Προτεινόμενη διαδρομή
Οβιέδο
Ταξιδέψτε απευθείας στο Πουέρτο ντελ Ροζάριο με αεροπορικά
Πουέρτο ντελ Ροζάριο
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Οβιέδο
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, τρένο, Carpooling για Μαδρίτη
Μαδρίτη
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Πουέρτο ντελ Ροζάριο
Πουέρτο ντελ Ροζάριο
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Οβιέδο στο Πουέρτο ντελ Ροζάριο;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Οβιέδο από το Πουέρτο ντελ Ροζάριο και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Οβιέδο στο Πουέρτο ντελ Ροζάριο, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Οβιέδο και Πουέρτο ντελ Ροζάριο, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Renfe, ALSA, Air Europa, Iberia ή Ryanair), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Οβιέδο και Πουέρτο ντελ Ροζάριο, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Οβιέδο - Πουέρτο ντελ Ροζάριο.

Για το ταξίδι σας από το Οβιέδο στο Πουέρτο ντελ Ροζάριο, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Οβιέδο προς Πουέρτο ντελ Ροζάριο

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Οβιέδο στο Πουέρτο ντελ Ροζάριο, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Οβιέδο Πουέρτο ντελ Ροζάριο με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Οβιέδο - Πουέρτο ντελ Ροζάριο είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Οβιέδο Πουέρτο ντελ Ροζάριο

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Οβιέδο με το Πουέρτο ντελ Ροζάριο, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Πουέρτο ντελ Ροζάριο σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Οβιέδο στο Πουέρτο ντελ Ροζάριο για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Οβιέδο Πουέρτο ντελ Ροζάριο

Πόλη αναχώρησης
Οβιέδο
Ισπανία
Πόλη προορισμού
Πουέρτο ντελ Ροζάριο
Ισπανία
Κανάριοι Νήσοι
Απόσταση
1802 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Οβιέδο Πουέρτο ντελ Ροζάριο
Αναζήτηση διαμονής στο Πουέρτο ντελ Ροζάριο
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Οβιέδο στο Πουέρτο ντελ Ροζάριο με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Οβιέδο στο Πουέρτο ντελ Ροζάριο με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Οβιέδο και Πουέρτο ντελ Ροζάριο που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Renfe, ALSA, Air Europa, Iberia ή Ryanair, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Οβιέδο και Πουέρτο ντελ Ροζάριο με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Οβιέδο και Πουέρτο ντελ Ροζάριο

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Οβιέδο στο Πουέρτο ντελ Ροζάριο;
Φιλικό προς το περιβάλλον Το τρένο Οβιέδο-Πουέρτο ντελ Ροζάριο θεωρείται πιο φιλικό προς το περιβάλλον μέσο μεταφοράς από ό,τι το αεροπλάνο ή το αυτοκίνητο μόνο.
Άνεση Τα τρένα μεταξύ Οβιέδο και Πουέρτο ντελ Ροζάριο προσφέρουν γενικά περισσότερο χώρο για τα πόδια και επιπλέον άνεση για τους επιβάτες.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Οβιέδο - Πουέρτο ντελ Ροζάριο μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Οβιέδο-Πουέρτο ντελ Ροζάριο μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Οβιέδο στο Πουέρτο ντελ Ροζάριο;
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Οβιέδο και Πουέρτο ντελ Ροζάριο, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Οβιέδο προς το Πουέρτο ντελ Ροζάριο είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Πουέρτο ντελ Ροζάριο (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Οβιέδο προς το Πουέρτο ντελ Ροζάριο είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Πουέρτο ντελ Ροζάριο για να καλύψουν την απόσταση των 1802 km.
Άνεση Τα λεωφορεία Οβιέδο-Πουέρτο ντελ Ροζάριο μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Οβιέδο προς το Πουέρτο ντελ Ροζάριο;
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Οβιέδο προς το Πουέρτο ντελ Ροζάριο, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Οβιέδο και Πουέρτο ντελ Ροζάριο είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 1802 km μεταξύ Οβιέδο και Πουέρτο ντελ Ροζάριο.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Πουέρτο ντελ Ροζάριο πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Οβιέδο νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Οβιέδο προς το Πουέρτο ντελ Ροζάριο μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).

Από πού να ξεκινήσετε στο Οβιέδο; Πού θα φτάσω στο Πουέρτο ντελ Ροζάριο;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Οβιέδο

Oviedo
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Οβιέδο

Oviedo
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Οβιέδο

Oviedo-Asturias
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Πουέρτο ντελ Ροζάριο

Puerto del Rosario
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Οβιέδο Πουέρτο ντελ Ροζάριο
Αναζήτηση διαμονής στο Πουέρτο ντελ Ροζάριο

Λεωφορείο Οβιέδο Πουέρτο ντελ Ροζάριο

Οι περισσότεροι μεταφορείς σας επιτρέπουν να κάνετε online κράτηση θέσεων για το λεωφορείο Οβιέδο-Πουέρτο ντελ Ροζάριο. Συχνά υπάρχει χρέωση για αυτή την υπηρεσία.

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Οβιέδο και Πουέρτο ντελ Ροζάριο είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Οβιέδο και Πουέρτο ντελ Ροζάριο συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Πουέρτο ντελ Ροζάριο για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Οβιέδο-Πουέρτο ντελ Ροζάριο ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Οβιέδο προς Πουέρτο ντελ Ροζάριο στη Vivanoda.

Εταιρείες λεωφορείων Οβιέδο Πουέρτο ντελ Ροζάριο

ALSA
ALSA
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Οβιέδο Πουέρτο ντελ Ροζάριο

Τρένα Οβιέδο Πουέρτο ντελ Ροζάριο

Τα τρένα μεταξύ Οβιέδο και Πουέρτο ντελ Ροζάριο είναι εξοπλισμένα με πρίζες και δωρεάν Wi-Fi για τους επιβάτες. Οι πρίζες είναι διαθέσιμες στα περισσότερα βαγόνια, ενώ η σύνδεση Wi-Fi ενδέχεται να είναι ασταθής σε ορισμένες περιοχές.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Οβιέδο προς το Πουέρτο ντελ Ροζάριο τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Οβιέδο στο Πουέρτο ντελ Ροζάριο εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Πουέρτο ντελ Ροζάριο είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Οβιέδο προς το Πουέρτο ντελ Ροζάριο μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Εταιρείες τρένων από Οβιέδο προς Πουέρτο ντελ Ροζάριο

Renfe
Renfe
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Οβιέδο Πουέρτο ντελ Ροζάριο

Πτήσεις Οβιέδο Πουέρτο ντελ Ροζάριο

Αεροπορικές εταιρείες Οβιέδο Πουέρτο ντελ Ροζάριο

Air Europa
Air Europa
Iberia
Iberia
Ryanair
Ryanair
Vueling Airlines
Vueling Airlines
Volotea
Volotea
Air Berlin
Air Berlin
Austrian Airlines
Austrian Airlines
Condor Flugdienst
Condor Flugdienst
Luxair
Luxair
Niki Airlines
Niki Airlines
Meridiana
Meridiana
TUIfly
TUIfly
Binter Canarias
Binter Canarias
Αναζήτηση για πτήσεις Οβιέδο Πουέρτο ντελ Ροζάριο

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης