Προτεινόμενη διαδρομή
Τιμισοάρα
Ταξιδέψτε απευθείας στο Κλουζ-Ναπόκα με τρένο, Carpooling
Κλουζ-Ναπόκα
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Τιμισοάρα
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling, τρένο για Deva
Deva
Ταξιδέψτε με τρένο, Carpooling για Κλουζ-Ναπόκα
Κλουζ-Ναπόκα
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Τιμισοάρα στο Κλουζ-Ναπόκα;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Τιμισοάρα από το Κλουζ-Ναπόκα και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Τιμισοάρα στο Κλουζ-Ναπόκα, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Τιμισοάρα και Κλουζ-Ναπόκα, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (CFR Călători, Blablacar ή FlixBus), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Τιμισοάρα και Κλουζ-Ναπόκα, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Τιμισοάρα - Κλουζ-Ναπόκα.

Για το ταξίδι σας από το Τιμισοάρα στο Κλουζ-Ναπόκα, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Τιμισοάρα προς Κλουζ-Ναπόκα

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Τιμισοάρα στο Κλουζ-Ναπόκα, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Τιμισοάρα Κλουζ-Ναπόκα με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Τιμισοάρα - Κλουζ-Ναπόκα είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Τιμισοάρα Κλουζ-Ναπόκα

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Τιμισοάρα και Κλουζ-Ναπόκα είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Κλουζ-Ναπόκα με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Τιμισοάρα είτε στο Κλουζ-Ναπόκα.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Τιμισοάρα στο Κλουζ-Ναπόκα για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Τιμισοάρα Κλουζ-Ναπόκα

Πόλη αναχώρησης
Τιμισοάρα
Ρουμανία
Πόλη προορισμού
Κλουζ-Ναπόκα
Ρουμανία
Απόσταση
216 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με τρένο και Carpooling
Αναζήτηση εισιτηρίων Τιμισοάρα Κλουζ-Ναπόκα
Αναζήτηση διαμονής στο Κλουζ-Ναπόκα
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Τιμισοάρα στο Κλουζ-Ναπόκα με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Τιμισοάρα στο Κλουζ-Ναπόκα με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Τιμισοάρα και Κλουζ-Ναπόκα που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η CFR Călători, Blablacar ή FlixBus, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Τιμισοάρα και Κλουζ-Ναπόκα με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Τιμισοάρα και Κλουζ-Ναπόκα

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Τιμισοάρα στο Κλουζ-Ναπόκα;
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Τιμισοάρα προς το Κλουζ-Ναπόκα είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Κλουζ-Ναπόκα (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Τιμισοάρα προς το Κλουζ-Ναπόκα είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Κλουζ-Ναπόκα για να καλύψουν την απόσταση των 216 km.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Τιμισοάρα στο Κλουζ-Ναπόκα;
Προσβασιμότητα Οι σιδηροδρομικοί σταθμοί του Τιμισοάρα ή του Κλουζ-Ναπόκα βρίσκονται στο κέντρο της πόλης, καθιστώντας εύκολη τη χρήση άλλων μέσων μεταφοράς για να φτάσετε στο κέντρο της πόλης.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Τιμισοάρα - Κλουζ-Ναπόκα μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Τιμισοάρα στο Κλουζ-Ναπόκα;
Φιλικό προς το περιβάλλον Μοιράζοντας ένα αυτοκίνητο με κάποιον άλλο, μειώνετε τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις ενός ταξιδιού από το Τιμισοάρα προς το Κλουζ-Ναπόκα.
Άνεση Πρέπει να μοιράζεστε το χώρο στο αυτοκίνητο με άλλους επιβάτες καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού από το Τιμισοάρα στο Κλουζ-Ναπόκα.

Από πού να ξεκινήσετε στο Τιμισοάρα; Πού θα φτάσω στο Κλουζ-Ναπόκα;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Τιμισοάρα

Timișoara Normandia
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Τιμισοάρα

Ronaţ Triaj Gr. D
Χάρτης
Ronaţ Triaj h.
Χάρτης
Ronaţ Triaj Cab.1 h.
Χάρτης
Timişoara Nord
Χάρτης
Timişoara Est
Χάρτης
Remetea Mare
Χάρτης
Timişoara Sud
Χάρτης
Semenic Hm.
Χάρτης
Giroc h.
Χάρτης
Ghiroda h.
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Κλουζ-Ναπόκα

Apahida
Χάρτης
Cluj Napoca
Χάρτης
Dezmir h.
Χάρτης
Cluj Napoca Est
Χάρτης
Clujana h.
Χάρτης
Cojocna Hm.
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Τιμισοάρα Κλουζ-Ναπόκα
Αναζήτηση διαμονής στο Κλουζ-Ναπόκα

Λεωφορείο Τιμισοάρα Κλουζ-Ναπόκα

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Τιμισοάρα από Κλουζ-Ναπόκα ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Κλουζ-Ναπόκα, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Οι περισσότεροι μεταφορείς σας επιτρέπουν να κάνετε online κράτηση θέσεων για το λεωφορείο Τιμισοάρα-Κλουζ-Ναπόκα. Συχνά υπάρχει χρέωση για αυτή την υπηρεσία.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Τιμισοάρα-Κλουζ-Ναπόκα ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Τιμισοάρα προς Κλουζ-Ναπόκα στη Vivanoda.

Εταιρείες λεωφορείων Τιμισοάρα Κλουζ-Ναπόκα

FlixBus
FlixBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Τιμισοάρα Κλουζ-Ναπόκα

Τρένα Τιμισοάρα Κλουζ-Ναπόκα

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Τιμισοάρα στο Κλουζ-Ναπόκα. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Τιμισοάρα και Κλουζ-Ναπόκα.

Οι επιβάτες μπορούν φυσικά να πάρουν αποσκευές μαζί τους στο τρένο από το Τιμισοάρα προς το Κλουζ-Ναπόκα. Δεν υπάρχει όριο βάρους, αλλά ορισμένες σιδηροδρομικές εταιρείες περιορίζουν τον αριθμό των αποσκευών που μπορείτε να πάρετε μαζί σας και απαιτούν να πληρώσετε ένα επίναυλο. Από την άλλη πλευρά, το μέγεθος των αποσκευών θα πρέπει να είναι λογικό, καθώς ο χώρος μέσα στο τρένο είναι συχνά περιορισμένος.

Υπάρχουν εκπτώσεις για παιδιά, φοιτητές και ηλικιωμένους που ταξιδεύουν με τρένο από το Τιμισοάρα προς το Κλουζ-Ναπόκα, οι οποίες ποικίλλουν ανάλογα με τον τύπο του εισιτηρίου και την ηλικία του ατόμου. Όταν εισάγετε την ηλικία σας στην αναζήτηση της Vivanoda, οι εμφανιζόμενες τιμές θα λαμβάνουν υπόψη τυχόν εκπτώσεις που σχετίζονται με την ηλικία.

Εταιρείες τρένων από Τιμισοάρα προς Κλουζ-Ναπόκα

CFR Călători
CFR Călători
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Τιμισοάρα Κλουζ-Ναπόκα

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Τιμισοάρα Κλουζ-Ναπόκα

Ο αριθμός των διαθέσιμων θέσεων σε έναν κοινόχρηστο μέσο μεταφοράς από το Τιμισοάρα προς το Κλουζ-Ναπόκα εξαρτάται από τον οδηγό και τον τύπο του οχήματος που χρησιμοποιείται. Σε γενικές γραμμές, ένας οδηγός μπορεί να προσφέρει από 1 έως 4 θέσεις.

Το μέσο κόστος μιας διαδρομής με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Τιμισοάρα στο Κλουζ-Ναπόκα εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η εποχή του έτους, η ζήτηση και η προσφορά, καθώς και η πλατφόρμα που χρησιμοποιείται για την οργάνωση του κοινούχρηστου αυτοκινήτου. Για να λάβετε μια πολύ ακριβή εκτίμηση της τιμής και της διαθεσιμότητας ενός ταξιδιού με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από Τιμισοάρα προς Κλουζ-Ναπόκα, ξεκινήστε μια αναζήτηση στη Vivanoda εισάγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.

Οι οδηγοί μεταφορών με συνεπιβατήριο συχνά έχουν περιορισμούς για τις μεγάλες αποσκευές λόγω του περιορισμένου χώρου στο όχημα. Επομένως, συνιστάται να επικοινωνήσετε με τον οδηγό πριν από το ταξίδι σας προς Τιμισοάρα Κλουζ-Ναπόκα για να συζητήσετε αυτά τα θέματα.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Τιμισοάρα Κλουζ-Ναπόκα

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Τιμισοάρα Κλουζ-Ναπόκα

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης