Προτεινόμενη διαδρομή
Ανκόνα
Ταξιδέψτε απευθείας στο Ζαντάρ με πλοίο
Ζαντάρ
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Ανκόνα
Ταξιδέψτε με τρένο, Carpooling, λεωφορείο για Pesaro
Pesaro
Ταξιδέψτε με πλοίο για Ζαντάρ
Ζαντάρ
Δείτε τιμές
Ανκόνα
Ταξιδέψτε με πλοίο για Σπλιτ
Σπλιτ
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling για Ζαντάρ
Ζαντάρ
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Ανκόνα στο Ζαντάρ με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Ανκόνα για Ζαντάρ? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Ανκόνα για το Ζαντάρ είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Ανκόνα προς το Ζαντάρ μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Ανκόνα προς το Ζαντάρ όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Blue Line International, Jadrolinija, SNAV, Blueline ή Emilia Romagna Lines. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Ανκόνα Ζαντάρ που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Jadrolinija προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Ανκόνα προς Ζαντάρ, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Ανκόνα προς Ζαντάρ

Λιμάνι αναχώρησης
Ανκόνα
Ιταλία
Marches
Λιμάνι άφιξης
Ζαντάρ
Κροατία
Zadar
Απόσταση
150 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Blue Line International, Jadrolinija, SNAV, Blueline, Emilia Romagna Lines
Συχνότητα διασταυρώσεων
5 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
6 ώρες
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Ανκόνα Ζαντάρ: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Ανκόνα για Ζαντάρ, θα βρείτε εισιτήρια από 68 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 249 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Ανκόνα προς Ζαντάρ είναι 154 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Ανκόνα για το Ζαντάρ είναι 8 ώρες 36 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 9 ώρες για να φτάσουν στο Ζαντάρ, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Ζαντάρ σε 7 ώρες. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Ανκόνα στις 11:00. Το τελευταίο πλοίο για το Ζαντάρ αναχωρεί από το λιμάνι του Ανκόνα στις 22:00.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Ανκόνα προς το Ζαντάρ
154 €
Εύρος τιμών των πλοίων Ανκόνα Ζαντάρ (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
68 € - 249 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Ανκόνα Ζαντάρ
8 ώρες 36 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Ζαντάρ
11:00
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Ζαντάρ
22:00
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Ζαντάρ
07:00
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Ζαντάρ
18:00

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Ανκόνα και Ζαντάρ;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Ανκόνα και Ζαντάρ με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Jadrolinija, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Jadrolinija Ανκόνα Ζαντάρ
Jadrolinija
Η Jadrolinija είναι μια ακτοπλοϊκή εταιρεία με έδρα το Σπλιτ της Κροατίας. Ιδρύθηκε το 1947 και προσφέρει διασταυρώσεις προς διάφορους προορισμούς στην Κροατία και την Ιταλία. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Ανκόνα-Ζαντάρ και να κλείσετε το εισιτήριο της Jadrolinija μεταξύ Ανκόνα και Ζαντάρ. Η Jadrolinija πραγματοποιεί 5 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Ζαντάρ από το Ανκόνα και ο χρόνος ταξιδιού είναι 6 ώρες. Περισσότερες πληροφορίες για την Jadrolinija
6 ώρες
5 διασταυρώσεις την εβδομάδα

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Ανκόνα; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Ζαντάρ;

Λιμάνι αναχώρησης στο Ανκόνα

Τα πλοία της Jadrolinija αναχωρούν για το Ζαντάρ από τα ακόλουθα λιμάνια στο Ανκόνα:

Ancona Molo Wojtyla
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Ζαντάρ

Τα πλοία της Jadrolinija φτάνουν στο Ζαντάρ από τα ακόλουθα λιμάνια:

Zadar
Χάρτης
Άλλα εναλλακτικά δρομολόγια από Ανκόνα προς Ζαντάρ
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Ανκόνα για το Ζαντάρ, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 6 ώρες για να καλύψετε τα 150 km μεταξύ Ανκόνα και Ζαντάρ.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Ανκόνα και Ζαντάρ) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Jadrolinija). Επί του παρόντος, υπάρχουν 5 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Ανκόνα και Ζαντάρ.

Υπάρχουν 1 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Ανκόνα και Ζαντάρ: Jadrolinija.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Blue Line International, Jadrolinija, SNAV, Blueline, Emilia Romagna Lines.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Ανκόνα προς το Ζαντάρ, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 68 € για τη χαμηλότερη, έως 249 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 154 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Ανκόνα στις 11:00 με προορισμό το Ζαντάρ.

Το τελευταίο πλοίο για Ζαντάρ αναχωρεί από το Ανκόνα συνήθως στις 22:00.

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης