Προτεινόμενη διαδρομή
Κλουζ-Ναπόκα
Ταξιδέψτε απευθείας στο Μάλμο με αεροπορικά, λεωφορείο
Μάλμο
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Κλουζ-Ναπόκα
Ταξιδέψτε με Carpooling, λεωφορείο για Κατοβίτσε
Κατοβίτσε
Ταξιδέψτε με λεωφορείο για Μάλμο
Μάλμο
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Κλουζ-Ναπόκα στο Μάλμο;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Κλουζ-Ναπόκα από το Μάλμο και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Κλουζ-Ναπόκα στο Μάλμο, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Κλουζ-Ναπόκα και Μάλμο, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (FlixBus, Wizzair ή Blablacar), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Κλουζ-Ναπόκα και Μάλμο, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Κλουζ-Ναπόκα - Μάλμο.

Για το ταξίδι σας από το Κλουζ-Ναπόκα στο Μάλμο, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Κλουζ-Ναπόκα προς Μάλμο

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Κλουζ-Ναπόκα στο Μάλμο, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Αεροπορικά Κλουζ-Ναπόκα Μάλμο

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Κλουζ-Ναπόκα με το Μάλμο, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Μάλμο σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Κλουζ-Ναπόκα στο Μάλμο για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Κλουζ-Ναπόκα Μάλμο

Πόλη αναχώρησης
Κλουζ-Ναπόκα
Ρουμανία
Πόλη προορισμού
Μάλμο
Σουηδία
Απόσταση
1226 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά και λεωφορείο
Αναζήτηση εισιτηρίων Κλουζ-Ναπόκα Μάλμο
Αναζήτηση διαμονής στο Μάλμο
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Κλουζ-Ναπόκα στο Μάλμο με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Κλουζ-Ναπόκα στο Μάλμο με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Κλουζ-Ναπόκα και Μάλμο που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η FlixBus, Wizzair ή Blablacar, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Κλουζ-Ναπόκα και Μάλμο με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Κλουζ-Ναπόκα και Μάλμο

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Κλουζ-Ναπόκα στο Μάλμο;
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Κλουζ-Ναπόκα και Μάλμο είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Άνεση Τα λεωφορεία Κλουζ-Ναπόκα-Μάλμο μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Κλουζ-Ναπόκα προς το Μάλμο;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Κλουζ-Ναπόκα και Μάλμο είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 1226 km μεταξύ Κλουζ-Ναπόκα και Μάλμο.
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Κλουζ-Ναπόκα Μάλμο έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.

Από πού να ξεκινήσετε στο Κλουζ-Ναπόκα; Πού θα φτάσω στο Μάλμο;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Κλουζ-Ναπόκα

Cluj-Napoca (bus station Beta)
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Κλουζ-Ναπόκα

Napoca
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Μάλμο

Malmö
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Μάλμο

Sturup
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Κλουζ-Ναπόκα Μάλμο
Αναζήτηση διαμονής στο Μάλμο

Λεωφορείο Κλουζ-Ναπόκα Μάλμο

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Κλουζ-Ναπόκα και Μάλμο είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Τα λεωφορεία μεταξύ Κλουζ-Ναπόκα και Μάλμο προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Κλουζ-Ναπόκα-Μάλμο ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Κλουζ-Ναπόκα προς Μάλμο στη Vivanoda.

Εταιρείες λεωφορείων Κλουζ-Ναπόκα Μάλμο

FlixBus
FlixBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Κλουζ-Ναπόκα Μάλμο

Πτήσεις Κλουζ-Ναπόκα Μάλμο

Αεροπορικές εταιρείες Κλουζ-Ναπόκα Μάλμο

Wizzair
Wizzair
Αναζήτηση για πτήσεις Κλουζ-Ναπόκα Μάλμο

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης