Προτεινόμενη διαδρομή
Ντάγκλας
Ταξιδέψτε απευθείας στο Μπέλφαστ με πλοίο
Μπέλφαστ
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Ντάγκλας
Ταξιδέψτε με πλοίο για Larne
Larne
Ταξιδέψτε με τρένο, Carpooling για Μπέλφαστ
Μπέλφαστ
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Ντάγκλας στο Μπέλφαστ με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Ντάγκλας για Μπέλφαστ? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Ντάγκλας για το Μπέλφαστ είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Ντάγκλας προς το Μπέλφαστ μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Ντάγκλας προς το Μπέλφαστ όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Isle of Man Steam Packet. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Ντάγκλας Μπέλφαστ που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Isle of Man Steam Packet προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Ντάγκλας προς Μπέλφαστ, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Ντάγκλας προς Μπέλφαστ

Λιμάνι αναχώρησης
Ντάγκλας
Ηνωμένο Βασίλειο
Νήσος Μαν
Λιμάνι άφιξης
Μπέλφαστ
Ηνωμένο Βασίλειο
Βόρεια Ιρλανδία
Απόσταση
105 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Isle of Man Steam Packet
Συχνότητα διασταυρώσεων
2 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
2 ώρες 50 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Ντάγκλας Μπέλφαστ: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Ντάγκλας για Μπέλφαστ, θα βρείτε εισιτήρια από 29 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 389 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Ντάγκλας προς Μπέλφαστ είναι 197 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Ντάγκλας για το Μπέλφαστ είναι 3 ώρες 31 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 4 ώρες 29 λεπτά για να φτάσουν στο Μπέλφαστ, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Μπέλφαστ σε 2 ώρες 45 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Ντάγκλας στις 07:00. Το τελευταίο πλοίο για το Μπέλφαστ αναχωρεί από το λιμάνι του Ντάγκλας στις 19:30.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Ντάγκλας προς το Μπέλφαστ
197 €
Εύρος τιμών των πλοίων Ντάγκλας Μπέλφαστ (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
29 € - 389 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Ντάγκλας Μπέλφαστ
3 ώρες 31 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Μπέλφαστ
07:00
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Μπέλφαστ
19:30
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Μπέλφαστ
09:45
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Μπέλφαστ
23:59

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Ντάγκλας και Μπέλφαστ;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Ντάγκλας και Μπέλφαστ με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Isle of Man Steam Packet, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Isle of Man Steam Packet Ντάγκλας Μπέλφαστ
Isle of Man Steam Packet
Η Isle of Man Steam Packet είναι μια πολύ παλιά ακτοπλοϊκή εταιρεία της Νήσου του Μαν που ιδρύθηκε το 1830! Συγκρίνετε όλες τις τιμές Isle of Man Steam Packet Ντάγκλας Μπέλφαστ για ναύλους στη Vivanoda. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Ντάγκλας-Μπέλφαστ και να κλείσετε το εισιτήριο της Isle of Man Steam Packet μεταξύ Ντάγκλας και Μπέλφαστ. Η Isle of Man Steam Packet πραγματοποιεί 2 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Μπέλφαστ από το Ντάγκλας και ο χρόνος ταξιδιού είναι 2 ώρες 50 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Isle of Man Steam Packet
2 ώρες 50 λεπτά
2 διασταυρώσεις την εβδομάδα

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Ντάγκλας; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Μπέλφαστ;

Λιμάνι αναχώρησης στο Ντάγκλας

Τα πλοία της Isle of Man Steam Packet αναχωρούν για το Μπέλφαστ από τα ακόλουθα λιμάνια στο Ντάγκλας:

Douglas Ile of Man Sea Terminal
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Μπέλφαστ

Τα πλοία της Isle of Man Steam Packet φτάνουν στο Μπέλφαστ από τα ακόλουθα λιμάνια:

Belfast Stena Line Ferries
Χάρτης
Άλλα εναλλακτικά δρομολόγια από Ντάγκλας προς Μπέλφαστ
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Ντάγκλας για το Μπέλφαστ, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 2 ώρες 50 λεπτά για να καλύψετε τα 105 km μεταξύ Ντάγκλας και Μπέλφαστ.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Ντάγκλας και Μπέλφαστ) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Isle of Man Steam Packet). Επί του παρόντος, υπάρχουν 2 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Ντάγκλας και Μπέλφαστ.

Υπάρχουν 1 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Ντάγκλας και Μπέλφαστ: Isle of Man Steam Packet.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Isle of Man Steam Packet.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Ντάγκλας προς το Μπέλφαστ, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 29 € για τη χαμηλότερη, έως 389 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 197 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Ντάγκλας στις 07:00 με προορισμό το Μπέλφαστ.

Το τελευταίο πλοίο για Μπέλφαστ αναχωρεί από το Ντάγκλας συνήθως στις 19:30.

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης