Ντουμπρόβνικ
Ταξιδέψτε με πλοίο, Carpooling, λεωφορείο για Σπλιτ
Σπλιτ
Ταξιδέψτε με πλοίο για Ανκόνα
Ανκόνα
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Ντουμπρόβνικ στο Ανκόνα;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Ντουμπρόβνικ από το Ανκόνα και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Ντουμπρόβνικ στο Ανκόνα, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Ντουμπρόβνικ και Ανκόνα, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (FlixBus, Jadrolinija, Krilo Kapetan Luka, TP Line ή Blablacar), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Ντουμπρόβνικ και Ανκόνα, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Ντουμπρόβνικ - Ανκόνα.

Για το ταξίδι σας από το Ντουμπρόβνικ στο Ανκόνα, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Ντουμπρόβνικ Ανκόνα με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ Ντουμπρόβνικ και Ανκόνα είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Λεωφορείο από Ντουμπρόβνικ προς Ανκόνα

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Ντουμπρόβνικ στο Ανκόνα, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Ντουμπρόβνικ Ανκόνα

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Ντουμπρόβνικ και Ανκόνα είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Ανκόνα με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Ντουμπρόβνικ είτε στο Ανκόνα.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Ντουμπρόβνικ στο Ανκόνα για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Ντουμπρόβνικ Ανκόνα

Πόλη αναχώρησης
Ντουμπρόβνικ
Κροατία
Ντουμπρόβνικ-Νερέτβα
Πόλη προορισμού
Ανκόνα
Ιταλία
Marches
Απόσταση
388 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Ντουμπρόβνικ Ανκόνα
Αναζήτηση διαμονής στο Ανκόνα
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Ντουμπρόβνικ στο Ανκόνα με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Ντουμπρόβνικ στο Ανκόνα με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Ντουμπρόβνικ και Ανκόνα που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η FlixBus, Jadrolinija, Krilo Kapetan Luka, TP Line ή Blablacar, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Ντουμπρόβνικ και Ανκόνα με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Ντουμπρόβνικ και Ανκόνα

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Ντουμπρόβνικ στο Ανκόνα;
Φιλικότητα Η μεταφορά με κοινόχρηστο αυτοκίνητο μεταξύ Ντουμπρόβνικ και Ανκόνα είναι συχνά πιο ευχάριστη και φιλική από άλλους τρόπους μεταφοράς, ειδικά αν μοιράζεστε το ταξίδι με συμπαθητικούς ανθρώπους.
Αξιοπιστία Θα πρέπει να βασιστείτε στη συνέπεια και την αξιοπιστία του οδηγού για το ταξίδι σας στο Ντουμπρόβνικ Ανκόνα. Δεν είναι πάντα στην ώρα τους.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με πλοίο από το Ντουμπρόβνικ στο Ανκόνα;
Ευχάριστη εμπειρία Τα ταξίδια με πλοίο μεταξύ Ντουμπρόβνικ και Ανκόνα αποτελούν από μόνα τους μια πολύ ευχάριστη ταξιδιωτική εμπειρία, προσφέροντας συχνά πανοραμική θέα στη θάλασσα ή την ακτογραμμή.
Ευελιξία Οι ώρες αναχώρησης των πλοίων μεταξύ Ντουμπρόβνικ και Ανκόνα μπορεί να είναι πιο περιορισμένες από ό,τι για άλλους τρόπους μεταφοράς, γεγονός που μπορεί να δυσχεράνει τον προγραμματισμό ενός ταξιδιού στο Ανκόνα.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Ντουμπρόβνικ στο Ανκόνα;
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Ντουμπρόβνικ και Ανκόνα είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Άνεση Τα λεωφορεία Ντουμπρόβνικ-Ανκόνα μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.

Από πού να ξεκινήσετε στο Ντουμπρόβνικ; Πού θα φτάσω στο Ανκόνα;

Λιμένες αναχώρησης στο Ντουμπρόβνικ

Dubrovnik
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Ντουμπρόβνικ

Dubrovnik
Χάρτης

Λιμάνια άφιξης Ανκόνα

Ancona Molo Wojtyla
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Ντουμπρόβνικ Ανκόνα
Αναζήτηση διαμονής στο Ανκόνα

Πλοία Ντουμπρόβνικ Ανκόνα

Συνήθως είναι δυνατόν να πάρετε το αυτοκίνητό σας στο πλοίο από το Ντουμπρόβνικ προς το Ανκόνα, αλλά θα υπάρχει πρόσθετο κόστος. Σας συνιστούμε να κάνετε μια αναζήτηση ναύλου στη Vivanoda για να συγκρίνετε τις διάφορες προσφορές που διατίθενται για τα πλοία μεταξύ Ντουμπρόβνικ και Ανκόνα και να αξιολογήσετε τις συνθήκες μεταφοράς.

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Ντουμπρόβνικ και Ανκόνα. Η διάρκεια του ακτοπλοϊκού ταξιδιού εξαρτάται κυρίως από την ακτοπλοϊκή εταιρεία που θα χρησιμοποιήσετε.

Οι περισσότερες ακτοπλοϊκές εταιρείες προσφέρουν Wi-Fi στο πλοίο από το Ντουμπρόβνικ προς το Ανκόνα, αλλά αυτό μπορεί να συνεπάγεται πρόσθετο κόστος. Επομένως, συνιστάται να ενημερωθείτε από την εκάστοτε εταιρεία για το αν υπάρχει Wi-Fi και αν υπάρχουν χρεώσεις.

Εταιρείες πλοίων Ντουμπρόβνικ Ανκόνα

Jadrolinija
Jadrolinija
Krilo Kapetan Luka
Krilo Kapetan Luka
TP Line
TP Line
Blue Line International
Blue Line International
SNAV
SNAV
Blueline
Blueline
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ντουμπρόβνικ Ανκόνα

Λεωφορείο Ντουμπρόβνικ Ανκόνα

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Ντουμπρόβνικ και Ανκόνα είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Ντουμπρόβνικ και Ανκόνα συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Ανκόνα για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Οι επιβάτες μπορούν γενικά να πάρουν αποσκευές στο λεωφορείο Ντουμπρόβνικ-Ανκόνα, αλλά είναι σημαντικό να ελέγξετε τα όρια βάρους και μεγέθους με τον μεταφορέα. Ο αριθμός των αποσκευών είναι επίσης πολύ συχνά περιορισμένος.

Εταιρείες λεωφορείων Ντουμπρόβνικ Ανκόνα

FlixBus
FlixBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Ντουμπρόβνικ Ανκόνα

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Ντουμπρόβνικ Ανκόνα

Οι οδηγοί μεταφορών με συνεπιβατήριο συχνά έχουν περιορισμούς για τις μεγάλες αποσκευές λόγω του περιορισμένου χώρου στο όχημα. Επομένως, συνιστάται να επικοινωνήσετε με τον οδηγό πριν από το ταξίδι σας προς Ντουμπρόβνικ Ανκόνα για να συζητήσετε αυτά τα θέματα.

Το μέσο κόστος μιας διαδρομής με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Ντουμπρόβνικ στο Ανκόνα εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η εποχή του έτους, η ζήτηση και η προσφορά, καθώς και η πλατφόρμα που χρησιμοποιείται για την οργάνωση του κοινούχρηστου αυτοκινήτου. Για να λάβετε μια πολύ ακριβή εκτίμηση της τιμής και της διαθεσιμότητας ενός ταξιδιού με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από Ντουμπρόβνικ προς Ανκόνα, ξεκινήστε μια αναζήτηση στη Vivanoda εισάγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.

Στη Vivanoda, την πλατφόρμα μας για τη σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Ντουμπρόβνικ και Ανκόνα, θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις διαθέσιμες προσφορές συγκοινωνίας με τιμή, εκτιμώμενη διάρκεια και τοποθεσίες παραλαβής.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Ντουμπρόβνικ Ανκόνα

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Ντουμπρόβνικ Ανκόνα

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης