Σκιάθος
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Αθηνα
Αθηνα
Ταξιδέψτε με λεωφορείο για Πάτρα
Πάτρα
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Σκιάθος στο Πάτρα;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Σκιάθος από το Πάτρα και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Σκιάθος στο Πάτρα, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Σκιάθος και Πάτρα, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Hellenic Train, Olympic Air ή Hellenic Train), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Σκιάθος και Πάτρα, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Σκιάθος - Πάτρα.

Για το ταξίδι σας από το Σκιάθος στο Πάτρα, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Σκιάθος προς Πάτρα

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Σκιάθος στο Πάτρα, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Σκιάθος Πάτρα με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Σκιάθος - Πάτρα είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Σκιάθος Πάτρα

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Σκιάθος με το Πάτρα, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Πάτρα σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Σκιάθος στο Πάτρα για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Σκιάθος Πάτρα

Πόλη αναχώρησης
Σκιάθος
Ελλάδα
Σποράδες
Πόλη προορισμού
Πάτρα
Ελλάδα
Δυτική Ελλάδα
Απόσταση
182 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Σκιάθος Πάτρα
Αναζήτηση διαμονής στο Πάτρα
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Σκιάθος στο Πάτρα με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Σκιάθος στο Πάτρα με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Σκιάθος και Πάτρα που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Hellenic Train, Olympic Air ή Hellenic Train, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Σκιάθος και Πάτρα με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Σκιάθος και Πάτρα

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Σκιάθος στο Πάτρα;
Τοπία Τα τρένα μεταξύ Σκιάθος και Πάτρα προσφέρουν συχνά μαγευτικά τοπία κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Ταχύτητα Τα τρένα από το Σκιάθος προς το Πάτρα είναι συχνά πολύ πιο γρήγορα από τα λεωφορεία ή τα αυτοκίνητα.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Σκιάθος - Πάτρα μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Σκιάθος-Πάτρα μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Σκιάθος στο Πάτρα;
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Σκιάθος και Πάτρα, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Σκιάθος προς το Πάτρα είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Πάτρα (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Σκιάθος προς το Πάτρα είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Πάτρα για να καλύψουν την απόσταση των 182 km.
Άνεση Τα λεωφορεία Σκιάθος-Πάτρα μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Σκιάθος προς το Πάτρα;
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Σκιάθος προς το Πάτρα, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Σκιάθος και Πάτρα είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 182 km μεταξύ Σκιάθος και Πάτρα.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Πάτρα πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Σκιάθος νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Σκιάθος προς το Πάτρα μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).

Από πού να ξεκινήσετε στο Σκιάθος; Πού θα φτάσω στο Πάτρα;

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Σκιάθος

Skiathos
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Πάτρα

Patra
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Σκιάθος Πάτρα
Αναζήτηση διαμονής στο Πάτρα

Λεωφορείο Σκιάθος Πάτρα

Οι επιβάτες μπορούν γενικά να πάρουν αποσκευές στο λεωφορείο Σκιάθος-Πάτρα, αλλά είναι σημαντικό να ελέγξετε τα όρια βάρους και μεγέθους με τον μεταφορέα. Ο αριθμός των αποσκευών είναι επίσης πολύ συχνά περιορισμένος.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Σκιάθος και Πάτρα συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Πάτρα για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Τα λεωφορεία μεταξύ Σκιάθος και Πάτρα προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Σκιάθος και Πάτρα είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Εταιρείες λεωφορείων Σκιάθος Πάτρα

Hellenic Train
Hellenic Train
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Σκιάθος Πάτρα

Τρένα Σκιάθος Πάτρα

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Σκιάθος προς το Πάτρα τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Σκιάθος στο Πάτρα εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Πάτρα είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Σκιάθος στο Πάτρα. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Σκιάθος και Πάτρα.

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Σκιάθος προς το Πάτρα μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Εταιρείες τρένων από Σκιάθος προς Πάτρα

Hellenic Train
Hellenic Train
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Σκιάθος Πάτρα

Πτήσεις Σκιάθος Πάτρα

Αεροπορικές εταιρείες Σκιάθος Πάτρα

Olympic Air
Olympic Air
Αναζήτηση για πτήσεις Σκιάθος Πάτρα
Φίλτρα αναζήτησης
Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης