Προτεινόμενη διαδρομή
Σμύρνη
Ταξιδέψτε απευθείας στο Μόναχο με αεροπορικά
Μόναχο
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Σμύρνη
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Νυρεμβέργη
Νυρεμβέργη
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο, Carpooling για Μόναχο
Μόναχο
Δείτε τιμές
Σμύρνη
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Στουτγάρδη
Στουτγάρδη
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, τρένο, Carpooling για Μόναχο
Μόναχο
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Σμύρνη στο Μόναχο;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Σμύρνη από το Μόναχο και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Σμύρνη στο Μόναχο, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Σμύρνη και Μόναχο, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Deutsche Bahn, ÖBB, SBB CFF FFS, DeinBus ή Hellö), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Σμύρνη και Μόναχο, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Σμύρνη - Μόναχο.

Για το ταξίδι σας από το Σμύρνη στο Μόναχο, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Σμύρνη προς Μόναχο

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Σμύρνη στο Μόναχο, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Σμύρνη Μόναχο με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Σμύρνη - Μόναχο είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Σμύρνη Μόναχο

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Σμύρνη με το Μόναχο, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Μόναχο σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Σμύρνη στο Μόναχο για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Σμύρνη Μόναχο

Πόλη αναχώρησης
Σμύρνη
Τουρκία
Πόλη προορισμού
Μόναχο
Γερμανία
Βαυαρία
Απόσταση
1654 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά
Αναζήτηση εισιτηρίων Σμύρνη Μόναχο
Αναζήτηση διαμονής στο Μόναχο
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Σμύρνη στο Μόναχο με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Σμύρνη στο Μόναχο με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Σμύρνη και Μόναχο που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Deutsche Bahn, ÖBB, SBB CFF FFS, DeinBus ή Hellö, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Σμύρνη και Μόναχο με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Σμύρνη και Μόναχο

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Σμύρνη στο Μόναχο;
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Σμύρνη προς το Μόναχο είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Μόναχο (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Σμύρνη προς το Μόναχο είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Μόναχο για να καλύψουν την απόσταση των 1654 km.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Σμύρνη στο Μόναχο;
Άνεση Τα τρένα μεταξύ Σμύρνη και Μόναχο προσφέρουν γενικά περισσότερο χώρο για τα πόδια και επιπλέον άνεση για τους επιβάτες.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Σμύρνη - Μόναχο μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Σμύρνη προς το Μόναχο;
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Σμύρνη προς το Μόναχο, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Σμύρνη προς το Μόναχο μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).

Από πού να ξεκινήσετε στο Σμύρνη; Πού θα φτάσω στο Μόναχο;

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Σμύρνη

Adnan Menderes
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Μόναχο

München - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB)
Χάρτης
Munich central bus station
Χάρτης
München Flughafen
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Μόναχο

München Hbf
Χάρτης
München Ost
Χάρτης
München-Pasing
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Μόναχο

Franz Josef Strauss
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Σμύρνη Μόναχο
Αναζήτηση διαμονής στο Μόναχο

Λεωφορείο Σμύρνη Μόναχο

Οι περισσότεροι μεταφορείς σας επιτρέπουν να κάνετε online κράτηση θέσεων για το λεωφορείο Σμύρνη-Μόναχο. Συχνά υπάρχει χρέωση για αυτή την υπηρεσία.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Σμύρνη και Μόναχο συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Μόναχο για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Σμύρνη και Μόναχο είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Εταιρείες λεωφορείων Σμύρνη Μόναχο

DeinBus
DeinBus
Hellö
Hellö
ADAC PostBus
ADAC PostBus
FlixBus
FlixBus
Blablabus
Blablabus
IC Bus
IC Bus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Σμύρνη Μόναχο

Τρένα Σμύρνη Μόναχο

Οι επιβάτες μπορούν φυσικά να πάρουν αποσκευές μαζί τους στο τρένο από το Σμύρνη προς το Μόναχο. Δεν υπάρχει όριο βάρους, αλλά ορισμένες σιδηροδρομικές εταιρείες περιορίζουν τον αριθμό των αποσκευών που μπορείτε να πάρετε μαζί σας και απαιτούν να πληρώσετε ένα επίναυλο. Από την άλλη πλευρά, το μέγεθος των αποσκευών θα πρέπει να είναι λογικό, καθώς ο χώρος μέσα στο τρένο είναι συχνά περιορισμένος.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Σμύρνη στο Μόναχο εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Μόναχο είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές στα εισιτήρια τρένου μεταξύ Σμύρνη και Μόναχο, συνιστάται να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, να είστε ευέλικτοι με το χρονοδιάγραμμα και να συγκρίνετε τις τιμές των εισιτηρίων με τη Vivanoda.

Εταιρείες τρένων από Σμύρνη προς Μόναχο

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
ÖBB
ÖBB
SBB CFF FFS
SBB CFF FFS
SNCF
SNCF
MÁV
MÁV
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Σμύρνη Μόναχο

Πτήσεις Σμύρνη Μόναχο

Αεροπορικές εταιρείες Σμύρνη Μόναχο

Aegean Airlines
Aegean Airlines
Air China International
Air China International
Lufthansa
Lufthansa
Pegasus
Pegasus
Atlasjet
Atlasjet
Onur Air
Onur Air
Turkish Airlines
Turkish Airlines
Borajet
Borajet
Ellinair
Ellinair
Sunexpress
Sunexpress
Austrian Airlines
Austrian Airlines
Niki Airlines
Niki Airlines
Αναζήτηση για πτήσεις Σμύρνη Μόναχο

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης