Προτεινόμενη διαδρομή
Κλουζ-Ναπόκα
Ταξιδέψτε απευθείας στο Κωνστάντσα με Carpooling, τρένο
Κωνστάντσα
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Κλουζ-Ναπόκα
Ταξιδέψτε με αεροπορικά, τρένο, Carpooling για Βουκουρέστι
Βουκουρέστι
Ταξιδέψτε με τρένο, Carpooling για Κωνστάντσα
Κωνστάντσα
Δείτε τιμές
Κλουζ-Ναπόκα
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, τρένο, Carpooling για Ploiesti
Ploiesti
Ταξιδέψτε με τρένο, Carpooling για Κωνστάντσα
Κωνστάντσα
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Κλουζ-Ναπόκα στο Κωνστάντσα;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Κλουζ-Ναπόκα από το Κωνστάντσα και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Κλουζ-Ναπόκα στο Κωνστάντσα, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Κλουζ-Ναπόκα και Κωνστάντσα, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (CFR Călători, FlixBus, Blue Air, Tarom ή Wizzair), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Κλουζ-Ναπόκα και Κωνστάντσα, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Κλουζ-Ναπόκα - Κωνστάντσα.

Για το ταξίδι σας από το Κλουζ-Ναπόκα στο Κωνστάντσα, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Κλουζ-Ναπόκα προς Κωνστάντσα

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Κλουζ-Ναπόκα στο Κωνστάντσα, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Κλουζ-Ναπόκα Κωνστάντσα με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Κλουζ-Ναπόκα - Κωνστάντσα είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Κλουζ-Ναπόκα Κωνστάντσα

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Κλουζ-Ναπόκα με το Κωνστάντσα, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Κωνστάντσα σε χρόνο ρεκόρ.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Κλουζ-Ναπόκα Κωνστάντσα

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Κλουζ-Ναπόκα και Κωνστάντσα είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Κωνστάντσα με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Κλουζ-Ναπόκα είτε στο Κωνστάντσα.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Κλουζ-Ναπόκα στο Κωνστάντσα για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Κλουζ-Ναπόκα Κωνστάντσα

Πόλη αναχώρησης
Κλουζ-Ναπόκα
Ρουμανία
Πόλη προορισμού
Κωνστάντσα
Ρουμανία
Απόσταση
487 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με Carpooling και τρένο
Αναζήτηση εισιτηρίων Κλουζ-Ναπόκα Κωνστάντσα
Αναζήτηση διαμονής στο Κωνστάντσα
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Κλουζ-Ναπόκα στο Κωνστάντσα με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Κλουζ-Ναπόκα στο Κωνστάντσα με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Κλουζ-Ναπόκα και Κωνστάντσα που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η CFR Călători, FlixBus, Blue Air, Tarom ή Wizzair, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Κλουζ-Ναπόκα και Κωνστάντσα με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Κλουζ-Ναπόκα και Κωνστάντσα

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Κλουζ-Ναπόκα στο Κωνστάντσα;
Προσβασιμότητα Οι σιδηροδρομικοί σταθμοί του Κλουζ-Ναπόκα ή του Κωνστάντσα βρίσκονται στο κέντρο της πόλης, καθιστώντας εύκολη τη χρήση άλλων μέσων μεταφοράς για να φτάσετε στο κέντρο της πόλης.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Κλουζ-Ναπόκα-Κωνστάντσα μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Κλουζ-Ναπόκα στο Κωνστάντσα;
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Κλουζ-Ναπόκα και Κωνστάντσα είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Άνεση Τα λεωφορεία Κλουζ-Ναπόκα-Κωνστάντσα μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Κλουζ-Ναπόκα προς το Κωνστάντσα;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Κλουζ-Ναπόκα και Κωνστάντσα είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 487 km μεταξύ Κλουζ-Ναπόκα και Κωνστάντσα.
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Κλουζ-Ναπόκα Κωνστάντσα έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Κλουζ-Ναπόκα στο Κωνστάντσα;
Ευέλικτη Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο από το Κλουζ-Ναπόκα προς το Κωνστάντσα είναι συχνά πιο ευέλικτος από άλλους τρόπους μεταφοράς.
Νιώθετε ανασφάλεια Μπορεί να συμβεί να αισθάνεστε ανασφαλείς στο αυτοκίνητο με τον οδηγό, λόγω της συμπεριφοράς ή του τρόπου οδήγησής του.

Από πού να ξεκινήσετε στο Κλουζ-Ναπόκα; Πού θα φτάσω στο Κωνστάντσα;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Κλουζ-Ναπόκα

Cluj-Napoca (bus station Beta)
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Κλουζ-Ναπόκα

Apahida
Χάρτης
Cluj Napoca
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Κλουζ-Ναπόκα

Napoca
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Κωνστάντσα

Constanţa
Χάρτης
Agigea Nord
Χάρτης
Palas
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Κλουζ-Ναπόκα Κωνστάντσα
Αναζήτηση διαμονής στο Κωνστάντσα

Λεωφορείο Κλουζ-Ναπόκα Κωνστάντσα

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Κλουζ-Ναπόκα από Κωνστάντσα ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Κωνστάντσα, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Κλουζ-Ναπόκα και Κωνστάντσα συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Κωνστάντσα για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Κλουζ-Ναπόκα και Κωνστάντσα είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Εταιρείες λεωφορείων Κλουζ-Ναπόκα Κωνστάντσα

FlixBus
FlixBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Κλουζ-Ναπόκα Κωνστάντσα

Τρένα Κλουζ-Ναπόκα Κωνστάντσα

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Κλουζ-Ναπόκα στο Κωνστάντσα. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Κλουζ-Ναπόκα και Κωνστάντσα.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Κλουζ-Ναπόκα στο Κωνστάντσα εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Κωνστάντσα είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές στα εισιτήρια τρένου μεταξύ Κλουζ-Ναπόκα και Κωνστάντσα, συνιστάται να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, να είστε ευέλικτοι με το χρονοδιάγραμμα και να συγκρίνετε τις τιμές των εισιτηρίων με τη Vivanoda.

Εταιρείες τρένων από Κλουζ-Ναπόκα προς Κωνστάντσα

CFR Călători
CFR Călători
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Κλουζ-Ναπόκα Κωνστάντσα

Πτήσεις Κλουζ-Ναπόκα Κωνστάντσα

Αεροπορικές εταιρείες Κλουζ-Ναπόκα Κωνστάντσα

Blue Air
Blue Air
Tarom
Tarom
Wizzair
Wizzair
Αναζήτηση για πτήσεις Κλουζ-Ναπόκα Κωνστάντσα

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Κλουζ-Ναπόκα Κωνστάντσα

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο θεωρείται γενικά ασφαλής επιλογή για το ταξίδι μεταξύ Κλουζ-Ναπόκα και Κωνστάντσα. Ωστόσο, είναι σημαντικό να ελέγχετε τις κριτικές και τις αξιολογήσεις των οδηγών πριν κλείσετε ένα ταξίδι. Συνιστάται επίσης να μοιράζεστε τα προσωπικά σας στοιχεία μόνο με άτομα που εμπιστεύεστε.

Το μέσο κόστος μιας διαδρομής με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Κλουζ-Ναπόκα στο Κωνστάντσα εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η εποχή του έτους, η ζήτηση και η προσφορά, καθώς και η πλατφόρμα που χρησιμοποιείται για την οργάνωση του κοινούχρηστου αυτοκινήτου. Για να λάβετε μια πολύ ακριβή εκτίμηση της τιμής και της διαθεσιμότητας ενός ταξιδιού με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από Κλουζ-Ναπόκα προς Κωνστάντσα, ξεκινήστε μια αναζήτηση στη Vivanoda εισάγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο θεωρείται πιο φιλική προς το περιβάλλον επιλογή σε σχέση με άλλους τρόπους μεταφοράς, καθώς μειώνει τις εκπομπές CO2 με τη μείωση του αριθμού των αυτοκινήτων στους δρόμους. Ωστόσο, αυτό εξαρτάται από τον αριθμό των ατόμων που μοιράζονται το ίδιο όχημα και την κατανάλωση καυσίμου του οχήματος.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Κλουζ-Ναπόκα Κωνστάντσα

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Κλουζ-Ναπόκα Κωνστάντσα

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης