Προτεινόμενη διαδρομή
Βενετία
Ταξιδέψτε απευθείας στο Ζαντάρ με Carpooling, λεωφορείο
Ζαντάρ
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Βενετία
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, πλοίο, Carpooling για Πούλα
Πούλα
Ταξιδέψτε με αεροπορικά, πλοίο για Ζαντάρ
Ζαντάρ
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Βενετία στο Ζαντάρ;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Βενετία από το Ζαντάρ και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Βενετία στο Ζαντάρ, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Βενετία και Ζαντάρ, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (FlixBus, Croatia Airlines, Venezia Lines, Atlas Kompas ή Commodore Cruises ), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Βενετία και Ζαντάρ, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Βενετία - Ζαντάρ.

Για το ταξίδι σας από το Βενετία στο Ζαντάρ, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Βενετία Ζαντάρ με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ Βενετία και Ζαντάρ είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Λεωφορείο από Βενετία προς Ζαντάρ

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Βενετία στο Ζαντάρ, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Αεροπορικά Βενετία Ζαντάρ

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Βενετία με το Ζαντάρ, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Ζαντάρ σε χρόνο ρεκόρ.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Βενετία Ζαντάρ

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Βενετία και Ζαντάρ είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Ζαντάρ με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Βενετία είτε στο Ζαντάρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Βενετία στο Ζαντάρ για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Βενετία Ζαντάρ

Πόλη αναχώρησης
Βενετία
Ιταλία
Βένετο
Πόλη προορισμού
Ζαντάρ
Κροατία
Zadar
Απόσταση
272 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με Carpooling και λεωφορείο
Αναζήτηση εισιτηρίων Βενετία Ζαντάρ
Αναζήτηση διαμονής στο Ζαντάρ
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Βενετία στο Ζαντάρ με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Βενετία στο Ζαντάρ με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Βενετία και Ζαντάρ που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η FlixBus, Croatia Airlines, Venezia Lines, Atlas Kompas ή Commodore Cruises , για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Βενετία και Ζαντάρ με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Βενετία και Ζαντάρ

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με πλοίο από το Βενετία στο Ζαντάρ;
Άνεση Το πλοίο Βενετία-Ζαντάρ προσφέρει πολύ περισσότερο χώρο για να κινηθείτε και να χαλαρώσετε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού προς το Ζαντάρ από οποιοδήποτε άλλο μέσο μεταφοράς.
Διάρκεια Το ταξίδι με πλοίο μεταξύ Βενετία και Ζαντάρ μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από ό,τι με άλλους τρόπους μεταφοράς, όπως το αεροπορικό ταξίδι, γεγονός που μπορεί να αποτελέσει μειονέκτημα για τους ταξιδιώτες που βιάζονται να φτάσουν στο Ζαντάρ.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Βενετία στο Ζαντάρ;
Οικονομικό Η μεταφορά με αυτοκίνητο από το Βενετία στο Ζαντάρ είναι συχνά ο πιο οικονομικός τρόπος για να ταξιδέψετε.
Διαθεσιμότητα Η εύρεση διαθεσιμότητας για μια διαδρομή με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Βενετία προς το Ζαντάρ μπορεί να είναι δύσκολη, ειδικά αν προγραμματίζετε εκ των προτέρων. Οι περισσότερες συγκοινωνίες είναι διαθέσιμες μόνο λίγες ημέρες ή εβδομάδες πριν από την αναχώρηση.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Βενετία στο Ζαντάρ;
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Βενετία προς το Ζαντάρ είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Ζαντάρ (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Άνεση Τα λεωφορεία Βενετία-Ζαντάρ μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Βενετία προς το Ζαντάρ;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Βενετία και Ζαντάρ είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 272 km μεταξύ Βενετία και Ζαντάρ.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Βενετία προς το Ζαντάρ μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).

Από πού να ξεκινήσετε στο Βενετία; Πού θα φτάσω στο Ζαντάρ;

Λιμένες αναχώρησης στο Βενετία

Venezia Tronchetto
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Βενετία

Venice (Airport VCE)
Χάρτης
Mestre (Train station)
Χάρτης
Venice (Tronchetto)
Χάρτης

Λιμάνια άφιξης Ζαντάρ

Zadar
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Ζαντάρ

Zadar Ul. kralja Tvrtka 2
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Ζαντάρ

Zadar
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Βενετία Ζαντάρ
Αναζήτηση διαμονής στο Ζαντάρ

Πλοία Βενετία Ζαντάρ

Συνήθως είναι δυνατόν να πάρετε το αυτοκίνητό σας στο πλοίο από το Βενετία προς το Ζαντάρ, αλλά θα υπάρχει πρόσθετο κόστος. Σας συνιστούμε να κάνετε μια αναζήτηση ναύλου στη Vivanoda για να συγκρίνετε τις διάφορες προσφορές που διατίθενται για τα πλοία μεταξύ Βενετία και Ζαντάρ και να αξιολογήσετε τις συνθήκες μεταφοράς.

Αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την εποχή του έτους που επιθυμείτε να ταξιδέψετε μεταξύ Βενετία και Ζαντάρ. Σημειώστε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Βενετία και Ζαντάρ και θα πρέπει να συνδυάσετε το ταξίδι προς Ζαντάρ με άλλο μέσο μεταφοράς.

Οι ανέσεις επί του πλοίου από Βενετία προς Ζαντάρ ποικίλλουν ανάλογα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία και τον τύπο του πλοίου. Ωστόσο, τα σύγχρονα πλοία προσφέρουν γενικά εγκαταστάσεις όπως εστιατόρια, μπαρ, καταστήματα, παιδότοπους, σαλόνια και καμπίνες.

Εταιρείες πλοίων Βενετία Ζαντάρ

Venezia Lines
Venezia Lines
Atlas Kompas
Atlas Kompas
Commodore Cruises
Commodore Cruises
Krilo Kapetan Luka
Krilo Kapetan Luka
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Βενετία Ζαντάρ

Λεωφορείο Βενετία Ζαντάρ

Οι επιβάτες μπορούν γενικά να πάρουν αποσκευές στο λεωφορείο Βενετία-Ζαντάρ, αλλά είναι σημαντικό να ελέγξετε τα όρια βάρους και μεγέθους με τον μεταφορέα. Ο αριθμός των αποσκευών είναι επίσης πολύ συχνά περιορισμένος.

Τα λεωφορεία μεταξύ Βενετία και Ζαντάρ προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Βενετία-Ζαντάρ ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Βενετία προς Ζαντάρ στη Vivanoda.

Εταιρείες λεωφορείων Βενετία Ζαντάρ

FlixBus
FlixBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Βενετία Ζαντάρ

Πτήσεις Βενετία Ζαντάρ

Αεροπορικές εταιρείες Βενετία Ζαντάρ

Croatia Airlines
Croatia Airlines
Αναζήτηση για πτήσεις Βενετία Ζαντάρ

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Βενετία Ζαντάρ

Στη Vivanoda, την πλατφόρμα μας για τη σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Βενετία και Ζαντάρ, θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις διαθέσιμες προσφορές συγκοινωνίας με τιμή, εκτιμώμενη διάρκεια και τοποθεσίες παραλαβής.

Το μέσο κόστος μιας διαδρομής με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Βενετία στο Ζαντάρ εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η εποχή του έτους, η ζήτηση και η προσφορά, καθώς και η πλατφόρμα που χρησιμοποιείται για την οργάνωση του κοινούχρηστου αυτοκινήτου. Για να λάβετε μια πολύ ακριβή εκτίμηση της τιμής και της διαθεσιμότητας ενός ταξιδιού με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από Βενετία προς Ζαντάρ, ξεκινήστε μια αναζήτηση στη Vivanoda εισάγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.

Ο αριθμός των διαθέσιμων θέσεων σε έναν κοινόχρηστο μέσο μεταφοράς από το Βενετία προς το Ζαντάρ εξαρτάται από τον οδηγό και τον τύπο του οχήματος που χρησιμοποιείται. Σε γενικές γραμμές, ένας οδηγός μπορεί να προσφέρει από 1 έως 4 θέσεις.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Βενετία Ζαντάρ

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Βενετία Ζαντάρ

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης