Ξάνθη
Ταξιδέψτε με τρένο για Θεσσαλονίκη
Θεσσαλονίκη
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Καλαμάτα
Καλαμάτα
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Ξάνθη στο Καλαμάτα;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Ξάνθη από το Καλαμάτα και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Ξάνθη στο Καλαμάτα, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Ξάνθη και Καλαμάτα, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Aegean Airlines ή Hellenic Train), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Ξάνθη και Καλαμάτα, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Ξάνθη - Καλαμάτα.

Για το ταξίδι σας από το Ξάνθη στο Καλαμάτα, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Ξάνθη Καλαμάτα με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Ξάνθη - Καλαμάτα είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Ξάνθη Καλαμάτα

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Ξάνθη με το Καλαμάτα, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Καλαμάτα σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Ξάνθη στο Καλαμάτα για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Ξάνθη Καλαμάτα

Πόλη αναχώρησης
Ξάνθη
Ελλάδα
Πόλη προορισμού
Καλαμάτα
Ελλάδα
Πελοπόννησος
Απόσταση
515 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Ξάνθη Καλαμάτα
Αναζήτηση διαμονής στο Καλαμάτα
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Ξάνθη στο Καλαμάτα με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Ξάνθη στο Καλαμάτα με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Ξάνθη και Καλαμάτα που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Aegean Airlines ή Hellenic Train, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Ξάνθη και Καλαμάτα με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Ξάνθη και Καλαμάτα

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Ξάνθη προς το Καλαμάτα;
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Ξάνθη προς το Καλαμάτα, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Καλαμάτα πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Ξάνθη νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Ξάνθη στο Καλαμάτα;
Άνεση Τα τρένα μεταξύ Ξάνθη και Καλαμάτα προσφέρουν γενικά περισσότερο χώρο για τα πόδια και επιπλέον άνεση για τους επιβάτες.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Ξάνθη - Καλαμάτα μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.

Από πού να ξεκινήσετε στο Ξάνθη; Πού θα φτάσω στο Καλαμάτα;

Σταθμοί αναχώρησης στο Ξάνθη

Xanthi / Ξάνθη
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Καλαμάτα

Kalamata
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Ξάνθη Καλαμάτα
Αναζήτηση διαμονής στο Καλαμάτα

Τρένα Ξάνθη Καλαμάτα

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Ξάνθη προς το Καλαμάτα τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Ξάνθη προς το Καλαμάτα μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Ξάνθη στο Καλαμάτα. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Ξάνθη και Καλαμάτα.

Εταιρείες τρένων από Ξάνθη προς Καλαμάτα

Hellenic Train
Hellenic Train
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Ξάνθη Καλαμάτα

Πτήσεις Ξάνθη Καλαμάτα

Αεροπορικές εταιρείες Ξάνθη Καλαμάτα

Aegean Airlines
Aegean Airlines
Αναζήτηση για πτήσεις Ξάνθη Καλαμάτα

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης