Πάτρα
Ταξιδέψτε απευθείας στο Σέρρες με λεωφορείο
Σέρρες
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Πάτρα στο Σέρρες;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Πάτρα από το Σέρρες και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Πάτρα στο Σέρρες, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Πάτρα και Σέρρες, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Hellenic Train ή Hellenic Train), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Πάτρα και Σέρρες, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Πάτρα - Σέρρες.

Για το ταξίδι σας από το Πάτρα στο Σέρρες, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Πάτρα προς Σέρρες

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Πάτρα στο Σέρρες, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Πάτρα Σέρρες με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Πάτρα - Σέρρες είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Πάτρα στο Σέρρες για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Πάτρα Σέρρες

Πόλη αναχώρησης
Πάτρα
Ελλάδα
Δυτική Ελλάδα
Πόλη προορισμού
Σέρρες
Ελλάδα
Απόσταση
351 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Πάτρα Σέρρες
Αναζήτηση διαμονής στο Σέρρες
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Πάτρα στο Σέρρες με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Πάτρα στο Σέρρες με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Πάτρα και Σέρρες που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Hellenic Train ή Hellenic Train, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Πάτρα και Σέρρες με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Πάτρα και Σέρρες

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Πάτρα στο Σέρρες;
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Πάτρα προς το Σέρρες είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Σέρρες (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Άνεση Τα λεωφορεία Πάτρα-Σέρρες μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Πάτρα στο Σέρρες;
Τοπία Τα τρένα μεταξύ Πάτρα και Σέρρες προσφέρουν συχνά μαγευτικά τοπία κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Πάτρα-Σέρρες μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.

Από πού να ξεκινήσετε στο Πάτρα; Πού θα φτάσω στο Σέρρες;

Σταθμοί αναχώρησης στο Πάτρα

Patra
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Σέρρες

Serres / Σέρρες
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Πάτρα Σέρρες
Αναζήτηση διαμονής στο Σέρρες

Λεωφορείο Πάτρα Σέρρες

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Πάτρα από Σέρρες ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Σέρρες, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Πάτρα και Σέρρες συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Σέρρες για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Πάτρα και Σέρρες είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Εταιρείες λεωφορείων Πάτρα Σέρρες

Hellenic Train
Hellenic Train
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Πάτρα Σέρρες

Τρένα Πάτρα Σέρρες

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Πάτρα προς το Σέρρες τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Πάτρα στο Σέρρες εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Σέρρες είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Πάτρα στο Σέρρες. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Πάτρα και Σέρρες.

Εταιρείες τρένων από Πάτρα προς Σέρρες

Hellenic Train
Hellenic Train
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Πάτρα Σέρρες

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης