Προτεινόμενη διαδρομή
Βενετία
Ταξιδέψτε απευθείας στο Ντουμπρόβνικ με λεωφορείο, αεροπορικά
Ντουμπρόβνικ
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Βενετία
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, αεροπορικά, Carpooling για Σπλιτ
Σπλιτ
Ταξιδέψτε με πλοίο, Carpooling, λεωφορείο για Ντουμπρόβνικ
Ντουμπρόβνικ
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Βενετία στο Ντουμπρόβνικ;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Βενετία από το Ντουμπρόβνικ και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Βενετία στο Ντουμπρόβνικ, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Βενετία και Ντουμπρόβνικ, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (FlixBus, Volotea, Jadrolinija, Krilo Kapetan Luka ή TP Line), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Βενετία και Ντουμπρόβνικ, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Βενετία - Ντουμπρόβνικ.

Για το ταξίδι σας από το Βενετία στο Ντουμπρόβνικ, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Βενετία Ντουμπρόβνικ με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ Βενετία και Ντουμπρόβνικ είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Λεωφορείο από Βενετία προς Ντουμπρόβνικ

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Βενετία στο Ντουμπρόβνικ, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Αεροπορικά Βενετία Ντουμπρόβνικ

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Βενετία με το Ντουμπρόβνικ, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Ντουμπρόβνικ σε χρόνο ρεκόρ.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Βενετία Ντουμπρόβνικ

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Βενετία και Ντουμπρόβνικ είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Ντουμπρόβνικ με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Βενετία είτε στο Ντουμπρόβνικ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Βενετία στο Ντουμπρόβνικ για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Βενετία Ντουμπρόβνικ

Πόλη αναχώρησης
Βενετία
Ιταλία
Βένετο
Πόλη προορισμού
Ντουμπρόβνικ
Κροατία
Ντουμπρόβνικ-Νερέτβα
Απόσταση
556 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με λεωφορείο και αεροπορικά
Αναζήτηση εισιτηρίων Βενετία Ντουμπρόβνικ
Αναζήτηση διαμονής στο Ντουμπρόβνικ
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Βενετία στο Ντουμπρόβνικ με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Βενετία στο Ντουμπρόβνικ με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Βενετία και Ντουμπρόβνικ που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η FlixBus, Volotea, Jadrolinija, Krilo Kapetan Luka ή TP Line, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Βενετία και Ντουμπρόβνικ με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Βενετία και Ντουμπρόβνικ

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Βενετία προς το Ντουμπρόβνικ;
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Βενετία προς το Ντουμπρόβνικ, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Ντουμπρόβνικ πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Βενετία νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Βενετία στο Ντουμπρόβνικ;
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Βενετία και Ντουμπρόβνικ, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Βενετία προς το Ντουμπρόβνικ είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Ντουμπρόβνικ για να καλύψουν την απόσταση των 556 km.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Βενετία στο Ντουμπρόβνικ;
Φιλικότητα Η μεταφορά με κοινόχρηστο αυτοκίνητο μεταξύ Βενετία και Ντουμπρόβνικ είναι συχνά πιο ευχάριστη και φιλική από άλλους τρόπους μεταφοράς, ειδικά αν μοιράζεστε το ταξίδι με συμπαθητικούς ανθρώπους.
Αξιοπιστία Θα πρέπει να βασιστείτε στη συνέπεια και την αξιοπιστία του οδηγού για το ταξίδι σας στο Βενετία Ντουμπρόβνικ. Δεν είναι πάντα στην ώρα τους.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με πλοίο από το Βενετία στο Ντουμπρόβνικ;
Ευχάριστη εμπειρία Τα ταξίδια με πλοίο μεταξύ Βενετία και Ντουμπρόβνικ αποτελούν από μόνα τους μια πολύ ευχάριστη ταξιδιωτική εμπειρία, προσφέροντας συχνά πανοραμική θέα στη θάλασσα ή την ακτογραμμή.
Ευελιξία Οι ώρες αναχώρησης των πλοίων μεταξύ Βενετία και Ντουμπρόβνικ μπορεί να είναι πιο περιορισμένες από ό,τι για άλλους τρόπους μεταφοράς, γεγονός που μπορεί να δυσχεράνει τον προγραμματισμό ενός ταξιδιού στο Ντουμπρόβνικ.

Από πού να ξεκινήσετε στο Βενετία; Πού θα φτάσω στο Ντουμπρόβνικ;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Βενετία

Venice (Airport VCE)
Χάρτης
Mestre (Train station)
Χάρτης
Venice (Tronchetto)
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Βενετία

Marco Polo
Χάρτης

Λιμάνια άφιξης Ντουμπρόβνικ

Dubrovnik
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Ντουμπρόβνικ

Dubrovnik
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Ντουμπρόβνικ

Dubrovnik
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Βενετία Ντουμπρόβνικ
Αναζήτηση διαμονής στο Ντουμπρόβνικ

Πλοία Βενετία Ντουμπρόβνικ

Οι ανέσεις επί του πλοίου από Βενετία προς Ντουμπρόβνικ ποικίλλουν ανάλογα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία και τον τύπο του πλοίου. Ωστόσο, τα σύγχρονα πλοία προσφέρουν γενικά εγκαταστάσεις όπως εστιατόρια, μπαρ, καταστήματα, παιδότοπους, σαλόνια και καμπίνες.

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Βενετία και Ντουμπρόβνικ. Η διάρκεια του ακτοπλοϊκού ταξιδιού εξαρτάται κυρίως από την ακτοπλοϊκή εταιρεία που θα χρησιμοποιήσετε.

Συνήθως είναι δυνατόν να πάρετε το αυτοκίνητό σας στο πλοίο από το Βενετία προς το Ντουμπρόβνικ, αλλά θα υπάρχει πρόσθετο κόστος. Σας συνιστούμε να κάνετε μια αναζήτηση ναύλου στη Vivanoda για να συγκρίνετε τις διάφορες προσφορές που διατίθενται για τα πλοία μεταξύ Βενετία και Ντουμπρόβνικ και να αξιολογήσετε τις συνθήκες μεταφοράς.

Εταιρείες πλοίων Βενετία Ντουμπρόβνικ

Jadrolinija
Jadrolinija
Krilo Kapetan Luka
Krilo Kapetan Luka
TP Line
TP Line
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Βενετία Ντουμπρόβνικ

Λεωφορείο Βενετία Ντουμπρόβνικ

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Βενετία από Ντουμπρόβνικ ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Ντουμπρόβνικ, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Βενετία και Ντουμπρόβνικ συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Ντουμπρόβνικ για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Οι επιβάτες μπορούν γενικά να πάρουν αποσκευές στο λεωφορείο Βενετία-Ντουμπρόβνικ, αλλά είναι σημαντικό να ελέγξετε τα όρια βάρους και μεγέθους με τον μεταφορέα. Ο αριθμός των αποσκευών είναι επίσης πολύ συχνά περιορισμένος.

Εταιρείες λεωφορείων Βενετία Ντουμπρόβνικ

FlixBus
FlixBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Βενετία Ντουμπρόβνικ

Πτήσεις Βενετία Ντουμπρόβνικ

Αεροπορικές εταιρείες Βενετία Ντουμπρόβνικ

Volotea
Volotea
Αναζήτηση για πτήσεις Βενετία Ντουμπρόβνικ

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Βενετία Ντουμπρόβνικ

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο θεωρείται πιο φιλική προς το περιβάλλον επιλογή σε σχέση με άλλους τρόπους μεταφοράς, καθώς μειώνει τις εκπομπές CO2 με τη μείωση του αριθμού των αυτοκινήτων στους δρόμους. Ωστόσο, αυτό εξαρτάται από τον αριθμό των ατόμων που μοιράζονται το ίδιο όχημα και την κατανάλωση καυσίμου του οχήματος.

Το μέσο κόστος μιας διαδρομής με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Βενετία στο Ντουμπρόβνικ εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η εποχή του έτους, η ζήτηση και η προσφορά, καθώς και η πλατφόρμα που χρησιμοποιείται για την οργάνωση του κοινούχρηστου αυτοκινήτου. Για να λάβετε μια πολύ ακριβή εκτίμηση της τιμής και της διαθεσιμότητας ενός ταξιδιού με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από Βενετία προς Ντουμπρόβνικ, ξεκινήστε μια αναζήτηση στη Vivanoda εισάγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο θεωρείται γενικά ασφαλής επιλογή για το ταξίδι μεταξύ Βενετία και Ντουμπρόβνικ. Ωστόσο, είναι σημαντικό να ελέγχετε τις κριτικές και τις αξιολογήσεις των οδηγών πριν κλείσετε ένα ταξίδι. Συνιστάται επίσης να μοιράζεστε τα προσωπικά σας στοιχεία μόνο με άτομα που εμπιστεύεστε.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Βενετία Ντουμπρόβνικ

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Βενετία Ντουμπρόβνικ

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης