Ανκόνα
Ταξιδέψτε με πλοίο για Σπλιτ
Σπλιτ
Ταξιδέψτε με πλοίο, λεωφορείο, Carpooling για Ντουμπρόβνικ
Ντουμπρόβνικ
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Ανκόνα στο Ντουμπρόβνικ;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Ανκόνα από το Ντουμπρόβνικ και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Ανκόνα στο Ντουμπρόβνικ, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Ανκόνα και Ντουμπρόβνικ, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (FlixBus, Jadrolinija, Krilo Kapetan Luka, TP Line ή Blablacar), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Ανκόνα και Ντουμπρόβνικ, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Ανκόνα - Ντουμπρόβνικ.

Για το ταξίδι σας από το Ανκόνα στο Ντουμπρόβνικ, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Ανκόνα Ντουμπρόβνικ με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ Ανκόνα και Ντουμπρόβνικ είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Λεωφορείο από Ανκόνα προς Ντουμπρόβνικ

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Ανκόνα στο Ντουμπρόβνικ, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Ανκόνα Ντουμπρόβνικ

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Ανκόνα και Ντουμπρόβνικ είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Ντουμπρόβνικ με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Ανκόνα είτε στο Ντουμπρόβνικ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Ανκόνα στο Ντουμπρόβνικ για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Ανκόνα Ντουμπρόβνικ

Πόλη αναχώρησης
Ανκόνα
Ιταλία
Marches
Πόλη προορισμού
Ντουμπρόβνικ
Κροατία
Ντουμπρόβνικ-Νερέτβα
Απόσταση
388 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Ανκόνα Ντουμπρόβνικ
Αναζήτηση διαμονής στο Ντουμπρόβνικ
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Ανκόνα στο Ντουμπρόβνικ με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Ανκόνα στο Ντουμπρόβνικ με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Ανκόνα και Ντουμπρόβνικ που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η FlixBus, Jadrolinija, Krilo Kapetan Luka, TP Line ή Blablacar, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Ανκόνα και Ντουμπρόβνικ με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Ανκόνα και Ντουμπρόβνικ

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Ανκόνα στο Ντουμπρόβνικ;
Φιλικότητα Η μεταφορά με κοινόχρηστο αυτοκίνητο μεταξύ Ανκόνα και Ντουμπρόβνικ είναι συχνά πιο ευχάριστη και φιλική από άλλους τρόπους μεταφοράς, ειδικά αν μοιράζεστε το ταξίδι με συμπαθητικούς ανθρώπους.
Αξιοπιστία Θα πρέπει να βασιστείτε στη συνέπεια και την αξιοπιστία του οδηγού για το ταξίδι σας στο Ανκόνα Ντουμπρόβνικ. Δεν είναι πάντα στην ώρα τους.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με πλοίο από το Ανκόνα στο Ντουμπρόβνικ;
Ευχάριστη εμπειρία Τα ταξίδια με πλοίο μεταξύ Ανκόνα και Ντουμπρόβνικ αποτελούν από μόνα τους μια πολύ ευχάριστη ταξιδιωτική εμπειρία, προσφέροντας συχνά πανοραμική θέα στη θάλασσα ή την ακτογραμμή.
Ευελιξία Οι ώρες αναχώρησης των πλοίων μεταξύ Ανκόνα και Ντουμπρόβνικ μπορεί να είναι πιο περιορισμένες από ό,τι για άλλους τρόπους μεταφοράς, γεγονός που μπορεί να δυσχεράνει τον προγραμματισμό ενός ταξιδιού στο Ντουμπρόβνικ.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Ανκόνα στο Ντουμπρόβνικ;
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Ανκόνα και Ντουμπρόβνικ είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Άνεση Τα λεωφορεία Ανκόνα-Ντουμπρόβνικ μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.

Από πού να ξεκινήσετε στο Ανκόνα; Πού θα φτάσω στο Ντουμπρόβνικ;

Λιμένες αναχώρησης στο Ανκόνα

Ancona Molo Wojtyla
Χάρτης

Λιμάνια άφιξης Ντουμπρόβνικ

Dubrovnik
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Ντουμπρόβνικ

Dubrovnik
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Ανκόνα Ντουμπρόβνικ
Αναζήτηση διαμονής στο Ντουμπρόβνικ

Πλοία Ανκόνα Ντουμπρόβνικ

Συνήθως είναι δυνατόν να πάρετε το αυτοκίνητό σας στο πλοίο από το Ανκόνα προς το Ντουμπρόβνικ, αλλά θα υπάρχει πρόσθετο κόστος. Σας συνιστούμε να κάνετε μια αναζήτηση ναύλου στη Vivanoda για να συγκρίνετε τις διάφορες προσφορές που διατίθενται για τα πλοία μεταξύ Ανκόνα και Ντουμπρόβνικ και να αξιολογήσετε τις συνθήκες μεταφοράς.

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Ανκόνα και Ντουμπρόβνικ. Η διάρκεια του ακτοπλοϊκού ταξιδιού εξαρτάται κυρίως από την ακτοπλοϊκή εταιρεία που θα χρησιμοποιήσετε.

Οι περισσότερες ακτοπλοϊκές εταιρείες προσφέρουν Wi-Fi στο πλοίο από το Ανκόνα προς το Ντουμπρόβνικ, αλλά αυτό μπορεί να συνεπάγεται πρόσθετο κόστος. Επομένως, συνιστάται να ενημερωθείτε από την εκάστοτε εταιρεία για το αν υπάρχει Wi-Fi και αν υπάρχουν χρεώσεις.

Εταιρείες πλοίων Ανκόνα Ντουμπρόβνικ

Jadrolinija
Jadrolinija
Krilo Kapetan Luka
Krilo Kapetan Luka
TP Line
TP Line
Blue Line International
Blue Line International
SNAV
SNAV
Blueline
Blueline
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ανκόνα Ντουμπρόβνικ

Λεωφορείο Ανκόνα Ντουμπρόβνικ

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Ανκόνα και Ντουμπρόβνικ είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Ανκόνα και Ντουμπρόβνικ συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Ντουμπρόβνικ για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Οι επιβάτες μπορούν γενικά να πάρουν αποσκευές στο λεωφορείο Ανκόνα-Ντουμπρόβνικ, αλλά είναι σημαντικό να ελέγξετε τα όρια βάρους και μεγέθους με τον μεταφορέα. Ο αριθμός των αποσκευών είναι επίσης πολύ συχνά περιορισμένος.

Εταιρείες λεωφορείων Ανκόνα Ντουμπρόβνικ

FlixBus
FlixBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Ανκόνα Ντουμπρόβνικ

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Ανκόνα Ντουμπρόβνικ

Οι οδηγοί μεταφορών με συνεπιβατήριο συχνά έχουν περιορισμούς για τις μεγάλες αποσκευές λόγω του περιορισμένου χώρου στο όχημα. Επομένως, συνιστάται να επικοινωνήσετε με τον οδηγό πριν από το ταξίδι σας προς Ανκόνα Ντουμπρόβνικ για να συζητήσετε αυτά τα θέματα.

Το μέσο κόστος μιας διαδρομής με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Ανκόνα στο Ντουμπρόβνικ εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η εποχή του έτους, η ζήτηση και η προσφορά, καθώς και η πλατφόρμα που χρησιμοποιείται για την οργάνωση του κοινούχρηστου αυτοκινήτου. Για να λάβετε μια πολύ ακριβή εκτίμηση της τιμής και της διαθεσιμότητας ενός ταξιδιού με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από Ανκόνα προς Ντουμπρόβνικ, ξεκινήστε μια αναζήτηση στη Vivanoda εισάγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.

Στη Vivanoda, την πλατφόρμα μας για τη σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Ανκόνα και Ντουμπρόβνικ, θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις διαθέσιμες προσφορές συγκοινωνίας με τιμή, εκτιμώμενη διάρκεια και τοποθεσίες παραλαβής.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Ανκόνα Ντουμπρόβνικ

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Ανκόνα Ντουμπρόβνικ

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης