Προτεινόμενη διαδρομή
Ντόρτμουντ
Ταξιδέψτε απευθείας στο Άγκυρα με αεροπορικά
Άγκυρα
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Ντόρτμουντ
Ταξιδέψτε με Carpooling, τρένο, λεωφορείο για Ντίσελντορφ
Ντίσελντορφ
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Άγκυρα
Άγκυρα
Δείτε τιμές
Ντόρτμουντ
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο, Carpooling για Κολωνία
Κολωνία
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Άγκυρα
Άγκυρα
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Ντόρτμουντ στο Άγκυρα;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Ντόρτμουντ από το Άγκυρα και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Ντόρτμουντ στο Άγκυρα, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Ντόρτμουντ και Άγκυρα, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Deutsche Bahn, EuroBahn, FlixTrain, Kamil Koç ή ADAC PostBus), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Ντόρτμουντ και Άγκυρα, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Ντόρτμουντ - Άγκυρα.

Για το ταξίδι σας από το Ντόρτμουντ στο Άγκυρα, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Ντόρτμουντ προς Άγκυρα

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Ντόρτμουντ στο Άγκυρα, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Ντόρτμουντ Άγκυρα με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Ντόρτμουντ - Άγκυρα είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Ντόρτμουντ Άγκυρα

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Ντόρτμουντ με το Άγκυρα, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Άγκυρα σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Ντόρτμουντ στο Άγκυρα για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Ντόρτμουντ Άγκυρα

Πόλη αναχώρησης
Ντόρτμουντ
Γερμανία
Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία
Πόλη προορισμού
Άγκυρα
Τουρκία
Απόσταση
2336 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά
Αναζήτηση εισιτηρίων Ντόρτμουντ Άγκυρα
Αναζήτηση διαμονής στο Άγκυρα
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Ντόρτμουντ στο Άγκυρα με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Ντόρτμουντ στο Άγκυρα με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Ντόρτμουντ και Άγκυρα που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Deutsche Bahn, EuroBahn, FlixTrain, Kamil Koç ή ADAC PostBus, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Ντόρτμουντ και Άγκυρα με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Ντόρτμουντ και Άγκυρα

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Ντόρτμουντ στο Άγκυρα;
Τοπία Τα τρένα μεταξύ Ντόρτμουντ και Άγκυρα προσφέρουν συχνά μαγευτικά τοπία κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Ντόρτμουντ-Άγκυρα μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Ντόρτμουντ στο Άγκυρα;
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Ντόρτμουντ και Άγκυρα, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Άνεση Τα λεωφορεία Ντόρτμουντ-Άγκυρα μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Ντόρτμουντ προς το Άγκυρα;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Ντόρτμουντ και Άγκυρα είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 2336 km μεταξύ Ντόρτμουντ και Άγκυρα.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Άγκυρα πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Ντόρτμουντ νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.

Από πού να ξεκινήσετε στο Ντόρτμουντ; Πού θα φτάσω στο Άγκυρα;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Ντόρτμουντ

Dortmund - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB)
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Ντόρτμουντ

Dortmund Hbf
Χάρτης
Dortmund-Dorstfeld
Χάρτης
Dortmund-Dorstfeld Süd
Χάρτης
Dortmund Universität
Χάρτης
Dortmund-Kley
Χάρτης
Dortmund-Kurl
Χάρτης
Dortmund-Mengede
Χάρτης
Dortmund-Oespel
Χάρτης
Dortmund-Scharnhorst
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Ντόρτμουντ

Dortmund
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Άγκυρα

Kayaş, Kayaş Çalışkan
Χάρτης
Ankara, Ankara Bus Station
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Άγκυρα

Esenboga
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Ντόρτμουντ Άγκυρα
Αναζήτηση διαμονής στο Άγκυρα

Λεωφορείο Ντόρτμουντ Άγκυρα

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Ντόρτμουντ από Άγκυρα ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Άγκυρα, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Ντόρτμουντ και Άγκυρα συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Άγκυρα για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Ντόρτμουντ και Άγκυρα είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Εταιρείες λεωφορείων Ντόρτμουντ Άγκυρα

Kamil Koç
Kamil Koç
ADAC PostBus
ADAC PostBus
Onebus
Onebus
FlixBus
FlixBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Ντόρτμουντ Άγκυρα

Τρένα Ντόρτμουντ Άγκυρα

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Ντόρτμουντ στο Άγκυρα. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Ντόρτμουντ και Άγκυρα.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Ντόρτμουντ στο Άγκυρα εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Άγκυρα είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές στα εισιτήρια τρένου μεταξύ Ντόρτμουντ και Άγκυρα, συνιστάται να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, να είστε ευέλικτοι με το χρονοδιάγραμμα και να συγκρίνετε τις τιμές των εισιτηρίων με τη Vivanoda.

Εταιρείες τρένων από Ντόρτμουντ προς Άγκυρα

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
EuroBahn
EuroBahn
FlixTrain
FlixTrain
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Ντόρτμουντ Άγκυρα

Πτήσεις Ντόρτμουντ Άγκυρα

Αεροπορικές εταιρείες Ντόρτμουντ Άγκυρα

Germanwings
Germanwings
Pegasus
Pegasus
Turkish Airlines
Turkish Airlines
Borajet
Borajet
Lufthansa
Lufthansa
Sunexpress
Sunexpress
Air Berlin
Air Berlin
Αναζήτηση για πτήσεις Ντόρτμουντ Άγκυρα

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης