Προτεινόμενη διαδρομή
Μπρίντιζι
Ταξιδέψτε απευθείας στο Πάτρα με πλοίο
Πάτρα
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Μπρίντιζι
Ταξιδέψτε με πλοίο για Κέρκυρα
Κέρκυρα
Ταξιδέψτε με πλοίο για Πάτρα
Πάτρα
Δείτε τιμές
Μπρίντιζι
Ταξιδέψτε με πλοίο για Σάμη
Σάμη
Ταξιδέψτε με πλοίο για Πάτρα
Πάτρα
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Μπρίντιζι στο Πάτρα με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Μπρίντιζι για Πάτρα? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Μπρίντιζι για το Πάτρα είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Μπρίντιζι προς το Πάτρα μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Μπρίντιζι προς το Πάτρα όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η ANEK Lines, Endeavor Lines, Grimaldi Lines, Agoudimos Lines, European Seaways ή Egnatia Seaways. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Μπρίντιζι Πάτρα που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Endeavor Lines ή Grimaldi Lines προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Μπρίντιζι προς Πάτρα, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Μπρίντιζι προς Πάτρα

Λιμάνι αναχώρησης
Μπρίντιζι
Ιταλία
Απουλία
Λιμάνι άφιξης
Πάτρα
Ελλάδα
Δυτική Ελλάδα
Απόσταση
420 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
ANEK Lines, Endeavor Lines, Grimaldi Lines, Agoudimos Lines, European Seaways, Egnatia Seaways, A-Ships Management, Red Star Ferries, Kefalonian Lines, Ionian Group
Συχνότητα διασταυρώσεων
3 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
16 ώρες
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Μπρίντιζι προς το Πάτρα;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Μπρίντιζι προς το Πάτρα μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Πάτρα. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Μπρίντιζι προς το Πάτρα είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Απολαύστε τον καθαρό αέρα της θάλασσας
Δεν υπάρχει πλέον καμία αμφιβολία ότι ο θαλασσινός αέρας έχει πολλά οφέλη για την υγεία. Κατά τη διάρκεια του πλου Μπρίντιζι-Πάτρα, αποκτήστε πρόσβαση στους εξωτερικούς χώρους του πλοίου της Endeavor Lines ή Grimaldi Lines για να πάρετε μια βαθιά ανάσα αέρα. Ένα αίσθημα ευεξίας θα σας κυριεύσει γρήγορα. Αυτό θα σας επιτρέψει να ξεκινήσετε τις διακοπές σας στο Πάτρα γεμάτοι ενέργεια.
Ξεκούραση σε μια καμπίνα
Αν και η κράτηση καμπίνας για τη διέλευση από το Μπρίντιζι στο Πάτρα είναι προαιρετική, είναι μια άνεση που πρέπει να απολαύσετε. Όπως και τα πραγματικά δωμάτια ξενοδοχείων, προσφέρουν στους ταξιδιώτες κρεβάτια, μπάνια και, σε ορισμένες σουίτες, φινιστρίνια και μπαλκόνια. Ακόμη και σε μια ημερήσια διέλευση, η ιδιωτικότητα μιας καμπίνας είναι δυνατή και πολύ πιο άνετη από το να κάθεστε σε ένα σαλόνι.
Πάρτε απεριόριστο αριθμό αποσκευών
Με άλλα μέσα μεταφοράς, συχνά περιοριζόμαστε σε 1 αποσκευή και κάθε επιπλέον αποσκευή χρεώνεται. Στο πλοίο Μπρίντιζι Πάτρα, μπορείτε να πάρετε όσες αποσκευές θέλετε, εντός της χωρητικότητας του οχήματός σας. Εάν ταξιδεύετε ως πεζός, οι όροι μπορεί να είναι πιο περιοριστικοί, καθώς θα πρέπει να μεταφέρετε τις αποσκευές σας μαζί σας μέχρι να φτάσετε στο Πάτρα. Ωστόσο, πολλά πλοία παρέχουν χώρο αποθήκευσης αποσκευών για τους πεζούς επιβάτες. Ενημερωθείτε από την Endeavor Lines ή Grimaldi Lines.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Μπρίντιζι και Πάτρα;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Μπρίντιζι και Πάτρα με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Endeavor Lines ή Grimaldi Lines, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Endeavor Lines Μπρίντιζι Πάτρα
Endeavor Lines
Η Endeavor Lines είναι μια ακτοπλοϊκή εταιρεία που εδρεύει στην Ελλάδα και εκτελεί δρομολόγια προς διάφορους προορισμούς στην Ελλάδα, την Τουρκία και την Ιταλία. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Μπρίντιζι-Πάτρα και να κλείσετε το εισιτήριο της Endeavor Lines μεταξύ Μπρίντιζι και Πάτρα. Περισσότερες πληροφορίες για την Endeavor Lines
Grimaldi Lines Μπρίντιζι Πάτρα
Grimaldi Lines
Η Grimaldi Lines ιδρύθηκε το 1947 και εδρεύει στη Νάπολη της Ιταλίας. Προσφέρει ακτοπλοϊκές υπηρεσίες προς διάφορους προορισμούς στην Ευρώπη και τη Βόρεια Αφρική. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Μπρίντιζι-Πάτρα και να κλείσετε το εισιτήριο της Grimaldi Lines μεταξύ Μπρίντιζι και Πάτρα. Η Grimaldi Lines πραγματοποιεί 3 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Πάτρα από το Μπρίντιζι και ο χρόνος ταξιδιού είναι 16 ώρες. Περισσότερες πληροφορίες για την Grimaldi Lines
16 ώρες
3 διασταυρώσεις την εβδομάδα

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Μπρίντιζι; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Πάτρα;

Λιμάνι αναχώρησης στο Μπρίντιζι

Τα πλοία της Endeavor Lines ή Grimaldi Lines αναχωρούν για το Πάτρα από τα ακόλουθα λιμάνια στο Μπρίντιζι:

Brindisi Costa Morena Terrare
Χάρτης
Brindisi
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Πάτρα

Τα πλοία της Grimaldi Lines ή Endeavor Lines φτάνουν στο Πάτρα από τα ακόλουθα λιμάνια:

Patras Terminal Ferry Sud
Χάρτης
Patras Terminal Ferry Nord
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Μπρίντιζι για το Πάτρα, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 16 ώρες για να καλύψετε τα 420 km μεταξύ Μπρίντιζι και Πάτρα.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Μπρίντιζι και Πάτρα) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Endeavor Lines και Grimaldi Lines). Επί του παρόντος, υπάρχουν 3 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Μπρίντιζι και Πάτρα.

Υπάρχουν 2 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Μπρίντιζι και Πάτρα: Endeavor Lines και Grimaldi Lines.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις ANEK Lines, Endeavor Lines, Grimaldi Lines, Agoudimos Lines, European Seaways, Egnatia Seaways, A-Ships Management, Red Star Ferries, Kefalonian Lines, Ionian Group.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των ANEK Lines, Endeavor Lines, Grimaldi Lines, Agoudimos Lines, European Seaways, Egnatia Seaways, A-Ships Management, Red Star Ferries, Kefalonian Lines, Ionian Group στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Μπρίντιζι Πάτρα, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Μπρίντιζι και Πάτρα, θα διανύσετε 420 km.

Πώς είναι η διαδρομή από το Μπρίντιζι στο Πάτρα;

Αν είναι η πρώτη σας φορά σε πλοίο, δεν είναι εύκολο να φανταστείτε πώς είναι μια θαλάσσια διέλευση από το Μπρίντιζι στο Πάτρα. Για να σας βοηθήσουμε να προβάλετε καλύτερα τον εαυτό σας στην εμπειρία μιας κρουαζιέρας στο Μπρίντιζι Πάτρα με τα πλοία ANEK Lines, Endeavor Lines, Grimaldi Lines, Agoudimos Lines, European Seaways ή Egnatia Seaways, παρακολουθήσαμε τα διάφορα στάδια του ταξιδιού από την επιβίβαση στο Μπρίντιζι έως την αποβίβαση στο Πάτρα. Θα βρείτε επίσης πρακτικές πληροφορίες για το Μπρίντιζι και το Πάτρα.

Επιβίβαση στο Μπρίντιζι

Πριν ξεκινήσετε για το ταξίδι σας με το πλοίο Μπρίντιζι Πάτρα, παραθέτουμε ορισμένα βήματα που πρέπει να κάνετε πριν την επιβίβαση:

  • Ώρα άφιξης στο λιμάνι του Μπρίντιζι / Θα πρέπει να φτάσετε στο λιμάνι του Μπρίντιζι αρκετά νωρίτερα. Παρακαλείστε να το ελέγξετε αυτό με την εταιρεία σας Grimaldi Lines ή Endeavor Lines. Μετά την παρέλευση αυτού του χρόνου, η εταιρεία μπορεί να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Check in για τη διέλευση Μπρίντιζι - Πάτρα / Στο Μπρίντιζι, παρουσιάστε την ταυτότητά σας (διαβατήριο ή CNI) και τον αριθμό κράτησης στα εκδοτήρια εισιτηρίων της Grimaldi Lines ή Endeavor Lines στον τερματικό σταθμό του Μπρίντιζι. Με αυτοκίνητο, η διαδικασία είναι η ίδια, αλλά απευθείας από τις λωρίδες επιβίβασης. Παραμένετε στο όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Πάτρα / Από τον τερματικό σταθμό του Μπρίντιζι θα σας καλέσουν να επιβιβαστείτε στο πλοίο τα φωνητικά μηνύματα που μεταδίδονται. Με αυτοκίνητο, ακολουθήστε τις οδηγίες του προσωπικού της Endeavor Lines ή Grimaldi Lines για να επιβιβαστείτε και να σταθμεύσετε το όχημά σας στο πλοίο.

Διασχίζοντας το Μπρίντιζι προς το Πάτρα: επί του πλοίου...

Στο πλοίο της Grimaldi Lines ή Endeavor Lines, μπορείτε να επιλέξετε τις δραστηριότητές σας ανάλογα με τις προτιμήσεις σας! Κάποιοι θα θέλουν να χαλαρώσουν σε ένα από τα αναπαυτικά σαλόνια, άλλοι θα θέλουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο όλες τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο πλοίο ή απλώς να απολαύσουν τη θέα της θάλασσας από το κατάστρωμα του πλοίου.

Το Πάτρα είναι στον ορίζοντα, η αποβίβαση επίκειται!

Τέλος, θα βρείτε ορισμένες πληροφορίες για την άφιξη του πλοίου στο Πάτρα:

  • Το πλοίο εισέρχεται στο λιμάνι του Πάτρα / Θα σας επιτραπεί να επιστρέψετε στο γκαράζ του πλοίου μόλις το πλοίο ελλιμενιστεί. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε. Εάν θέλετε να περιμένετε, σας συνιστούμε να παρακολουθήσετε την είσοδο στο λιμάνι του Πάτρα από τα εξωτερικά καταστρώματα.
  • Εάν βρίσκεστε σε καμπίνα. / Εάν ταξιδέψατε από το Μπρίντιζι στο Πάτρα με την άνεση μιας καμπίνας, θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο Πάτρα.
  • Αφήστε το πλοίο και το Πάτρα είναι δικό σας / Η έξοδος από το γκαράζ του πλοίου είναι αρκετά γρήγορη. Ως πεζός, θα βγείτε ακόμη πιο γρήγορα. Στο Πάτρα δεν μπορεί να αποκλειστεί ο τελωνειακός έλεγχος. Επιτέλους, βγείτε από το λιμάνι και το Πάτρα σας περιμένει!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης