Πάτρα
Ταξιδέψτε απευθείας στο Τρίκαλα με λεωφορείο
Τρίκαλα
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Πάτρα στο Τρίκαλα;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Πάτρα από το Τρίκαλα και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Πάτρα στο Τρίκαλα, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Πάτρα και Τρίκαλα, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Hellenic Train ή Hellenic Train), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Πάτρα και Τρίκαλα, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Πάτρα - Τρίκαλα.

Για το ταξίδι σας από το Πάτρα στο Τρίκαλα, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Πάτρα προς Τρίκαλα

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Πάτρα στο Τρίκαλα, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Πάτρα Τρίκαλα με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Πάτρα - Τρίκαλα είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Πάτρα στο Τρίκαλα για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Πάτρα Τρίκαλα

Πόλη αναχώρησης
Πάτρα
Ελλάδα
Δυτική Ελλάδα
Πόλη προορισμού
Τρίκαλα
Ελλάδα
Απόσταση
145 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Πάτρα Τρίκαλα
Αναζήτηση διαμονής στο Τρίκαλα
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Πάτρα στο Τρίκαλα με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Πάτρα στο Τρίκαλα με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Πάτρα και Τρίκαλα που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Hellenic Train ή Hellenic Train, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Πάτρα και Τρίκαλα με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Πάτρα και Τρίκαλα

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Πάτρα στο Τρίκαλα;
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Πάτρα προς το Τρίκαλα είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Τρίκαλα (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Άνεση Τα λεωφορεία Πάτρα-Τρίκαλα μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Πάτρα στο Τρίκαλα;
Άνεση Τα τρένα μεταξύ Πάτρα και Τρίκαλα προσφέρουν γενικά περισσότερο χώρο για τα πόδια και επιπλέον άνεση για τους επιβάτες.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Πάτρα-Τρίκαλα μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.

Από πού να ξεκινήσετε στο Πάτρα; Πού θα φτάσω στο Τρίκαλα;

Σταθμοί αναχώρησης στο Πάτρα

Patra
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Τρίκαλα

Trikala / Τρίκαλα
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Πάτρα Τρίκαλα
Αναζήτηση διαμονής στο Τρίκαλα

Λεωφορείο Πάτρα Τρίκαλα

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Πάτρα-Τρίκαλα ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Πάτρα προς Τρίκαλα στη Vivanoda.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Πάτρα και Τρίκαλα συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Τρίκαλα για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Πάτρα από Τρίκαλα ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Τρίκαλα, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Εταιρείες λεωφορείων Πάτρα Τρίκαλα

Hellenic Train
Hellenic Train
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Πάτρα Τρίκαλα

Τρένα Πάτρα Τρίκαλα

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές στα εισιτήρια τρένου μεταξύ Πάτρα και Τρίκαλα, συνιστάται να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, να είστε ευέλικτοι με το χρονοδιάγραμμα και να συγκρίνετε τις τιμές των εισιτηρίων με τη Vivanoda.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Πάτρα στο Τρίκαλα εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Τρίκαλα είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Οι επιβάτες μπορούν φυσικά να πάρουν αποσκευές μαζί τους στο τρένο από το Πάτρα προς το Τρίκαλα. Δεν υπάρχει όριο βάρους, αλλά ορισμένες σιδηροδρομικές εταιρείες περιορίζουν τον αριθμό των αποσκευών που μπορείτε να πάρετε μαζί σας και απαιτούν να πληρώσετε ένα επίναυλο. Από την άλλη πλευρά, το μέγεθος των αποσκευών θα πρέπει να είναι λογικό, καθώς ο χώρος μέσα στο τρένο είναι συχνά περιορισμένος.

Εταιρείες τρένων από Πάτρα προς Τρίκαλα

Hellenic Train
Hellenic Train
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Πάτρα Τρίκαλα
Φίλτρα αναζήτησης
Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης