Προτεινόμενη διαδρομή
ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ
Ταξιδέψτε απευθείας στο Κλουζ-Ναπόκα με αεροπορικά
Κλουζ-Ναπόκα
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Βουκουρέστι
Βουκουρέστι
Ταξιδέψτε με τρένο, Carpooling για Κλουζ-Ναπόκα
Κλουζ-Ναπόκα
Δείτε τιμές
ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Βουδαπέστη
Βουδαπέστη
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling για Κλουζ-Ναπόκα
Κλουζ-Ναπόκα
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ στο Κλουζ-Ναπόκα;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ από το Κλουζ-Ναπόκα και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ στο Κλουζ-Ναπόκα, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ και Κλουζ-Ναπόκα, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (CFR Călători, FlixBus, Blue Air, Tarom ή Wizzair), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ και Κλουζ-Ναπόκα, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ - Κλουζ-Ναπόκα.

Για το ταξίδι σας από το ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ στο Κλουζ-Ναπόκα, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ προς Κλουζ-Ναπόκα

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ στο Κλουζ-Ναπόκα, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ Κλουζ-Ναπόκα με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ - Κλουζ-Ναπόκα είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ Κλουζ-Ναπόκα

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ με το Κλουζ-Ναπόκα, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Κλουζ-Ναπόκα σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ στο Κλουζ-Ναπόκα για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ Κλουζ-Ναπόκα

Πόλη αναχώρησης
ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ
Σουηδία
Πόλη προορισμού
Κλουζ-Ναπόκα
Ρουμανία
Απόσταση
1443 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά
Αναζήτηση εισιτηρίων ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ Κλουζ-Ναπόκα
Αναζήτηση διαμονής στο Κλουζ-Ναπόκα
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ στο Κλουζ-Ναπόκα με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ στο Κλουζ-Ναπόκα με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ και Κλουζ-Ναπόκα που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η CFR Călători, FlixBus, Blue Air, Tarom ή Wizzair, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ και Κλουζ-Ναπόκα με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ και Κλουζ-Ναπόκα

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ στο Κλουζ-Ναπόκα;
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ προς το Κλουζ-Ναπόκα είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Κλουζ-Ναπόκα (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Άνεση Τα λεωφορεία ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ-Κλουζ-Ναπόκα μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ στο Κλουζ-Ναπόκα;
Φιλικό προς το περιβάλλον Το τρένο ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ-Κλουζ-Ναπόκα θεωρείται πιο φιλικό προς το περιβάλλον μέσο μεταφοράς από ό,τι το αεροπλάνο ή το αυτοκίνητο μόνο.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ-Κλουζ-Ναπόκα μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ προς το Κλουζ-Ναπόκα;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ και Κλουζ-Ναπόκα είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 1443 km μεταξύ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ και Κλουζ-Ναπόκα.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ προς το Κλουζ-Ναπόκα μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).

Από πού να ξεκινήσετε στο ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ; Πού θα φτάσω στο Κλουζ-Ναπόκα;

Αεροδρόμια αναχώρησης στο ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ

Arlanda
Χάρτης
Skavsta
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Κλουζ-Ναπόκα

Cluj-Napoca (bus station Beta)
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Κλουζ-Ναπόκα

Apahida
Χάρτης
Cluj Napoca
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Κλουζ-Ναπόκα

Napoca
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ Κλουζ-Ναπόκα
Αναζήτηση διαμονής στο Κλουζ-Ναπόκα

Λεωφορείο ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ Κλουζ-Ναπόκα

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ και Κλουζ-Ναπόκα συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Κλουζ-Ναπόκα για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ και Κλουζ-Ναπόκα είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ-Κλουζ-Ναπόκα ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ προς Κλουζ-Ναπόκα στη Vivanoda.

Εταιρείες λεωφορείων ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ Κλουζ-Ναπόκα

FlixBus
FlixBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ Κλουζ-Ναπόκα

Τρένα ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ Κλουζ-Ναπόκα

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ στο Κλουζ-Ναπόκα εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Κλουζ-Ναπόκα είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ προς το Κλουζ-Ναπόκα τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ στο Κλουζ-Ναπόκα. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ και Κλουζ-Ναπόκα.

Εταιρείες τρένων από ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ προς Κλουζ-Ναπόκα

CFR Călători
CFR Călători
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ Κλουζ-Ναπόκα

Πτήσεις ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ Κλουζ-Ναπόκα

Αεροπορικές εταιρείες ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ Κλουζ-Ναπόκα

Blue Air
Blue Air
Tarom
Tarom
Wizzair
Wizzair
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
LOT Polish Airlines
LOT Polish Airlines
Αναζήτηση για πτήσεις ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ Κλουζ-Ναπόκα

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης