Ντόρτμουντ
Ταξιδέψτε απευθείας στο Βρέμη με τρένο, λεωφορείο, Carpooling
Βρέμη
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Ντόρτμουντ στο Βρέμη;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Ντόρτμουντ από το Βρέμη και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Ντόρτμουντ στο Βρέμη, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Ντόρτμουντ και Βρέμη, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Deutsche Bahn, FlixTrain, EuroBahn, FlixBus ή ADAC PostBus), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Ντόρτμουντ και Βρέμη, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Ντόρτμουντ - Βρέμη.

Για το ταξίδι σας από το Ντόρτμουντ στο Βρέμη, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Ντόρτμουντ προς Βρέμη

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Ντόρτμουντ στο Βρέμη, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Ντόρτμουντ Βρέμη με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Ντόρτμουντ - Βρέμη είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Ντόρτμουντ Βρέμη

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Ντόρτμουντ και Βρέμη είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Βρέμη με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Ντόρτμουντ είτε στο Βρέμη.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Ντόρτμουντ στο Βρέμη για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Ντόρτμουντ Βρέμη

Πόλη αναχώρησης
Ντόρτμουντ
Γερμανία
Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία
Πόλη προορισμού
Βρέμη
Γερμανία
Βρέμη
Απόσταση
196 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με τρένο, λεωφορείο και Carpooling
Αναζήτηση εισιτηρίων Ντόρτμουντ Βρέμη
Αναζήτηση διαμονής στο Βρέμη
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Ντόρτμουντ στο Βρέμη με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Ντόρτμουντ στο Βρέμη με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Ντόρτμουντ και Βρέμη που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Deutsche Bahn, FlixTrain, EuroBahn, FlixBus ή ADAC PostBus, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Ντόρτμουντ και Βρέμη με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Ντόρτμουντ και Βρέμη

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Ντόρτμουντ στο Βρέμη;
Τοπία Τα τρένα μεταξύ Ντόρτμουντ και Βρέμη προσφέρουν συχνά μαγευτικά τοπία κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Άνεση Τα τρένα μεταξύ Ντόρτμουντ και Βρέμη προσφέρουν γενικά περισσότερο χώρο για τα πόδια και επιπλέον άνεση για τους επιβάτες.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Ντόρτμουντ-Βρέμη μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Ντόρτμουντ - Βρέμη μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Ντόρτμουντ στο Βρέμη;
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Ντόρτμουντ και Βρέμη, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Ντόρτμουντ προς το Βρέμη είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Βρέμη (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Άνεση Τα λεωφορεία Ντόρτμουντ-Βρέμη μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Ντόρτμουντ προς το Βρέμη είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Βρέμη για να καλύψουν την απόσταση των 196 km.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Ντόρτμουντ στο Βρέμη;
Ευέλικτη Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο από το Ντόρτμουντ προς το Βρέμη είναι συχνά πιο ευέλικτος από άλλους τρόπους μεταφοράς.
Φιλικότητα Η μεταφορά με κοινόχρηστο αυτοκίνητο μεταξύ Ντόρτμουντ και Βρέμη είναι συχνά πιο ευχάριστη και φιλική από άλλους τρόπους μεταφοράς, ειδικά αν μοιράζεστε το ταξίδι με συμπαθητικούς ανθρώπους.
Νιώθετε ανασφάλεια Μπορεί να συμβεί να αισθάνεστε ανασφαλείς στο αυτοκίνητο με τον οδηγό, λόγω της συμπεριφοράς ή του τρόπου οδήγησής του.
Αξιοπιστία Θα πρέπει να βασιστείτε στη συνέπεια και την αξιοπιστία του οδηγού για το ταξίδι σας στο Ντόρτμουντ Βρέμη. Δεν είναι πάντα στην ώρα τους.

Από πού να ξεκινήσετε στο Ντόρτμουντ; Πού θα φτάσω στο Βρέμη;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Ντόρτμουντ

Dortmund - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB)
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Ντόρτμουντ

Dortmund Hbf
Χάρτης
Dortmund-Derne
Χάρτης
Dortmund-Kirchderne
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Βρέμη

Bremen
Χάρτης
Bremen - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB)
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Βρέμη

Bremen Hbf
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Ντόρτμουντ Βρέμη
Αναζήτηση διαμονής στο Βρέμη

Λεωφορείο Ντόρτμουντ Βρέμη

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Ντόρτμουντ-Βρέμη ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Ντόρτμουντ προς Βρέμη στη Vivanoda.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Ντόρτμουντ και Βρέμη συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Βρέμη για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Ντόρτμουντ από Βρέμη ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Βρέμη, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Τα λεωφορεία μεταξύ Ντόρτμουντ και Βρέμη προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Εταιρείες λεωφορείων Ντόρτμουντ Βρέμη

FlixBus
FlixBus
ADAC PostBus
ADAC PostBus
DeinBus
DeinBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Ντόρτμουντ Βρέμη

Τρένα Ντόρτμουντ Βρέμη

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές στα εισιτήρια τρένου μεταξύ Ντόρτμουντ και Βρέμη, συνιστάται να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, να είστε ευέλικτοι με το χρονοδιάγραμμα και να συγκρίνετε τις τιμές των εισιτηρίων με τη Vivanoda.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Ντόρτμουντ στο Βρέμη εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Βρέμη είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Ντόρτμουντ προς το Βρέμη μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Ντόρτμουντ στο Βρέμη. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Ντόρτμουντ και Βρέμη.

Εταιρείες τρένων από Ντόρτμουντ προς Βρέμη

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
FlixTrain
FlixTrain
EuroBahn
EuroBahn
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Ντόρτμουντ Βρέμη

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Ντόρτμουντ Βρέμη

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο θεωρείται πιο φιλική προς το περιβάλλον επιλογή σε σχέση με άλλους τρόπους μεταφοράς, καθώς μειώνει τις εκπομπές CO2 με τη μείωση του αριθμού των αυτοκινήτων στους δρόμους. Ωστόσο, αυτό εξαρτάται από τον αριθμό των ατόμων που μοιράζονται το ίδιο όχημα και την κατανάλωση καυσίμου του οχήματος.

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο θεωρείται γενικά ασφαλής επιλογή για το ταξίδι μεταξύ Ντόρτμουντ και Βρέμη. Ωστόσο, είναι σημαντικό να ελέγχετε τις κριτικές και τις αξιολογήσεις των οδηγών πριν κλείσετε ένα ταξίδι. Συνιστάται επίσης να μοιράζεστε τα προσωπικά σας στοιχεία μόνο με άτομα που εμπιστεύεστε.

Ο αριθμός των διαθέσιμων θέσεων σε έναν κοινόχρηστο μέσο μεταφοράς από το Ντόρτμουντ προς το Βρέμη εξαρτάται από τον οδηγό και τον τύπο του οχήματος που χρησιμοποιείται. Σε γενικές γραμμές, ένας οδηγός μπορεί να προσφέρει από 1 έως 4 θέσεις.

Στη Vivanoda, την πλατφόρμα μας για τη σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Ντόρτμουντ και Βρέμη, θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις διαθέσιμες προσφορές συγκοινωνίας με τιμή, εκτιμώμενη διάρκεια και τοποθεσίες παραλαβής.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Ντόρτμουντ Βρέμη

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Ντόρτμουντ Βρέμη

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης