Προτεινόμενη διαδρομή
Πίζα
Ταξιδέψτε απευθείας στο Σκιάθος με αεροπορικά
Σκιάθος
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Πίζα
Ταξιδέψτε με Carpooling, λεωφορείο για Μπάρι
Μπάρι
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Σκιάθος
Σκιάθος
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Πίζα στο Σκιάθος;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Πίζα από το Σκιάθος και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Πίζα στο Σκιάθος, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Πίζα και Σκιάθος, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (FlixBus, Aegean Airlines, Volotea, Ryanair ή Blablacar), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Πίζα και Σκιάθος, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Πίζα - Σκιάθος.

Για το ταξίδι σας από το Πίζα στο Σκιάθος, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Πίζα προς Σκιάθος

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Πίζα στο Σκιάθος, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Αεροπορικά Πίζα Σκιάθος

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Πίζα με το Σκιάθος, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Σκιάθος σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Πίζα στο Σκιάθος για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Πίζα Σκιάθος

Πόλη αναχώρησης
Πίζα
Ιταλία
Τοσκάνη
Πόλη προορισμού
Σκιάθος
Ελλάδα
Σποράδες
Απόσταση
1201 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Πίζα Σκιάθος
Αναζήτηση διαμονής στο Σκιάθος
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Πίζα στο Σκιάθος με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Πίζα στο Σκιάθος με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Πίζα και Σκιάθος που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η FlixBus, Aegean Airlines, Volotea, Ryanair ή Blablacar, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Πίζα και Σκιάθος με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Πίζα και Σκιάθος

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Πίζα στο Σκιάθος;
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Πίζα και Σκιάθος είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Πίζα προς το Σκιάθος είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Σκιάθος (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Άνεση Τα λεωφορεία Πίζα-Σκιάθος μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Πίζα προς το Σκιάθος είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Σκιάθος για να καλύψουν την απόσταση των 1201 km.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Πίζα προς το Σκιάθος;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Πίζα και Σκιάθος είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 1201 km μεταξύ Πίζα και Σκιάθος.
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Πίζα προς το Σκιάθος, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Πίζα Σκιάθος έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Πίζα προς το Σκιάθος μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).

Από πού να ξεκινήσετε στο Πίζα; Πού θα φτάσω στο Σκιάθος;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Πίζα

Pisa
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Πίζα

Gal Galilei
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Σκιάθος

Skiathos
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Πίζα Σκιάθος
Αναζήτηση διαμονής στο Σκιάθος

Λεωφορείο Πίζα Σκιάθος

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Πίζα και Σκιάθος είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Πίζα και Σκιάθος συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Σκιάθος για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Πίζα-Σκιάθος ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Πίζα προς Σκιάθος στη Vivanoda.

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Πίζα από Σκιάθος ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Σκιάθος, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Εταιρείες λεωφορείων Πίζα Σκιάθος

FlixBus
FlixBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Πίζα Σκιάθος

Πτήσεις Πίζα Σκιάθος

Αεροπορικές εταιρείες Πίζα Σκιάθος

Aegean Airlines
Aegean Airlines
Volotea
Volotea
Ryanair
Ryanair
Olympic Air
Olympic Air
Αναζήτηση για πτήσεις Πίζα Σκιάθος

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης