Προτεινόμενη διαδρομή
Πούλα
Ταξιδέψτε με αεροπορικά, πλοίο για Ζαντάρ
Ζαντάρ
Ταξιδέψτε με Carpooling, λεωφορείο για Σπλιτ
Σπλιτ
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Πούλα
Ταξιδέψτε με πλοίο, λεωφορείο, Carpooling για Βενετία
Βενετία
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, αεροπορικά, Carpooling για Σπλιτ
Σπλιτ
Δείτε τιμές
Πούλα
Ταξιδέψτε απευθείας στο Σπλιτ με λεωφορείο
Σπλιτ
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Πούλα στο Σπλιτ;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Πούλα από το Σπλιτ και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Πούλα στο Σπλιτ, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Πούλα και Σπλιτ, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (FlixBus, Volotea, Croatia Airlines, Venezia Lines ή Atlas Kompas), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Πούλα και Σπλιτ, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Πούλα - Σπλιτ.

Για το ταξίδι σας από το Πούλα στο Σπλιτ, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Πούλα Σπλιτ με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ Πούλα και Σπλιτ είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Λεωφορείο από Πούλα προς Σπλιτ

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Πούλα στο Σπλιτ, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Αεροπορικά Πούλα Σπλιτ

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Πούλα με το Σπλιτ, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Σπλιτ σε χρόνο ρεκόρ.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Πούλα Σπλιτ

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Πούλα και Σπλιτ είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Σπλιτ με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Πούλα είτε στο Σπλιτ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Πούλα στο Σπλιτ για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Πούλα Σπλιτ

Πόλη αναχώρησης
Πούλα
Κροατία
Ιστρία
Πόλη προορισμού
Σπλιτ
Κροατία
Σπλιτ-Δαλματία
Απόσταση
257 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Πούλα Σπλιτ
Αναζήτηση διαμονής στο Σπλιτ
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Πούλα στο Σπλιτ με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Πούλα στο Σπλιτ με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Πούλα και Σπλιτ που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η FlixBus, Volotea, Croatia Airlines, Venezia Lines ή Atlas Kompas, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Πούλα και Σπλιτ με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Πούλα και Σπλιτ

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Πούλα προς το Σπλιτ;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Πούλα και Σπλιτ είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 257 km μεταξύ Πούλα και Σπλιτ.
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Πούλα προς το Σπλιτ, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Πούλα Σπλιτ έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Πούλα προς το Σπλιτ μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με πλοίο από το Πούλα στο Σπλιτ;
Ευχάριστη εμπειρία Τα ταξίδια με πλοίο μεταξύ Πούλα και Σπλιτ αποτελούν από μόνα τους μια πολύ ευχάριστη ταξιδιωτική εμπειρία, προσφέροντας συχνά πανοραμική θέα στη θάλασσα ή την ακτογραμμή.
Άνεση Το πλοίο Πούλα-Σπλιτ προσφέρει πολύ περισσότερο χώρο για να κινηθείτε και να χαλαρώσετε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού προς το Σπλιτ από οποιοδήποτε άλλο μέσο μεταφοράς.
Ευελιξία Οι ώρες αναχώρησης των πλοίων μεταξύ Πούλα και Σπλιτ μπορεί να είναι πιο περιορισμένες από ό,τι για άλλους τρόπους μεταφοράς, γεγονός που μπορεί να δυσχεράνει τον προγραμματισμό ενός ταξιδιού στο Σπλιτ.
Διάρκεια Το ταξίδι με πλοίο μεταξύ Πούλα και Σπλιτ μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από ό,τι με άλλους τρόπους μεταφοράς, όπως το αεροπορικό ταξίδι, γεγονός που μπορεί να αποτελέσει μειονέκτημα για τους ταξιδιώτες που βιάζονται να φτάσουν στο Σπλιτ.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Πούλα στο Σπλιτ;
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Πούλα και Σπλιτ είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Πούλα προς το Σπλιτ είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Σπλιτ (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Άνεση Τα λεωφορεία Πούλα-Σπλιτ μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Πούλα προς το Σπλιτ είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Σπλιτ για να καλύψουν την απόσταση των 257 km.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Πούλα στο Σπλιτ;
Φιλικότητα Η μεταφορά με κοινόχρηστο αυτοκίνητο μεταξύ Πούλα και Σπλιτ είναι συχνά πιο ευχάριστη και φιλική από άλλους τρόπους μεταφοράς, ειδικά αν μοιράζεστε το ταξίδι με συμπαθητικούς ανθρώπους.
Οικονομικό Η μεταφορά με αυτοκίνητο από το Πούλα στο Σπλιτ είναι συχνά ο πιο οικονομικός τρόπος για να ταξιδέψετε.
Αξιοπιστία Θα πρέπει να βασιστείτε στη συνέπεια και την αξιοπιστία του οδηγού για το ταξίδι σας στο Πούλα Σπλιτ. Δεν είναι πάντα στην ώρα τους.
Διαθεσιμότητα Η εύρεση διαθεσιμότητας για μια διαδρομή με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Πούλα προς το Σπλιτ μπορεί να είναι δύσκολη, ειδικά αν προγραμματίζετε εκ των προτέρων. Οι περισσότερες συγκοινωνίες είναι διαθέσιμες μόνο λίγες ημέρες ή εβδομάδες πριν από την αναχώρηση.

Από πού να ξεκινήσετε στο Πούλα; Πού θα φτάσω στο Σπλιτ;

Λιμένες αναχώρησης στο Πούλα

Pula
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Πούλα

Pula
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Πούλα

Pula
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Σπλιτ

Split
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Σπλιτ

Split
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Πούλα Σπλιτ
Αναζήτηση διαμονής στο Σπλιτ

Πλοία Πούλα Σπλιτ

Αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την εποχή του έτους που επιθυμείτε να ταξιδέψετε μεταξύ Πούλα και Σπλιτ. Σημειώστε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Πούλα και Σπλιτ και θα πρέπει να συνδυάσετε το ταξίδι προς Σπλιτ με άλλο μέσο μεταφοράς.

Η τιμή ενός ακτοπλοϊκού εισιτηρίου από το Πούλα για το Σπλιτ μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία και την εποχή. Επομένως, καλό είναι να αναζητήσετε τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πούλα - Σπλιτ στη Vivanoda. Αυτό θα σας επιτρέψει να συγκρίνετε τις διάφορες εταιρείες και να μάθετε τις τρέχουσες τιμές.

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Πούλα και Σπλιτ. Η διάρκεια του ακτοπλοϊκού ταξιδιού εξαρτάται κυρίως από την ακτοπλοϊκή εταιρεία που θα χρησιμοποιήσετε.

Οι ανέσεις επί του πλοίου από Πούλα προς Σπλιτ ποικίλλουν ανάλογα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία και τον τύπο του πλοίου. Ωστόσο, τα σύγχρονα πλοία προσφέρουν γενικά εγκαταστάσεις όπως εστιατόρια, μπαρ, καταστήματα, παιδότοπους, σαλόνια και καμπίνες.

Εταιρείες πλοίων Πούλα Σπλιτ

Venezia Lines
Venezia Lines
Atlas Kompas
Atlas Kompas
Commodore Cruises
Commodore Cruises
Krilo Kapetan Luka
Krilo Kapetan Luka
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πούλα Σπλιτ

Λεωφορείο Πούλα Σπλιτ

Οι επιβάτες μπορούν γενικά να πάρουν αποσκευές στο λεωφορείο Πούλα-Σπλιτ, αλλά είναι σημαντικό να ελέγξετε τα όρια βάρους και μεγέθους με τον μεταφορέα. Ο αριθμός των αποσκευών είναι επίσης πολύ συχνά περιορισμένος.

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Πούλα και Σπλιτ είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Οι πολιτικές ακύρωσης και τροποποίησης ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εταιρεία λεωφορείων, γι' αυτό είναι σημαντικό να ελέγχετε τους όρους και τις προϋποθέσεις κατά την κράτηση. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η ακύρωση ή η αλλαγή του εισιτηρίου σας για το λεωφορείο Πούλα-Σπλιτ συνεπάγεται πρόσθετο κόστος.

Οι περισσότεροι μεταφορείς σας επιτρέπουν να κάνετε online κράτηση θέσεων για το λεωφορείο Πούλα-Σπλιτ. Συχνά υπάρχει χρέωση για αυτή την υπηρεσία.

Εταιρείες λεωφορείων Πούλα Σπλιτ

FlixBus
FlixBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Πούλα Σπλιτ

Πτήσεις Πούλα Σπλιτ

Αεροπορικές εταιρείες Πούλα Σπλιτ

Volotea
Volotea
Croatia Airlines
Croatia Airlines
Αναζήτηση για πτήσεις Πούλα Σπλιτ

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Πούλα Σπλιτ

Το μέσο κόστος μιας διαδρομής με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Πούλα στο Σπλιτ εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η εποχή του έτους, η ζήτηση και η προσφορά, καθώς και η πλατφόρμα που χρησιμοποιείται για την οργάνωση του κοινούχρηστου αυτοκινήτου. Για να λάβετε μια πολύ ακριβή εκτίμηση της τιμής και της διαθεσιμότητας ενός ταξιδιού με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από Πούλα προς Σπλιτ, ξεκινήστε μια αναζήτηση στη Vivanoda εισάγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.

Στη Vivanoda, την πλατφόρμα μας για τη σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Πούλα και Σπλιτ, θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις διαθέσιμες προσφορές συγκοινωνίας με τιμή, εκτιμώμενη διάρκεια και τοποθεσίες παραλαβής.

Η διάρκεια ενός ταξιδιού με τη μέθοδο του carpool μεταξύ Πούλα και Σπλιτ εξαρτάται επίσης από τις συνθήκες κυκλοφορίας και τη διαδρομή που θα ακολουθήσει ο οδηγός. Ξεκινώντας τώρα μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda, θα λάβετε την εκτιμώμενη διάρκεια για κάθε διαθέσιμη προσφορά για την υπηρεσία carpool.

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο θεωρείται γενικά ασφαλής επιλογή για το ταξίδι μεταξύ Πούλα και Σπλιτ. Ωστόσο, είναι σημαντικό να ελέγχετε τις κριτικές και τις αξιολογήσεις των οδηγών πριν κλείσετε ένα ταξίδι. Συνιστάται επίσης να μοιράζεστε τα προσωπικά σας στοιχεία μόνο με άτομα που εμπιστεύεστε.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Πούλα Σπλιτ

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Πούλα Σπλιτ

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης