaways, Hellenic Seaways.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Dodekanisos Seaways, Hellenic Seaways στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Ικαρία Leipsoi, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Ικαρία και Leipsoi, θα διανύσετε 55 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Ικαρία προς το Leipsoi, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 9 € για τη χαμηλότερη, έως 130 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 66 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Ικαρία στις 09:30 με προορισμό το Leipsoi.

Το τελευταίο πλοίο για Leipsoi αναχωρεί από το Ικαρία συνήθως στις 20:30.

Ζήστε μια εμπειρία από το Ικαρία προς το Leipsoi με το πλοίο

Αν δεν έχετε ξαναμπεί ποτέ σε πλοίο, είναι δύσκολο να φανταστείτε πώς θα ήταν μια μέρα στη θάλασσα μεταξύ Ικαρία και Leipsoi. Για να σας βοηθήσουμε να βυθιστείτε στην ατμόσφαιρα μιας ακτοπλοϊκής κρουαζιέρας της Dodekanisos Seaways ή Hellenic Seaways, εδώ σας εξηγούμε τα διάφορα στάδια του ταξιδιού, από την επιβίβαση στο πλοίο στο Ικαρία έως την αποβίβαση στο Leipsoi. Μπορείτε επίσης να βρείτε ορισμένες τουριστικές και πρακτικές πληροφορίες για το Ικαρία και το Leipsoi.

Αναχώρηση από το Ικαρία με πλοίο

Πριν ξεκινήσει το ταξίδι σας με το πλοίο Ικαρία Leipsoi, εδώ είναι μερικά βήματα για να επιβιβαστείτε:

  • Παρουσίαση στο λιμάνι του Ικαρία / Θα πρέπει να διαθέσετε ένα ορισμένο χρονικό διάστημα (ελέγξτε το με την Dodekanisos Seaways ή Hellenic Seaways) πριν από την πραγματική ώρα αναχώρησης του πλοίου για να φτάσετε στον τερματικό σταθμό του Ικαρία. Μετά την παρέλευση αυτού του χρόνου, η κράτησή σας δεν είναι πλέον εγγυημένη.
  • Εγγραφή για τη διέλευση Ικαρία - Leipsoi / Στον τερματικό σταθμό του Ικαρία, αναζητήστε τα γκισέ της Dodekanisos Seaways ή Hellenic Seaways και επιδείξτε το διαβατήριο και τον αριθμό κράτησής σας. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, παρακαλείστε να σταθείτε στις αποκλειστικές λωρίδες. Το check-in θα γίνει απευθείας από το όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Leipsoi / Προσέξτε τα φωνητικά μηνύματα στον τερματικό σταθμό του Ικαρία που σας καλούν να επιβιβαστείτε. Στο όχημά σας, το προσωπικό της Dodekanisos Seaways ή Hellenic Seaways θα προχωρήσει με την επιβίβαση γραμμή προς γραμμή. Περιμένετε υπομονετικά τη σειρά σας.

Επιβίβαση στο πλοίο μεταξύ Ικαρία και Leipsoi

Στο πλοίο της Hellenic Seaways ή Dodekanisos Seaways, μπορείτε να επιλέξετε τις δραστηριότητές σας ανάλογα με τις προτιμήσεις σας! Ορισμένοι ταξιδιώτες θα θέλουν να χαλαρώσουν στην ιδιωτικότητα μιας καμπίνας, ενώ άλλοι θα απολαύσουν τα μπαρ, τα εστιατόρια, τα παιχνίδια και τα καταστήματα.

Το πλοίο πλησιάζει στο Leipsoi, η αποβίβαση επίκειται!

Ακολουθούν ορισμένες πληροφορίες για την αποβίβαση στο Leipsoi:

  • Το λιμάνι του Leipsoi είναι ορατό / Θα σας επιτραπεί να επιστρέψετε στο γκαράζ του πλοίου μόλις το πλοίο ελλιμενιστεί. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε. Αντ' αυτού, απολαύστε την άφιξη στο λιμάνι του Leipsoi από το κατάστρωμα του σκάφους.
  • Εάν βρίσκεστε σε καμπίνα. / Θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο λιμάνι του Leipsoi.
  • Αφήστε το πλοίο και το Leipsoi είναι δικό σας / Μόλις ανοίξουν οι πόρτες του γκαράζ, η αποβίβαση από το πλοίο είναι αρκετά γρήγορη. Είναι ακόμη πιο γρήγορο ως πεζός. Στο Leipsoi είναι πιθανό να περάσετε από τελωνειακό έλεγχο. Επιτέλους, οι διακοπές σας στο Leipsoi έχουν αρχίσει!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης