Προτεινόμενη διαδρομή
Πούλα
Ταξιδέψτε με πλοίο, λεωφορείο, Carpooling για Βενετία
Βενετία
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling για Γένοβα
Γένοβα
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Πούλα
Ταξιδέψτε απευθείας στο Γένοβα με λεωφορείο
Γένοβα
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Πούλα στο Γένοβα;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Πούλα από το Γένοβα και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Πούλα στο Γένοβα, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Πούλα και Γένοβα, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (FlixBus, Blablabus, Venezia Lines, Atlas Kompas ή Commodore Cruises ), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Πούλα και Γένοβα, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Πούλα - Γένοβα.

Για το ταξίδι σας από το Πούλα στο Γένοβα, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Πούλα Γένοβα με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ Πούλα και Γένοβα είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Λεωφορείο από Πούλα προς Γένοβα

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Πούλα στο Γένοβα, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Πούλα Γένοβα

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Πούλα και Γένοβα είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Γένοβα με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Πούλα είτε στο Γένοβα.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Πούλα στο Γένοβα για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Πούλα Γένοβα

Πόλη αναχώρησης
Πούλα
Κροατία
Ιστρία
Πόλη προορισμού
Γένοβα
Ιταλία
Λιγουρία
Απόσταση
392 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Πούλα Γένοβα
Αναζήτηση διαμονής στο Γένοβα
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Πούλα στο Γένοβα με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Πούλα στο Γένοβα με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Πούλα και Γένοβα που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η FlixBus, Blablabus, Venezia Lines, Atlas Kompas ή Commodore Cruises , για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Πούλα και Γένοβα με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Πούλα και Γένοβα

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Πούλα στο Γένοβα;
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Πούλα και Γένοβα, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Άνεση Τα λεωφορεία Πούλα-Γένοβα μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Πούλα στο Γένοβα;
Ευέλικτη Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο από το Πούλα προς το Γένοβα είναι συχνά πιο ευέλικτος από άλλους τρόπους μεταφοράς.
Νιώθετε ανασφάλεια Μπορεί να συμβεί να αισθάνεστε ανασφαλείς στο αυτοκίνητο με τον οδηγό, λόγω της συμπεριφοράς ή του τρόπου οδήγησής του.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με πλοίο από το Πούλα στο Γένοβα;
Βολικό Είναι δυνατή η επιβίβαση με όχημα, κάτι που μπορεί να είναι πολύ βολικό για οικογενειακές διακοπές και για τη μεταφορά βαριών ή ογκωδών αποσκευών.
Τιμές Οι ναύλοι για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια μεταξύ Πούλα και Γένοβα μπορεί να είναι υψηλότεροι από ό,τι για άλλους τρόπους μεταφοράς.

Από πού να ξεκινήσετε στο Πούλα; Πού θα φτάσω στο Γένοβα;

Λιμένες αναχώρησης στο Πούλα

Pula
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Πούλα

Pula
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Γένοβα

Genova Principe Fanti D'italia
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Πούλα Γένοβα
Αναζήτηση διαμονής στο Γένοβα

Πλοία Πούλα Γένοβα

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Πούλα και Γένοβα. Η διάρκεια του ακτοπλοϊκού ταξιδιού εξαρτάται κυρίως από την ακτοπλοϊκή εταιρεία που θα χρησιμοποιήσετε.

Οι περισσότερες ακτοπλοϊκές εταιρείες προσφέρουν Wi-Fi στο πλοίο από το Πούλα προς το Γένοβα, αλλά αυτό μπορεί να συνεπάγεται πρόσθετο κόστος. Επομένως, συνιστάται να ενημερωθείτε από την εκάστοτε εταιρεία για το αν υπάρχει Wi-Fi και αν υπάρχουν χρεώσεις.

Η τιμή ενός ακτοπλοϊκού εισιτηρίου από το Πούλα για το Γένοβα μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία και την εποχή. Επομένως, καλό είναι να αναζητήσετε τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πούλα - Γένοβα στη Vivanoda. Αυτό θα σας επιτρέψει να συγκρίνετε τις διάφορες εταιρείες και να μάθετε τις τρέχουσες τιμές.

Εταιρείες πλοίων Πούλα Γένοβα

Venezia Lines
Venezia Lines
Atlas Kompas
Atlas Kompas
Commodore Cruises
Commodore Cruises
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πούλα Γένοβα

Λεωφορείο Πούλα Γένοβα

Οι περισσότεροι μεταφορείς σας επιτρέπουν να κάνετε online κράτηση θέσεων για το λεωφορείο Πούλα-Γένοβα. Συχνά υπάρχει χρέωση για αυτή την υπηρεσία.

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Πούλα και Γένοβα είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Τα λεωφορεία μεταξύ Πούλα και Γένοβα προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Εταιρείες λεωφορείων Πούλα Γένοβα

FlixBus
FlixBus
Blablabus
Blablabus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Πούλα Γένοβα

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Πούλα Γένοβα

Οι οδηγοί μεταφορών με συνεπιβατήριο συχνά έχουν περιορισμούς για τις μεγάλες αποσκευές λόγω του περιορισμένου χώρου στο όχημα. Επομένως, συνιστάται να επικοινωνήσετε με τον οδηγό πριν από το ταξίδι σας προς Πούλα Γένοβα για να συζητήσετε αυτά τα θέματα.

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο θεωρείται γενικά ασφαλής επιλογή για το ταξίδι μεταξύ Πούλα και Γένοβα. Ωστόσο, είναι σημαντικό να ελέγχετε τις κριτικές και τις αξιολογήσεις των οδηγών πριν κλείσετε ένα ταξίδι. Συνιστάται επίσης να μοιράζεστε τα προσωπικά σας στοιχεία μόνο με άτομα που εμπιστεύεστε.

Στη Vivanoda, την πλατφόρμα μας για τη σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Πούλα και Γένοβα, θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις διαθέσιμες προσφορές συγκοινωνίας με τιμή, εκτιμώμενη διάρκεια και τοποθεσίες παραλαβής.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Πούλα Γένοβα

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Πούλα Γένοβα

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης