Σκιάθος
Ταξιδέψτε με πλοίο για Θεσσαλονίκη
Θεσσαλονίκη
Ταξιδέψτε με τρένο για Ξάνθη
Ξάνθη
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Σκιάθος στο Ξάνθη;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Σκιάθος από το Ξάνθη και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Σκιάθος στο Ξάνθη, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Σκιάθος και Ξάνθη, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Hellenic Seaways ή Hellenic Train), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Σκιάθος και Ξάνθη, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Σκιάθος - Ξάνθη.

Για το ταξίδι σας από το Σκιάθος στο Ξάνθη, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Σκιάθος Ξάνθη με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ Σκιάθος και Ξάνθη είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Σκιάθος Ξάνθη με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Σκιάθος - Ξάνθη είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Σκιάθος στο Ξάνθη για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Σκιάθος Ξάνθη

Πόλη αναχώρησης
Σκιάθος
Ελλάδα
Σποράδες
Πόλη προορισμού
Ξάνθη
Ελλάδα
Απόσταση
251 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Σκιάθος Ξάνθη
Αναζήτηση διαμονής στο Ξάνθη
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Σκιάθος στο Ξάνθη με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Σκιάθος στο Ξάνθη με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Σκιάθος και Ξάνθη που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Hellenic Seaways ή Hellenic Train, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Σκιάθος και Ξάνθη με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Σκιάθος και Ξάνθη

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με πλοίο από το Σκιάθος στο Ξάνθη;
Βολικό Είναι δυνατή η επιβίβαση με όχημα, κάτι που μπορεί να είναι πολύ βολικό για οικογενειακές διακοπές και για τη μεταφορά βαριών ή ογκωδών αποσκευών.
Τιμές Οι ναύλοι για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια μεταξύ Σκιάθος και Ξάνθη μπορεί να είναι υψηλότεροι από ό,τι για άλλους τρόπους μεταφοράς.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Σκιάθος στο Ξάνθη;
Άνεση Τα τρένα μεταξύ Σκιάθος και Ξάνθη προσφέρουν γενικά περισσότερο χώρο για τα πόδια και επιπλέον άνεση για τους επιβάτες.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Σκιάθος-Ξάνθη μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.

Από πού να ξεκινήσετε στο Σκιάθος; Πού θα φτάσω στο Ξάνθη;

Λιμένες αναχώρησης στο Σκιάθος

Skiathos
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Ξάνθη

Xanthi / Ξάνθη
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Σκιάθος Ξάνθη
Αναζήτηση διαμονής στο Ξάνθη

Πλοία Σκιάθος Ξάνθη

Αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την εποχή του έτους που επιθυμείτε να ταξιδέψετε μεταξύ Σκιάθος και Ξάνθη. Σημειώστε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Σκιάθος και Ξάνθη και θα πρέπει να συνδυάσετε το ταξίδι προς Ξάνθη με άλλο μέσο μεταφοράς.

Συνιστάται πάντοτε η εκ των προτέρων κράτηση όταν ταξιδεύετε μεταξύ Σκιάθος και Ξάνθη, ιδίως κατά τις περιόδους αιχμής. Αυτό εξασφαλίζει τις καλύτερες τιμές και μια εγγυημένη θέση στο πλοίο.

Η τιμή ενός ακτοπλοϊκού εισιτηρίου από το Σκιάθος για το Ξάνθη μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία και την εποχή. Επομένως, καλό είναι να αναζητήσετε τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια Σκιάθος - Ξάνθη στη Vivanoda. Αυτό θα σας επιτρέψει να συγκρίνετε τις διάφορες εταιρείες και να μάθετε τις τρέχουσες τιμές.

Εταιρείες πλοίων Σκιάθος Ξάνθη

Hellenic Seaways
Hellenic Seaways
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Σκιάθος Ξάνθη

Τρένα Σκιάθος Ξάνθη

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Σκιάθος προς το Ξάνθη τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Σκιάθος προς το Ξάνθη μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές στα εισιτήρια τρένου μεταξύ Σκιάθος και Ξάνθη, συνιστάται να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, να είστε ευέλικτοι με το χρονοδιάγραμμα και να συγκρίνετε τις τιμές των εισιτηρίων με τη Vivanoda.

Εταιρείες τρένων από Σκιάθος προς Ξάνθη

Hellenic Train
Hellenic Train
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Σκιάθος Ξάνθη
Φίλτρα αναζήτησης
Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης