Προτεινόμενη διαδρομή
Ντόρτμουντ
Ταξιδέψτε απευθείας στο Σμύρνη με αεροπορικά
Σμύρνη
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Ντόρτμουντ
Ταξιδέψτε με Carpooling, τρένο, λεωφορείο για Ντίσελντορφ
Ντίσελντορφ
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Σμύρνη
Σμύρνη
Δείτε τιμές
Ντόρτμουντ
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο, Carpooling για Στουτγάρδη
Στουτγάρδη
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Σμύρνη
Σμύρνη
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Ντόρτμουντ στο Σμύρνη;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Ντόρτμουντ από το Σμύρνη και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Ντόρτμουντ στο Σμύρνη, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Ντόρτμουντ και Σμύρνη, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Deutsche Bahn, EuroBahn, FlixTrain, ADAC PostBus ή Onebus), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Ντόρτμουντ και Σμύρνη, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Ντόρτμουντ - Σμύρνη.

Για το ταξίδι σας από το Ντόρτμουντ στο Σμύρνη, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Ντόρτμουντ προς Σμύρνη

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Ντόρτμουντ στο Σμύρνη, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Ντόρτμουντ Σμύρνη με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Ντόρτμουντ - Σμύρνη είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Ντόρτμουντ Σμύρνη

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Ντόρτμουντ με το Σμύρνη, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Σμύρνη σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Ντόρτμουντ στο Σμύρνη για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Ντόρτμουντ Σμύρνη

Πόλη αναχώρησης
Ντόρτμουντ
Γερμανία
Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία
Πόλη προορισμού
Σμύρνη
Τουρκία
Απόσταση
2112 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά
Αναζήτηση εισιτηρίων Ντόρτμουντ Σμύρνη
Αναζήτηση διαμονής στο Σμύρνη
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Ντόρτμουντ στο Σμύρνη με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Ντόρτμουντ στο Σμύρνη με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Ντόρτμουντ και Σμύρνη που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Deutsche Bahn, EuroBahn, FlixTrain, ADAC PostBus ή Onebus, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Ντόρτμουντ και Σμύρνη με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Ντόρτμουντ και Σμύρνη

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Ντόρτμουντ στο Σμύρνη;
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Ντόρτμουντ προς το Σμύρνη είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Σμύρνη (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Άνεση Τα λεωφορεία Ντόρτμουντ-Σμύρνη μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Ντόρτμουντ στο Σμύρνη;
Άνεση Τα τρένα μεταξύ Ντόρτμουντ και Σμύρνη προσφέρουν γενικά περισσότερο χώρο για τα πόδια και επιπλέον άνεση για τους επιβάτες.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Ντόρτμουντ-Σμύρνη μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Ντόρτμουντ προς το Σμύρνη;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Ντόρτμουντ και Σμύρνη είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 2112 km μεταξύ Ντόρτμουντ και Σμύρνη.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Ντόρτμουντ προς το Σμύρνη μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).

Από πού να ξεκινήσετε στο Ντόρτμουντ; Πού θα φτάσω στο Σμύρνη;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Ντόρτμουντ

Dortmund - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB)
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Ντόρτμουντ

Dortmund Hbf
Χάρτης
Dortmund-Dorstfeld
Χάρτης
Dortmund-Dorstfeld Süd
Χάρτης
Dortmund Universität
Χάρτης
Dortmund-Kley
Χάρτης
Dortmund-Kurl
Χάρτης
Dortmund-Mengede
Χάρτης
Dortmund-Oespel
Χάρτης
Dortmund-Scharnhorst
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Ντόρτμουντ

Dortmund
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Σμύρνη

Adnan Menderes
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Ντόρτμουντ Σμύρνη
Αναζήτηση διαμονής στο Σμύρνη

Λεωφορείο Ντόρτμουντ Σμύρνη

Οι πολιτικές ακύρωσης και τροποποίησης ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εταιρεία λεωφορείων, γι' αυτό είναι σημαντικό να ελέγχετε τους όρους και τις προϋποθέσεις κατά την κράτηση. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η ακύρωση ή η αλλαγή του εισιτηρίου σας για το λεωφορείο Ντόρτμουντ-Σμύρνη συνεπάγεται πρόσθετο κόστος.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Ντόρτμουντ και Σμύρνη συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Σμύρνη για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Ντόρτμουντ από Σμύρνη ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Σμύρνη, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Εταιρείες λεωφορείων Ντόρτμουντ Σμύρνη

ADAC PostBus
ADAC PostBus
Onebus
Onebus
FlixBus
FlixBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Ντόρτμουντ Σμύρνη

Τρένα Ντόρτμουντ Σμύρνη

Υπάρχουν εκπτώσεις για παιδιά, φοιτητές και ηλικιωμένους που ταξιδεύουν με τρένο από το Ντόρτμουντ προς το Σμύρνη, οι οποίες ποικίλλουν ανάλογα με τον τύπο του εισιτηρίου και την ηλικία του ατόμου. Όταν εισάγετε την ηλικία σας στην αναζήτηση της Vivanoda, οι εμφανιζόμενες τιμές θα λαμβάνουν υπόψη τυχόν εκπτώσεις που σχετίζονται με την ηλικία.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Ντόρτμουντ στο Σμύρνη εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Σμύρνη είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Ντόρτμουντ προς το Σμύρνη τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Εταιρείες τρένων από Ντόρτμουντ προς Σμύρνη

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
EuroBahn
EuroBahn
FlixTrain
FlixTrain
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Ντόρτμουντ Σμύρνη

Πτήσεις Ντόρτμουντ Σμύρνη

Αεροπορικές εταιρείες Ντόρτμουντ Σμύρνη

Germanwings
Germanwings
Pegasus
Pegasus
Sunexpress
Sunexpress
Lufthansa
Lufthansa
Turkish Airlines
Turkish Airlines
Air Berlin
Air Berlin
Onur Air
Onur Air
Αναζήτηση για πτήσεις Ντόρτμουντ Σμύρνη

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης