Προτεινόμενη διαδρομή
Ριέκα
Ταξιδέψτε απευθείας στο Βενετία με Carpooling, λεωφορείο
Βενετία
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Ριέκα
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling για Porec
Porec
Ταξιδέψτε με πλοίο, λεωφορείο, Carpooling για Βενετία
Βενετία
Δείτε τιμές
Ριέκα
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling για Ούντινε
Ούντινε
Ταξιδέψτε με τρένο, Carpooling, λεωφορείο για Βενετία
Βενετία
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Ριέκα στο Βενετία;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Ριέκα από το Βενετία και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Ριέκα στο Βενετία, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Ριέκα και Βενετία, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Trenitalia, ÖBB, Italo (NTV), FlixBus ή ÖBB), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Ριέκα και Βενετία, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Ριέκα - Βενετία.

Για το ταξίδι σας από το Ριέκα στο Βενετία, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Ριέκα Βενετία με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ Ριέκα και Βενετία είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Λεωφορείο από Ριέκα προς Βενετία

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Ριέκα στο Βενετία, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Ριέκα Βενετία με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Ριέκα - Βενετία είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Ριέκα Βενετία

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Ριέκα και Βενετία είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Βενετία με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Ριέκα είτε στο Βενετία.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Ριέκα στο Βενετία για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Ριέκα Βενετία

Πόλη αναχώρησης
Ριέκα
Κροατία
Primorje-Gorski Kotar
Πόλη προορισμού
Βενετία
Ιταλία
Βένετο
Απόσταση
164 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με Carpooling και λεωφορείο
Αναζήτηση εισιτηρίων Ριέκα Βενετία
Αναζήτηση διαμονής στο Βενετία
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Ριέκα στο Βενετία με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Ριέκα στο Βενετία με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Ριέκα και Βενετία που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Trenitalia, ÖBB, Italo (NTV), FlixBus ή ÖBB, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Ριέκα και Βενετία με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Ριέκα και Βενετία

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Ριέκα στο Βενετία;
Φιλικό προς το περιβάλλον Το τρένο Ριέκα-Βενετία θεωρείται πιο φιλικό προς το περιβάλλον μέσο μεταφοράς από ό,τι το αεροπλάνο ή το αυτοκίνητο μόνο.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Ριέκα-Βενετία μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Ριέκα στο Βενετία;
Φιλικότητα Η μεταφορά με κοινόχρηστο αυτοκίνητο μεταξύ Ριέκα και Βενετία είναι συχνά πιο ευχάριστη και φιλική από άλλους τρόπους μεταφοράς, ειδικά αν μοιράζεστε το ταξίδι με συμπαθητικούς ανθρώπους.
Αξιοπιστία Θα πρέπει να βασιστείτε στη συνέπεια και την αξιοπιστία του οδηγού για το ταξίδι σας στο Ριέκα Βενετία. Δεν είναι πάντα στην ώρα τους.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με πλοίο από το Ριέκα στο Βενετία;
Ευχάριστη εμπειρία Τα ταξίδια με πλοίο μεταξύ Ριέκα και Βενετία αποτελούν από μόνα τους μια πολύ ευχάριστη ταξιδιωτική εμπειρία, προσφέροντας συχνά πανοραμική θέα στη θάλασσα ή την ακτογραμμή.
Ευελιξία Οι ώρες αναχώρησης των πλοίων μεταξύ Ριέκα και Βενετία μπορεί να είναι πιο περιορισμένες από ό,τι για άλλους τρόπους μεταφοράς, γεγονός που μπορεί να δυσχεράνει τον προγραμματισμό ενός ταξιδιού στο Βενετία.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Ριέκα στο Βενετία;
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Ριέκα προς το Βενετία είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Βενετία (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Άνεση Τα λεωφορεία Ριέκα-Βενετία μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.

Από πού να ξεκινήσετε στο Ριέκα; Πού θα φτάσω στο Βενετία;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Ριέκα

Rijeka
Χάρτης

Λιμάνια άφιξης Βενετία

Venezia Tronchetto
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Βενετία

Venice (Airport VCE)
Χάρτης
Mestre (Train station)
Χάρτης
Venice (Tronchetto)
Χάρτης
Venezia Tronchetto Stazione
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Βενετία

Venezia Mestre
Χάρτης
Venezia Santa Lucia
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Ριέκα Βενετία
Αναζήτηση διαμονής στο Βενετία

Πλοία Ριέκα Βενετία

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Ριέκα και Βενετία. Η διάρκεια του ακτοπλοϊκού ταξιδιού εξαρτάται κυρίως από την ακτοπλοϊκή εταιρεία που θα χρησιμοποιήσετε.

Η τιμή ενός ακτοπλοϊκού εισιτηρίου από το Ριέκα για το Βενετία μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία και την εποχή. Επομένως, καλό είναι να αναζητήσετε τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ριέκα - Βενετία στη Vivanoda. Αυτό θα σας επιτρέψει να συγκρίνετε τις διάφορες εταιρείες και να μάθετε τις τρέχουσες τιμές.

Συνιστάται πάντοτε η εκ των προτέρων κράτηση όταν ταξιδεύετε μεταξύ Ριέκα και Βενετία, ιδίως κατά τις περιόδους αιχμής. Αυτό εξασφαλίζει τις καλύτερες τιμές και μια εγγυημένη θέση στο πλοίο.

Εταιρείες πλοίων Ριέκα Βενετία

Venezia Lines
Venezia Lines
Atlas Kompas
Atlas Kompas
Commodore Cruises
Commodore Cruises
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ριέκα Βενετία

Λεωφορείο Ριέκα Βενετία

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Ριέκα και Βενετία συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Βενετία για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Ριέκα και Βενετία είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Οι επιβάτες μπορούν γενικά να πάρουν αποσκευές στο λεωφορείο Ριέκα-Βενετία, αλλά είναι σημαντικό να ελέγξετε τα όρια βάρους και μεγέθους με τον μεταφορέα. Ο αριθμός των αποσκευών είναι επίσης πολύ συχνά περιορισμένος.

Εταιρείες λεωφορείων Ριέκα Βενετία

FlixBus
FlixBus
ÖBB
ÖBB
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Ριέκα Βενετία

Τρένα Ριέκα Βενετία

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Ριέκα στο Βενετία εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Βενετία είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Ριέκα προς το Βενετία τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Οι επιβάτες μπορούν φυσικά να πάρουν αποσκευές μαζί τους στο τρένο από το Ριέκα προς το Βενετία. Δεν υπάρχει όριο βάρους, αλλά ορισμένες σιδηροδρομικές εταιρείες περιορίζουν τον αριθμό των αποσκευών που μπορείτε να πάρετε μαζί σας και απαιτούν να πληρώσετε ένα επίναυλο. Από την άλλη πλευρά, το μέγεθος των αποσκευών θα πρέπει να είναι λογικό, καθώς ο χώρος μέσα στο τρένο είναι συχνά περιορισμένος.

Εταιρείες τρένων από Ριέκα προς Βενετία

Trenitalia
Trenitalia
ÖBB
ÖBB
Italo (NTV)
Italo (NTV)
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Ριέκα Βενετία

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Ριέκα Βενετία

Το μέσο κόστος μιας διαδρομής με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Ριέκα στο Βενετία εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η εποχή του έτους, η ζήτηση και η προσφορά, καθώς και η πλατφόρμα που χρησιμοποιείται για την οργάνωση του κοινούχρηστου αυτοκινήτου. Για να λάβετε μια πολύ ακριβή εκτίμηση της τιμής και της διαθεσιμότητας ενός ταξιδιού με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από Ριέκα προς Βενετία, ξεκινήστε μια αναζήτηση στη Vivanoda εισάγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.

Είναι δυνατόν να κάνετε κράτηση για κοινόχρηστο αυτοκίνητο την τελευταία στιγμή, αλλά αυτό εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα των οδηγών και τη ζήτηση για το ταξίδι. Συνιστάται να κάνετε κράτηση για τη μεταφορά σας με αυτοκίνητο εκ των προτέρων για να εξασφαλίσετε το ταξίδι σας.

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο θεωρείται πιο φιλική προς το περιβάλλον επιλογή σε σχέση με άλλους τρόπους μεταφοράς, καθώς μειώνει τις εκπομπές CO2 με τη μείωση του αριθμού των αυτοκινήτων στους δρόμους. Ωστόσο, αυτό εξαρτάται από τον αριθμό των ατόμων που μοιράζονται το ίδιο όχημα και την κατανάλωση καυσίμου του οχήματος.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Ριέκα Βενετία

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Ριέκα Βενετία

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης