Προτεινόμενη διαδρομή
Κλουζ-Ναπόκα
Ταξιδέψτε απευθείας στο Satu Mare με τρένο, Carpooling
Satu Mare
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Κλουζ-Ναπόκα
Ταξιδέψτε με τρένο, Carpooling για Carei
Carei
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, τρένο, Carpooling για Satu Mare
Satu Mare
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Κλουζ-Ναπόκα στο Satu Mare;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Κλουζ-Ναπόκα από το Satu Mare και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Κλουζ-Ναπόκα στο Satu Mare, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Κλουζ-Ναπόκα και Satu Mare, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (CFR Călători, Blablacar ή FlixBus), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Κλουζ-Ναπόκα και Satu Mare, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Κλουζ-Ναπόκα - Satu Mare.

Για το ταξίδι σας από το Κλουζ-Ναπόκα στο Satu Mare, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Κλουζ-Ναπόκα προς Satu Mare

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Κλουζ-Ναπόκα στο Satu Mare, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Κλουζ-Ναπόκα Satu Mare με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Κλουζ-Ναπόκα - Satu Mare είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Κλουζ-Ναπόκα Satu Mare

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Κλουζ-Ναπόκα και Satu Mare είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Satu Mare με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Κλουζ-Ναπόκα είτε στο Satu Mare.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Κλουζ-Ναπόκα στο Satu Mare για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Κλουζ-Ναπόκα Satu Mare

Πόλη αναχώρησης
Κλουζ-Ναπόκα
Ρουμανία
Πόλη προορισμού
Satu Mare
Ρουμανία
Απόσταση
125 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με τρένο και Carpooling
Αναζήτηση εισιτηρίων Κλουζ-Ναπόκα Satu Mare
Αναζήτηση διαμονής στο Satu Mare
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Κλουζ-Ναπόκα στο Satu Mare με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Κλουζ-Ναπόκα στο Satu Mare με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Κλουζ-Ναπόκα και Satu Mare που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η CFR Călători, Blablacar ή FlixBus, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Κλουζ-Ναπόκα και Satu Mare με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Κλουζ-Ναπόκα και Satu Mare

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Κλουζ-Ναπόκα στο Satu Mare;
Ταχύτητα Τα τρένα από το Κλουζ-Ναπόκα προς το Satu Mare είναι συχνά πολύ πιο γρήγορα από τα λεωφορεία ή τα αυτοκίνητα.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Κλουζ-Ναπόκα-Satu Mare μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Κλουζ-Ναπόκα στο Satu Mare;
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Κλουζ-Ναπόκα και Satu Mare, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Άνεση Τα λεωφορεία Κλουζ-Ναπόκα-Satu Mare μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Κλουζ-Ναπόκα στο Satu Mare;
Φιλικότητα Η μεταφορά με κοινόχρηστο αυτοκίνητο μεταξύ Κλουζ-Ναπόκα και Satu Mare είναι συχνά πιο ευχάριστη και φιλική από άλλους τρόπους μεταφοράς, ειδικά αν μοιράζεστε το ταξίδι με συμπαθητικούς ανθρώπους.
Αξιοπιστία Θα πρέπει να βασιστείτε στη συνέπεια και την αξιοπιστία του οδηγού για το ταξίδι σας στο Κλουζ-Ναπόκα Satu Mare. Δεν είναι πάντα στην ώρα τους.

Από πού να ξεκινήσετε στο Κλουζ-Ναπόκα; Πού θα φτάσω στο Satu Mare;

Σταθμοί αναχώρησης στο Κλουζ-Ναπόκα

Apahida
Χάρτης
Cluj Napoca
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Satu Mare

Satu Mare
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Satu Mare

Satu Mare
Χάρτης
Satu Mare Sud
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Κλουζ-Ναπόκα Satu Mare
Αναζήτηση διαμονής στο Satu Mare

Λεωφορείο Κλουζ-Ναπόκα Satu Mare

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Κλουζ-Ναπόκα και Satu Mare συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Satu Mare για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Κλουζ-Ναπόκα και Satu Mare είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Τα λεωφορεία μεταξύ Κλουζ-Ναπόκα και Satu Mare προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Εταιρείες λεωφορείων Κλουζ-Ναπόκα Satu Mare

FlixBus
FlixBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Κλουζ-Ναπόκα Satu Mare

Τρένα Κλουζ-Ναπόκα Satu Mare

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Κλουζ-Ναπόκα στο Satu Mare εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Satu Mare είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Κλουζ-Ναπόκα προς το Satu Mare τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Κλουζ-Ναπόκα στο Satu Mare. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Κλουζ-Ναπόκα και Satu Mare.

Εταιρείες τρένων από Κλουζ-Ναπόκα προς Satu Mare

CFR Călători
CFR Călători
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Κλουζ-Ναπόκα Satu Mare

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Κλουζ-Ναπόκα Satu Mare

Στη Vivanoda, την πλατφόρμα μας για τη σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Κλουζ-Ναπόκα και Satu Mare, θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις διαθέσιμες προσφορές συγκοινωνίας με τιμή, εκτιμώμενη διάρκεια και τοποθεσίες παραλαβής.

Το μέσο κόστος μιας διαδρομής με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Κλουζ-Ναπόκα στο Satu Mare εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η εποχή του έτους, η ζήτηση και η προσφορά, καθώς και η πλατφόρμα που χρησιμοποιείται για την οργάνωση του κοινούχρηστου αυτοκινήτου. Για να λάβετε μια πολύ ακριβή εκτίμηση της τιμής και της διαθεσιμότητας ενός ταξιδιού με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από Κλουζ-Ναπόκα προς Satu Mare, ξεκινήστε μια αναζήτηση στη Vivanoda εισάγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.

Η διάρκεια ενός ταξιδιού με τη μέθοδο του carpool μεταξύ Κλουζ-Ναπόκα και Satu Mare εξαρτάται επίσης από τις συνθήκες κυκλοφορίας και τη διαδρομή που θα ακολουθήσει ο οδηγός. Ξεκινώντας τώρα μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda, θα λάβετε την εκτιμώμενη διάρκεια για κάθε διαθέσιμη προσφορά για την υπηρεσία carpool.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Κλουζ-Ναπόκα Satu Mare

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Κλουζ-Ναπόκα Satu Mare

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης