Προτεινόμενη διαδρομή
Οβιέδο
Ταξιδέψτε απευθείας στο Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια με αεροπορικά
Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Οβιέδο
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling για Σεβίλλη
Σεβίλλη
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια
Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Οβιέδο στο Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Οβιέδο από το Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Οβιέδο στο Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Οβιέδο και Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (ALSA, Air Europa, Ryanair, Vueling Airlines ή Blablacar), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Οβιέδο και Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Οβιέδο - Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια.

Για το ταξίδι σας από το Οβιέδο στο Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Οβιέδο προς Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Οβιέδο στο Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Αεροπορικά Οβιέδο Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Οβιέδο με το Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Οβιέδο στο Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Οβιέδο Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια

Πόλη αναχώρησης
Οβιέδο
Ισπανία
Πόλη προορισμού
Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια
Ισπανία
Κανάριοι Νήσοι
Απόσταση
1897 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά
Αναζήτηση εισιτηρίων Οβιέδο Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια
Αναζήτηση διαμονής στο Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Οβιέδο στο Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Οβιέδο στο Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Οβιέδο και Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η ALSA, Air Europa, Ryanair, Vueling Airlines ή Blablacar, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Οβιέδο και Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Οβιέδο και Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Οβιέδο στο Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια;
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Οβιέδο και Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Άνεση Τα λεωφορεία Οβιέδο-Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Οβιέδο προς το Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Οβιέδο και Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 1897 km μεταξύ Οβιέδο και Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Οβιέδο νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.

Από πού να ξεκινήσετε στο Οβιέδο; Πού θα φτάσω στο Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Οβιέδο

Oviedo
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Οβιέδο

Oviedo-Asturias
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια

Gran Canaria
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Οβιέδο Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια
Αναζήτηση διαμονής στο Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια

Λεωφορείο Οβιέδο Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Οβιέδο από Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Τα λεωφορεία μεταξύ Οβιέδο και Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Οι επιβάτες μπορούν γενικά να πάρουν αποσκευές στο λεωφορείο Οβιέδο-Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια, αλλά είναι σημαντικό να ελέγξετε τα όρια βάρους και μεγέθους με τον μεταφορέα. Ο αριθμός των αποσκευών είναι επίσης πολύ συχνά περιορισμένος.

Εταιρείες λεωφορείων Οβιέδο Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια

ALSA
ALSA
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Οβιέδο Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια

Πτήσεις Οβιέδο Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια

Αεροπορικές εταιρείες Οβιέδο Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια

Air Europa
Air Europa
Ryanair
Ryanair
Vueling Airlines
Vueling Airlines
TACV
TACV
Iberia
Iberia
Volotea
Volotea
TAP Portugal
TAP Portugal
Binter Canarias
Binter Canarias
Air Berlin
Air Berlin
Luxair
Luxair
TUIfly
TUIfly
Transavia.com
Transavia.com
NAYSA
NAYSA
Αναζήτηση για πτήσεις Οβιέδο Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης