Πάτρα
Ταξιδέψτε απευθείας στο Λάρισα με λεωφορείο
Λάρισα
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Πάτρα στο Λάρισα;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Πάτρα από το Λάρισα και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Πάτρα στο Λάρισα, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Πάτρα και Λάρισα, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Hellenic Train ή Hellenic Train), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Πάτρα και Λάρισα, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Πάτρα - Λάρισα.

Για το ταξίδι σας από το Πάτρα στο Λάρισα, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Πάτρα προς Λάρισα

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Πάτρα στο Λάρισα, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Πάτρα Λάρισα με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Πάτρα - Λάρισα είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Πάτρα στο Λάρισα για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Πάτρα Λάρισα

Πόλη αναχώρησης
Πάτρα
Ελλάδα
Δυτική Ελλάδα
Πόλη προορισμού
Λάρισα
Ελλάδα
Απόσταση
164 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Πάτρα Λάρισα
Αναζήτηση διαμονής στο Λάρισα
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Πάτρα στο Λάρισα με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Πάτρα στο Λάρισα με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Πάτρα και Λάρισα που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Hellenic Train ή Hellenic Train, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Πάτρα και Λάρισα με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Πάτρα και Λάρισα

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Πάτρα στο Λάρισα;
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Πάτρα προς το Λάρισα είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Λάρισα (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Άνεση Τα λεωφορεία Πάτρα-Λάρισα μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Πάτρα στο Λάρισα;
Φιλικό προς το περιβάλλον Το τρένο Πάτρα-Λάρισα θεωρείται πιο φιλικό προς το περιβάλλον μέσο μεταφοράς από ό,τι το αεροπλάνο ή το αυτοκίνητο μόνο.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Πάτρα-Λάρισα μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.

Από πού να ξεκινήσετε στο Πάτρα; Πού θα φτάσω στο Λάρισα;

Σταθμοί αναχώρησης στο Πάτρα

Patra
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Λάρισα

Larissa / Λάρισα
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Πάτρα Λάρισα
Αναζήτηση διαμονής στο Λάρισα

Λεωφορείο Πάτρα Λάρισα

Οι επιβάτες μπορούν γενικά να πάρουν αποσκευές στο λεωφορείο Πάτρα-Λάρισα, αλλά είναι σημαντικό να ελέγξετε τα όρια βάρους και μεγέθους με τον μεταφορέα. Ο αριθμός των αποσκευών είναι επίσης πολύ συχνά περιορισμένος.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Πάτρα και Λάρισα συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Λάρισα για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Πάτρα από Λάρισα ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Λάρισα, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Εταιρείες λεωφορείων Πάτρα Λάρισα

Hellenic Train
Hellenic Train
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Πάτρα Λάρισα

Τρένα Πάτρα Λάρισα

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Πάτρα προς το Λάρισα τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Πάτρα στο Λάρισα εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Λάρισα είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Υπάρχουν εκπτώσεις για παιδιά, φοιτητές και ηλικιωμένους που ταξιδεύουν με τρένο από το Πάτρα προς το Λάρισα, οι οποίες ποικίλλουν ανάλογα με τον τύπο του εισιτηρίου και την ηλικία του ατόμου. Όταν εισάγετε την ηλικία σας στην αναζήτηση της Vivanoda, οι εμφανιζόμενες τιμές θα λαμβάνουν υπόψη τυχόν εκπτώσεις που σχετίζονται με την ηλικία.

Εταιρείες τρένων από Πάτρα προς Λάρισα

Hellenic Train
Hellenic Train
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Πάτρα Λάρισα
Φίλτρα αναζήτησης
Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης