Προτεινόμενη διαδρομή
Ανκόνα
Ταξιδέψτε απευθείας στο Σπλιτ με πλοίο
Σπλιτ
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Ανκόνα
Ταξιδέψτε με πλοίο για Ζαντάρ
Ζαντάρ
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling για Σπλιτ
Σπλιτ
Δείτε τιμές
Ανκόνα
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο, Carpooling για Μπάρι
Μπάρι
Ταξιδέψτε με πλοίο για Σπλιτ
Σπλιτ
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Ανκόνα στο Σπλιτ με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Ανκόνα για Σπλιτ? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Ανκόνα για το Σπλιτ είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Ανκόνα προς το Σπλιτ μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Ανκόνα προς το Σπλιτ όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Blue Line International, Jadrolinija, SNAV ή Blueline. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Ανκόνα Σπλιτ που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της SNAV, Jadrolinija, Blue Line International ή Blueline προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Ανκόνα προς Σπλιτ, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Ανκόνα προς Σπλιτ

Λιμάνι αναχώρησης
Ανκόνα
Ιταλία
Marches
Λιμάνι άφιξης
Σπλιτ
Κροατία
Σπλιτ-Δαλματία
Απόσταση
237 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Blue Line International, Jadrolinija, SNAV, Blueline
Συχνότητα διασταυρώσεων
10 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
9 ώρες
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Ανκόνα Σπλιτ: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Ανκόνα για Σπλιτ, θα βρείτε εισιτήρια από 50 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 232 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Ανκόνα προς Σπλιτ είναι 109 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Ανκόνα για το Σπλιτ είναι 10 ώρες 56 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 11 ώρες 30 λεπτά για να φτάσουν στο Σπλιτ, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Σπλιτ σε 8 ώρες. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Ανκόνα στις 10:00. Το τελευταίο πλοίο για το Σπλιτ αναχωρεί από το λιμάνι του Ανκόνα στις 22:00.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Ανκόνα προς το Σπλιτ
109 €
Εύρος τιμών των πλοίων Ανκόνα Σπλιτ (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
50 € - 232 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Ανκόνα Σπλιτ
10 ώρες 56 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Σπλιτ
10:00
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Σπλιτ
22:00
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Σπλιτ
06:00
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Σπλιτ
20:00

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Ανκόνα προς το Σπλιτ;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Ανκόνα προς το Σπλιτ μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Σπλιτ. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Ανκόνα προς το Σπλιτ είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Δεν θα βαρεθείτε στο πλοίο... σε αντίθεση με το αεροπλάνο
Κατά γενικό κανόνα, ένα ταξίδι από το Ανκόνα στο Σπλιτ είναι πολύ πιο γρήγορο με αεροπλάνο. Αλλά δεν είναι πάντα ευχάριστο να είσαι δεμένος στο κάθισμά σου για πολλές ώρες. Κατά τη διάρκεια του ακτοπλοϊκού ταξιδιού Ανκόνα Σπλιτ με τη Blueline, Blue Line International, Jadrolinija ή SNAV, υπάρχουν αμέτρητες ευκαιρίες να απολαύσετε εστιατόρια και μπαρ ή να κάνετε βόλτα και ηλιοθεραπεία σε ένα κατάστρωμα περιπάτου... Μια πτήση δεν θα σας προσφέρει ποτέ τόσες πολλές υπηρεσίες κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Να μην κουράζεστε, σε αντίθεση με το αυτοκίνητο
Λόγω της αυξημένης εγρήγορσης που απαιτείται για την οδήγηση ενός αυτοκινήτου σε μακρινά ταξίδια, η οδήγηση είναι εξαντλητική. Το ταξίδι με το πλοίο Ανκόνα Σπλιτ είναι το αντίθετο! Στο πλοίο, ανάλογα με το πλοίο της SNAV, Jadrolinija, Blue Line International ή Blueline που είναι σε υπηρεσία, όλα είναι σχεδιασμένα ώστε να σας δώσουν χρόνο να χαλαρώσετε στην ηρεμία των άνετων ανακλινόμενων καθισμάτων, να αράξετε στα εξωτερικά καταστρώματα, να διασκεδάσετε και να διασκεδάσετε. Είναι βέβαιο ότι θα ξεκινήσετε τις διακοπές σας στο Σπλιτ ήδη ξεκούραστοι.
Επιτέλους να βρω χρόνο να ταξιδέψω
Ζούμε σε μια κοινωνία όπου όλα πάνε όλο και πιο γρήγορα. Κι όμως, θα απολαύσετε τον απόπλου από το Ανκόνα με ένα πλοίο της SNAV, Jadrolinija, Blue Line International ή Blueline που θα διανύσει τα 237 km μέχρι το Σπλιτ με ταχύτητα μικρότερη από 40 χλμ/ώρα. Όλα τα πλοία είναι εξοπλισμένα με πληθώρα υπηρεσιών (μπαρ, εστιατόρια, σαλόνια, ψυχαγωγία κ.λπ...). Δεν αποκλείεται να αισθανθείτε ότι φτάσατε στο Σπλιτ πολύ γρήγορα, καθώς η εμπειρία είναι τόσο ευχάριστη!

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Ανκόνα και Σπλιτ;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Ανκόνα και Σπλιτ με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η SNAV, Jadrolinija, Blue Line International ή Blueline, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

SNAV Ανκόνα Σπλιτ
SNAV
Η SNAV είναι μια ναυτιλιακή εταιρεία με έδρα την Ιταλία που προσφέρει ακτοπλοϊκές υπηρεσίες μεταξύ των ιταλικών νησιών και λιμανιών της ηπειρωτικής Ιταλίας, καθώς και διεθνείς υπηρεσίες προς την Κροατία και την Αλβανία. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Ανκόνα-Σπλιτ και να κλείσετε το εισιτήριο της SNAV μεταξύ Ανκόνα και Σπλιτ. Η SNAV πραγματοποιεί 6 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Σπλιτ από το Ανκόνα και ο χρόνος ταξιδιού είναι 9 ώρες. Περισσότερες πληροφορίες για την SNAV
9 ώρες
6 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Jadrolinija Ανκόνα Σπλιτ
Jadrolinija
Η Jadrolinija είναι μια ακτοπλοϊκή εταιρεία με έδρα το Σπλιτ της Κροατίας. Ιδρύθηκε το 1947 και προσφέρει διασταυρώσεις προς διάφορους προορισμούς στην Κροατία και την Ιταλία. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Ανκόνα-Σπλιτ και να κλείσετε το εισιτήριο της Jadrolinija μεταξύ Ανκόνα και Σπλιτ. Η Jadrolinija πραγματοποιεί 4 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Σπλιτ από το Ανκόνα και ο χρόνος ταξιδιού είναι 10 ώρες 20 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Jadrolinija
10 ώρες 20 λεπτά
4 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Blue Line International Ανκόνα Σπλιτ
Blue Line International
Η Blue Line International λειτουργεί ακτοπλοϊκές υπηρεσίες προς Ιταλία και Κροατία, συμπεριλαμβανομένων των ακτοπλοϊκών υπηρεσιών μεταξύ των λιμανιών του Ανκόνα και του Σπλιτ. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Ανκόνα-Σπλιτ και να κλείσετε το εισιτήριο της Blue Line International μεταξύ Ανκόνα και Σπλιτ. Περισσότερες πληροφορίες για την Blue Line International
Blueline Ανκόνα Σπλιτ
Blueline
Η Blueline λειτουργεί ακτοπλοϊκές υπηρεσίες προς Ιταλία και Κροατία, συμπεριλαμβανομένων των ακτοπλοϊκών υπηρεσιών μεταξύ των λιμανιών του Ανκόνα και του Σπλιτ. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Ανκόνα-Σπλιτ και να κλείσετε το εισιτήριο της Blueline μεταξύ Ανκόνα και Σπλιτ. Περισσότερες πληροφορίες για την Blueline

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Ανκόνα; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Σπλιτ;

Λιμάνι αναχώρησης στο Ανκόνα

Τα πλοία της SNAV, Jadrolinija, Blue Line International ή Blueline αναχωρούν για το Σπλιτ από τα ακόλουθα λιμάνια στο Ανκόνα:

Ancona Molo Wojtyla
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Σπλιτ

Τα πλοία της Blueline, Blue Line International, Jadrolinija ή SNAV φτάνουν στο Σπλιτ από τα ακόλουθα λιμάνια:

Split
Χάρτης
Άλλα εναλλακτικά δρομολόγια από Ανκόνα προς Σπλιτ
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Ανκόνα για το Σπλιτ, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 9 ώρες για να καλύψετε τα 237 km μεταξύ Ανκόνα και Σπλιτ.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Ανκόνα και Σπλιτ) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (SNAV, Jadrolinija, Blue Line International και Blueline). Επί του παρόντος, υπάρχουν 10 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Ανκόνα και Σπλιτ.

Υπάρχουν 4 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Ανκόνα και Σπλιτ: SNAV, Jadrolinija, Blue Line International και Blueline.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Blue Line International, Jadrolinija, SNAV, Blueline.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Blue Line International, Jadrolinija, SNAV, Blueline στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Ανκόνα Σπλιτ, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Ανκόνα και Σπλιτ, θα διανύσετε 237 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Ανκόνα προς το Σπλιτ, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 50 € για τη χαμηλότερη, έως 232 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 109 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Ανκόνα στις 10:00 με προορισμό το Σπλιτ.

Το τελευταίο πλοίο για Σπλιτ αναχωρεί από το Ανκόνα συνήθως στις 22:00.

Ζήστε μια εμπειρία από το Ανκόνα προς το Σπλιτ με το πλοίο

Αν είναι η πρώτη σας φορά σε πλοίο, δεν είναι εύκολο να φανταστείτε πώς είναι μια θαλάσσια διέλευση από το Ανκόνα στο Σπλιτ. Θα περιγράψουμε, λοιπόν, αυτή τη μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία, από την επιβίβαση στο Ανκόνα έως την αποβίβαση στο Σπλιτ, προκειμένου να σας βοηθήσουμε να προβάλετε καλύτερα τον εαυτό σας στον θαλάσσιο κόσμο της Blue Line International, Jadrolinija, SNAV και Blueline. Μπορείτε επίσης να βρείτε ορισμένες τουριστικές και πρακτικές πληροφορίες για το Ανκόνα και το Σπλιτ.

Αναχώρηση από το Ανκόνα με πλοίο

Πριν ξεκινήσετε για το ταξίδι σας με το πλοίο Ανκόνα Σπλιτ, παραθέτουμε ορισμένα βήματα που πρέπει να κάνετε πριν την επιβίβαση:

  • Ώρα παρουσίασης στο λιμάνι του Ανκόνα / Θα πρέπει να φτάσετε στον τερματικό σταθμό του Ανκόνα εντός του χρονικού ορίου που έχει οριστεί από την SNAV, Jadrolinija, Blue Line International ή Blueline. Μετά την παρέλευση αυτού του χρονικού διαστήματος, η εταιρεία δικαιούται να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Check in για τη διέλευση Ανκόνα - Σπλιτ / Στον τερματικό σταθμό του Ανκόνα, αναζητήστε τα γκισέ της SNAV, Jadrolinija, Blue Line International ή Blueline και επιδείξτε το διαβατήριο και τον αριθμό κράτησής σας. Με αυτοκίνητο, η διαδικασία είναι η ίδια, αλλά απευθείας από τις λωρίδες επιβίβασης. Παραμένετε στο όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Σπλιτ / Στον τερματικό σταθμό του Ανκόνα εκπέμπονται ενημερωτικά μηνύματα που σας προσκαλούν να επιβιβαστείτε. Στο όχημά σας, το προσωπικό της SNAV, Jadrolinija, Blue Line International ή Blueline θα προχωρήσει με την επιβίβαση γραμμή προς γραμμή. Περιμένετε υπομονετικά τη σειρά σας.

Επιβίβαση στο πλοίο μεταξύ Ανκόνα και Σπλιτ

Κατά τη διάρκεια της διέλευσης, ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες του πλοίου της SNAV, Jadrolinija, Blue Line International ή Blueline όπως επιθυμεί. Ενώ κάποιοι θα έχουν την τάση να χαλαρώσουν σε ένα άνετο σαλόνι, άλλοι θα επιθυμούν να ψωνίσουν από τις μπουτίκ ή να φάνε στο εστιατόριο με αυτοεξυπηρέτηση.

Άφιξη πλοίου στο Σπλιτ

Τέλος, θα βρείτε ορισμένες πληροφορίες για την άφιξη του πλοίου στο Σπλιτ:

  • Το λιμάνι του Σπλιτ είναι ορατό / Θα σας επιτραπεί η πρόσβαση στο γκαράζ μόνο όταν το πλοίο αγκυροβολήσει. Δεν υπάρχει λόγος να βιάζεστε. Αντ' αυτού, απολαύστε την άφιξη στο λιμάνι του Σπλιτ από το κατάστρωμα του σκάφους.
  • Εγκαταλείψτε την καμπίνα σας. / Θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο λιμάνι του Σπλιτ.
  • Αποβίβαση από το πλοίο και εξερεύνηση του Σπλιτ / Μπορείτε να βγάλετε το αυτοκίνητό σας από το τεράστιο γκαράζ του πλοίου σχετικά γρήγορα, μόλις ανοίξουν οι πόρτες. Οι πεζοί επιβάτες βγαίνουν από το πλοίο ακόμη πιο γρήγορα. Στο Σπλιτ δεν μπορεί να αποκλειστεί ο τελωνειακός έλεγχος. Επιτέλους, οι διακοπές σας στο Σπλιτ έχουν αρχίσει!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης