Προτεινόμενη διαδρομή
Σόφια
Ταξιδέψτε απευθείας στο Κλουζ-Ναπόκα με λεωφορείο, αεροπορικά
Κλουζ-Ναπόκα
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Σόφια
Ταξιδέψτε με αεροπορικά, λεωφορείο για Βουδαπέστη
Βουδαπέστη
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling για Κλουζ-Ναπόκα
Κλουζ-Ναπόκα
Δείτε τιμές
Σόφια
Ταξιδέψτε με λεωφορείο για Lugoj
Lugoj
Ταξιδέψτε με τρένο, Carpooling για Κλουζ-Ναπόκα
Κλουζ-Ναπόκα
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Σόφια στο Κλουζ-Ναπόκα;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Σόφια από το Κλουζ-Ναπόκα και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Σόφια στο Κλουζ-Ναπόκα, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Σόφια και Κλουζ-Ναπόκα, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (CFR Călători, FlixBus, Bulgaria Air, Wizzair ή Qatar Airways), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Σόφια και Κλουζ-Ναπόκα, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Σόφια - Κλουζ-Ναπόκα.

Για το ταξίδι σας από το Σόφια στο Κλουζ-Ναπόκα, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Σόφια προς Κλουζ-Ναπόκα

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Σόφια στο Κλουζ-Ναπόκα, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Σόφια Κλουζ-Ναπόκα με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Σόφια - Κλουζ-Ναπόκα είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Σόφια Κλουζ-Ναπόκα

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Σόφια με το Κλουζ-Ναπόκα, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Κλουζ-Ναπόκα σε χρόνο ρεκόρ.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Σόφια Κλουζ-Ναπόκα

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Σόφια και Κλουζ-Ναπόκα είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Κλουζ-Ναπόκα με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Σόφια είτε στο Κλουζ-Ναπόκα.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Σόφια στο Κλουζ-Ναπόκα για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Σόφια Κλουζ-Ναπόκα

Πόλη αναχώρησης
Σόφια
Βουλγαρία
Πόλη προορισμού
Κλουζ-Ναπόκα
Ρουμανία
Απόσταση
454 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Σόφια Κλουζ-Ναπόκα
Αναζήτηση διαμονής στο Κλουζ-Ναπόκα
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Σόφια στο Κλουζ-Ναπόκα με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Σόφια στο Κλουζ-Ναπόκα με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Σόφια και Κλουζ-Ναπόκα που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η CFR Călători, FlixBus, Bulgaria Air, Wizzair ή Qatar Airways, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Σόφια και Κλουζ-Ναπόκα με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Σόφια και Κλουζ-Ναπόκα

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Σόφια προς το Κλουζ-Ναπόκα;
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Σόφια προς το Κλουζ-Ναπόκα, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Σόφια και Κλουζ-Ναπόκα είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 454 km μεταξύ Σόφια και Κλουζ-Ναπόκα.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Σόφια προς το Κλουζ-Ναπόκα μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Κλουζ-Ναπόκα πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Σόφια νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Σόφια στο Κλουζ-Ναπόκα;
Τοπία Τα τρένα μεταξύ Σόφια και Κλουζ-Ναπόκα προσφέρουν συχνά μαγευτικά τοπία κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Ταχύτητα Τα τρένα από το Σόφια προς το Κλουζ-Ναπόκα είναι συχνά πολύ πιο γρήγορα από τα λεωφορεία ή τα αυτοκίνητα.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Σόφια - Κλουζ-Ναπόκα μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Σόφια-Κλουζ-Ναπόκα μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Σόφια στο Κλουζ-Ναπόκα;
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Σόφια προς το Κλουζ-Ναπόκα είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Κλουζ-Ναπόκα (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Σόφια και Κλουζ-Ναπόκα, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Σόφια προς το Κλουζ-Ναπόκα είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Κλουζ-Ναπόκα για να καλύψουν την απόσταση των 454 km.
Άνεση Τα λεωφορεία Σόφια-Κλουζ-Ναπόκα μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Σόφια στο Κλουζ-Ναπόκα;
Φιλικότητα Η μεταφορά με κοινόχρηστο αυτοκίνητο μεταξύ Σόφια και Κλουζ-Ναπόκα είναι συχνά πιο ευχάριστη και φιλική από άλλους τρόπους μεταφοράς, ειδικά αν μοιράζεστε το ταξίδι με συμπαθητικούς ανθρώπους.
Ευέλικτη Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο από το Σόφια προς το Κλουζ-Ναπόκα είναι συχνά πιο ευέλικτος από άλλους τρόπους μεταφοράς.
Αξιοπιστία Θα πρέπει να βασιστείτε στη συνέπεια και την αξιοπιστία του οδηγού για το ταξίδι σας στο Σόφια Κλουζ-Ναπόκα. Δεν είναι πάντα στην ώρα τους.
Νιώθετε ανασφάλεια Μπορεί να συμβεί να αισθάνεστε ανασφαλείς στο αυτοκίνητο με τον οδηγό, λόγω της συμπεριφοράς ή του τρόπου οδήγησής του.

Από πού να ξεκινήσετε στο Σόφια; Πού θα φτάσω στο Κλουζ-Ναπόκα;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Σόφια

Sofia
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Σόφια

Vrazhdebna
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Κλουζ-Ναπόκα

Cluj-Napoca (bus station Beta)
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Κλουζ-Ναπόκα

Apahida
Χάρτης
Cluj Napoca
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Κλουζ-Ναπόκα

Napoca
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Σόφια Κλουζ-Ναπόκα
Αναζήτηση διαμονής στο Κλουζ-Ναπόκα

Λεωφορείο Σόφια Κλουζ-Ναπόκα

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Σόφια-Κλουζ-Ναπόκα ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Σόφια προς Κλουζ-Ναπόκα στη Vivanoda.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Σόφια και Κλουζ-Ναπόκα συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Κλουζ-Ναπόκα για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Σόφια και Κλουζ-Ναπόκα είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Οι πολιτικές ακύρωσης και τροποποίησης ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εταιρεία λεωφορείων, γι' αυτό είναι σημαντικό να ελέγχετε τους όρους και τις προϋποθέσεις κατά την κράτηση. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η ακύρωση ή η αλλαγή του εισιτηρίου σας για το λεωφορείο Σόφια-Κλουζ-Ναπόκα συνεπάγεται πρόσθετο κόστος.

Εταιρείες λεωφορείων Σόφια Κλουζ-Ναπόκα

FlixBus
FlixBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Σόφια Κλουζ-Ναπόκα

Τρένα Σόφια Κλουζ-Ναπόκα

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές στα εισιτήρια τρένου μεταξύ Σόφια και Κλουζ-Ναπόκα, συνιστάται να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, να είστε ευέλικτοι με το χρονοδιάγραμμα και να συγκρίνετε τις τιμές των εισιτηρίων με τη Vivanoda.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Σόφια στο Κλουζ-Ναπόκα εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Κλουζ-Ναπόκα είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Σόφια στο Κλουζ-Ναπόκα. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Σόφια και Κλουζ-Ναπόκα.

Τα τρένα μεταξύ Σόφια και Κλουζ-Ναπόκα είναι εξοπλισμένα με πρίζες και δωρεάν Wi-Fi για τους επιβάτες. Οι πρίζες είναι διαθέσιμες στα περισσότερα βαγόνια, ενώ η σύνδεση Wi-Fi ενδέχεται να είναι ασταθής σε ορισμένες περιοχές.

Εταιρείες τρένων από Σόφια προς Κλουζ-Ναπόκα

CFR Călători
CFR Călători
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Σόφια Κλουζ-Ναπόκα

Πτήσεις Σόφια Κλουζ-Ναπόκα

Αεροπορικές εταιρείες Σόφια Κλουζ-Ναπόκα

Bulgaria Air
Bulgaria Air
Wizzair
Wizzair
Qatar Airways
Qatar Airways
Tarom
Tarom
Blue Air
Blue Air
Αναζήτηση για πτήσεις Σόφια Κλουζ-Ναπόκα

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Σόφια Κλουζ-Ναπόκα

Στη Vivanoda, την πλατφόρμα μας για τη σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Σόφια και Κλουζ-Ναπόκα, θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις διαθέσιμες προσφορές συγκοινωνίας με τιμή, εκτιμώμενη διάρκεια και τοποθεσίες παραλαβής.

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο θεωρείται γενικά ασφαλής επιλογή για το ταξίδι μεταξύ Σόφια και Κλουζ-Ναπόκα. Ωστόσο, είναι σημαντικό να ελέγχετε τις κριτικές και τις αξιολογήσεις των οδηγών πριν κλείσετε ένα ταξίδι. Συνιστάται επίσης να μοιράζεστε τα προσωπικά σας στοιχεία μόνο με άτομα που εμπιστεύεστε.

Η διάρκεια ενός ταξιδιού με τη μέθοδο του carpool μεταξύ Σόφια και Κλουζ-Ναπόκα εξαρτάται επίσης από τις συνθήκες κυκλοφορίας και τη διαδρομή που θα ακολουθήσει ο οδηγός. Ξεκινώντας τώρα μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda, θα λάβετε την εκτιμώμενη διάρκεια για κάθε διαθέσιμη προσφορά για την υπηρεσία carpool.

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο θεωρείται πιο φιλική προς το περιβάλλον επιλογή σε σχέση με άλλους τρόπους μεταφοράς, καθώς μειώνει τις εκπομπές CO2 με τη μείωση του αριθμού των αυτοκινήτων στους δρόμους. Ωστόσο, αυτό εξαρτάται από τον αριθμό των ατόμων που μοιράζονται το ίδιο όχημα και την κατανάλωση καυσίμου του οχήματος.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Σόφια Κλουζ-Ναπόκα

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Σόφια Κλουζ-Ναπόκα

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης