Προτεινόμενη διαδρομή
Πούλα
Ταξιδέψτε απευθείας στο Ρίμινι με λεωφορείο
Ρίμινι
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Πούλα
Ταξιδέψτε με πλοίο, Carpooling, λεωφορείο για Βενετία
Βενετία
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling για Ρίμινι
Ρίμινι
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Πούλα στο Ρίμινι;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Πούλα από το Ρίμινι και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Πούλα στο Ρίμινι, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Πούλα και Ρίμινι, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (FlixBus, Blablacar, Venezia Lines, Atlas Kompas ή Commodore Cruises ), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Πούλα και Ρίμινι, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Πούλα - Ρίμινι.

Για το ταξίδι σας από το Πούλα στο Ρίμινι, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Πούλα Ρίμινι με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ Πούλα και Ρίμινι είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Λεωφορείο από Πούλα προς Ρίμινι

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Πούλα στο Ρίμινι, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Πούλα Ρίμινι

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Πούλα και Ρίμινι είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Ρίμινι με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Πούλα είτε στο Ρίμινι.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Πούλα στο Ρίμινι για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Πούλα Ρίμινι

Πόλη αναχώρησης
Πούλα
Κροατία
Ιστρία
Πόλη προορισμού
Ρίμινι
Ιταλία
Emilia-Romagna
Απόσταση
134 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Πούλα Ρίμινι
Αναζήτηση διαμονής στο Ρίμινι
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Πούλα στο Ρίμινι με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Πούλα στο Ρίμινι με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Πούλα και Ρίμινι που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η FlixBus, Blablacar, Venezia Lines, Atlas Kompas ή Commodore Cruises , για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Πούλα και Ρίμινι με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Πούλα και Ρίμινι

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με πλοίο από το Πούλα στο Ρίμινι;
Υπηρεσίες επί του πλοίου Ορισμένες από τις ακτοπλοϊκές εταιρείες με τις οποίες θα ταξιδέψετε μεταξύ Πούλα και Ρίμινι προσφέρουν στους επιβάτες άνετες καμπίνες για ύπνο και ξεκούραση, εστιατόρια επί του πλοίου, μπαρ και κάθε είδους ψυχαγωγία.
Καιρός Οι καιρικές συνθήκες μπορεί μερικές φορές να κάνουν τα ταξίδια με πλοίο μεταξύ Πούλα και Ρίμινι δύσκολα και άβολα για όσους είναι επιρρεπείς στη ναυτία.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Πούλα στο Ρίμινι;
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Πούλα προς το Ρίμινι είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Ρίμινι (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Άνεση Τα λεωφορεία Πούλα-Ρίμινι μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Πούλα στο Ρίμινι;
Φιλικό προς το περιβάλλον Μοιράζοντας ένα αυτοκίνητο με κάποιον άλλο, μειώνετε τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις ενός ταξιδιού από το Πούλα προς το Ρίμινι.
Άνεση Πρέπει να μοιράζεστε το χώρο στο αυτοκίνητο με άλλους επιβάτες καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού από το Πούλα στο Ρίμινι.

Από πού να ξεκινήσετε στο Πούλα; Πού θα φτάσω στο Ρίμινι;

Λιμένες αναχώρησης στο Πούλα

Pula
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Πούλα

Pula
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Ρίμινι

Rimini Annibale Fada
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Πούλα Ρίμινι
Αναζήτηση διαμονής στο Ρίμινι

Πλοία Πούλα Ρίμινι

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Πούλα και Ρίμινι. Η διάρκεια του ακτοπλοϊκού ταξιδιού εξαρτάται κυρίως από την ακτοπλοϊκή εταιρεία που θα χρησιμοποιήσετε.

Ορισμένες ακτοπλοϊκές εταιρείες που εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Πούλα και Ρίμινι προσφέρουν μειωμένες τιμές για παιδιά και ηλικιωμένους. Συνιστάται να κάνετε μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda προσδιορίζοντας την ηλικία των ταξιδιωτών για να δείτε αν υπάρχουν αυτές οι εκπτώσεις.

Οι ανέσεις επί του πλοίου από Πούλα προς Ρίμινι ποικίλλουν ανάλογα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία και τον τύπο του πλοίου. Ωστόσο, τα σύγχρονα πλοία προσφέρουν γενικά εγκαταστάσεις όπως εστιατόρια, μπαρ, καταστήματα, παιδότοπους, σαλόνια και καμπίνες.

Εταιρείες πλοίων Πούλα Ρίμινι

Venezia Lines
Venezia Lines
Atlas Kompas
Atlas Kompas
Commodore Cruises
Commodore Cruises
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πούλα Ρίμινι

Λεωφορείο Πούλα Ρίμινι

Οι πολιτικές ακύρωσης και τροποποίησης ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εταιρεία λεωφορείων, γι' αυτό είναι σημαντικό να ελέγχετε τους όρους και τις προϋποθέσεις κατά την κράτηση. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η ακύρωση ή η αλλαγή του εισιτηρίου σας για το λεωφορείο Πούλα-Ρίμινι συνεπάγεται πρόσθετο κόστος.

Τα λεωφορεία μεταξύ Πούλα και Ρίμινι προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Πούλα-Ρίμινι ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Πούλα προς Ρίμινι στη Vivanoda.

Εταιρείες λεωφορείων Πούλα Ρίμινι

FlixBus
FlixBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Πούλα Ρίμινι

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Πούλα Ρίμινι

Το μέσο κόστος μιας διαδρομής με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Πούλα στο Ρίμινι εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η εποχή του έτους, η ζήτηση και η προσφορά, καθώς και η πλατφόρμα που χρησιμοποιείται για την οργάνωση του κοινούχρηστου αυτοκινήτου. Για να λάβετε μια πολύ ακριβή εκτίμηση της τιμής και της διαθεσιμότητας ενός ταξιδιού με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από Πούλα προς Ρίμινι, ξεκινήστε μια αναζήτηση στη Vivanoda εισάγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο θεωρείται γενικά ασφαλής επιλογή για το ταξίδι μεταξύ Πούλα και Ρίμινι. Ωστόσο, είναι σημαντικό να ελέγχετε τις κριτικές και τις αξιολογήσεις των οδηγών πριν κλείσετε ένα ταξίδι. Συνιστάται επίσης να μοιράζεστε τα προσωπικά σας στοιχεία μόνο με άτομα που εμπιστεύεστε.

Ο αριθμός των διαθέσιμων θέσεων σε έναν κοινόχρηστο μέσο μεταφοράς από το Πούλα προς το Ρίμινι εξαρτάται από τον οδηγό και τον τύπο του οχήματος που χρησιμοποιείται. Σε γενικές γραμμές, ένας οδηγός μπορεί να προσφέρει από 1 έως 4 θέσεις.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Πούλα Ρίμινι

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Πούλα Ρίμινι

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης