Προτεινόμενη διαδρομή
Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα
Ταξιδέψτε απευθείας στο Οβιέδο με αεροπορικά
Οβιέδο
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Μαδρίτη
Μαδρίτη
Ταξιδέψτε με Carpooling, τρένο, λεωφορείο για Οβιέδο
Οβιέδο
Δείτε τιμές
Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα
Ταξιδέψτε με πλοίο για Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια
Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Οβιέδο
Οβιέδο
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα στο Οβιέδο;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα από το Οβιέδο και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα στο Οβιέδο, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα και Οβιέδο, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Renfe, ALSA, Air Europa, Iberia ή Vueling Airlines), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα και Οβιέδο, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα - Οβιέδο.

Για το ταξίδι σας από το Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα στο Οβιέδο, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα Οβιέδο με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα και Οβιέδο είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Λεωφορείο από Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα προς Οβιέδο

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα στο Οβιέδο, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα Οβιέδο με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα - Οβιέδο είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα Οβιέδο

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα με το Οβιέδο, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Οβιέδο σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα στο Οβιέδο για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα Οβιέδο

Πόλη αναχώρησης
Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα
Ισπανία
Κανάριοι Νήσοι
Πόλη προορισμού
Οβιέδο
Ισπανία
Απόσταση
1949 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα Οβιέδο
Αναζήτηση διαμονής στο Οβιέδο
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα στο Οβιέδο με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα στο Οβιέδο με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα και Οβιέδο που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Renfe, ALSA, Air Europa, Iberia ή Vueling Airlines, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα και Οβιέδο με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα και Οβιέδο

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με πλοίο από το Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα στο Οβιέδο;
Άνεση Το πλοίο Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα-Οβιέδο προσφέρει πολύ περισσότερο χώρο για να κινηθείτε και να χαλαρώσετε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού προς το Οβιέδο από οποιοδήποτε άλλο μέσο μεταφοράς.
Ευχάριστη εμπειρία Τα ταξίδια με πλοίο μεταξύ Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα και Οβιέδο αποτελούν από μόνα τους μια πολύ ευχάριστη ταξιδιωτική εμπειρία, προσφέροντας συχνά πανοραμική θέα στη θάλασσα ή την ακτογραμμή.
Διάρκεια Το ταξίδι με πλοίο μεταξύ Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα και Οβιέδο μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από ό,τι με άλλους τρόπους μεταφοράς, όπως το αεροπορικό ταξίδι, γεγονός που μπορεί να αποτελέσει μειονέκτημα για τους ταξιδιώτες που βιάζονται να φτάσουν στο Οβιέδο.
Ευελιξία Οι ώρες αναχώρησης των πλοίων μεταξύ Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα και Οβιέδο μπορεί να είναι πιο περιορισμένες από ό,τι για άλλους τρόπους μεταφοράς, γεγονός που μπορεί να δυσχεράνει τον προγραμματισμό ενός ταξιδιού στο Οβιέδο.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα στο Οβιέδο;
Φιλικό προς το περιβάλλον Το τρένο Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα-Οβιέδο θεωρείται πιο φιλικό προς το περιβάλλον μέσο μεταφοράς από ό,τι το αεροπλάνο ή το αυτοκίνητο μόνο.
Προσβασιμότητα Οι σιδηροδρομικοί σταθμοί του Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα ή του Οβιέδο βρίσκονται στο κέντρο της πόλης, καθιστώντας εύκολη τη χρήση άλλων μέσων μεταφοράς για να φτάσετε στο κέντρο της πόλης.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα-Οβιέδο μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα - Οβιέδο μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα στο Οβιέδο;
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα και Οβιέδο είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα προς το Οβιέδο είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Οβιέδο (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Άνεση Τα λεωφορεία Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα-Οβιέδο μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα προς το Οβιέδο είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Οβιέδο για να καλύψουν την απόσταση των 1949 km.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα προς το Οβιέδο;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα και Οβιέδο είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 1949 km μεταξύ Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα και Οβιέδο.
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα προς το Οβιέδο, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα Οβιέδο έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα προς το Οβιέδο μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).

Από πού να ξεκινήσετε στο Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα; Πού θα φτάσω στο Οβιέδο;

Λιμένες αναχώρησης στο Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα

Santa Cruz de La Palma
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα

La Palma
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Οβιέδο

Oviedo
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Οβιέδο

Oviedo
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Οβιέδο

Oviedo-Asturias
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα Οβιέδο
Αναζήτηση διαμονής στο Οβιέδο

Πλοία Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα Οβιέδο

Οι περισσότερες ακτοπλοϊκές εταιρείες προσφέρουν Wi-Fi στο πλοίο από το Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα προς το Οβιέδο, αλλά αυτό μπορεί να συνεπάγεται πρόσθετο κόστος. Επομένως, συνιστάται να ενημερωθείτε από την εκάστοτε εταιρεία για το αν υπάρχει Wi-Fi και αν υπάρχουν χρεώσεις.

Η τιμή ενός ακτοπλοϊκού εισιτηρίου από το Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα για το Οβιέδο μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία και την εποχή. Επομένως, καλό είναι να αναζητήσετε τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα - Οβιέδο στη Vivanoda. Αυτό θα σας επιτρέψει να συγκρίνετε τις διάφορες εταιρείες και να μάθετε τις τρέχουσες τιμές.

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα και Οβιέδο. Η διάρκεια του ακτοπλοϊκού ταξιδιού εξαρτάται κυρίως από την ακτοπλοϊκή εταιρεία που θα χρησιμοποιήσετε.

Αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την εποχή του έτους που επιθυμείτε να ταξιδέψετε μεταξύ Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα και Οβιέδο. Σημειώστε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα και Οβιέδο και θα πρέπει να συνδυάσετε το ταξίδι προς Οβιέδο με άλλο μέσο μεταφοράς.

Εταιρείες πλοίων Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα Οβιέδο

Acciona Trasmediterránea
Acciona Trasmediterránea
Naviera Armas
Naviera Armas
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα Οβιέδο

Λεωφορείο Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα Οβιέδο

Οι επιβάτες μπορούν γενικά να πάρουν αποσκευές στο λεωφορείο Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα-Οβιέδο, αλλά είναι σημαντικό να ελέγξετε τα όρια βάρους και μεγέθους με τον μεταφορέα. Ο αριθμός των αποσκευών είναι επίσης πολύ συχνά περιορισμένος.

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα και Οβιέδο είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Οι πολιτικές ακύρωσης και τροποποίησης ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εταιρεία λεωφορείων, γι' αυτό είναι σημαντικό να ελέγχετε τους όρους και τις προϋποθέσεις κατά την κράτηση. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η ακύρωση ή η αλλαγή του εισιτηρίου σας για το λεωφορείο Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα-Οβιέδο συνεπάγεται πρόσθετο κόστος.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα-Οβιέδο ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα προς Οβιέδο στη Vivanoda.

Εταιρείες λεωφορείων Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα Οβιέδο

ALSA
ALSA
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα Οβιέδο

Τρένα Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα Οβιέδο

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα στο Οβιέδο εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Οβιέδο είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα προς το Οβιέδο τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Τα τρένα μεταξύ Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα και Οβιέδο είναι εξοπλισμένα με πρίζες και δωρεάν Wi-Fi για τους επιβάτες. Οι πρίζες είναι διαθέσιμες στα περισσότερα βαγόνια, ενώ η σύνδεση Wi-Fi ενδέχεται να είναι ασταθής σε ορισμένες περιοχές.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές στα εισιτήρια τρένου μεταξύ Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα και Οβιέδο, συνιστάται να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, να είστε ευέλικτοι με το χρονοδιάγραμμα και να συγκρίνετε τις τιμές των εισιτηρίων με τη Vivanoda.

Εταιρείες τρένων από Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα προς Οβιέδο

Renfe
Renfe
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα Οβιέδο

Πτήσεις Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα Οβιέδο

Αεροπορικές εταιρείες Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα Οβιέδο

Air Europa
Air Europa
Iberia
Iberia
Vueling Airlines
Vueling Airlines
Easyjet
Easyjet
Volotea
Volotea
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Thomson Airways
Thomson Airways
Air Berlin
Air Berlin
Binter Canarias
Binter Canarias
Αναζήτηση για πτήσεις Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα Οβιέδο

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης