Προτεινόμενη διαδρομή
Μαδρίτη
Ταξιδέψτε απευθείας στο Ίμπιζα με αεροπορικά
Ίμπιζα
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Μαδρίτη
Ταξιδέψτε με τρένο, Carpooling για Βαλένθια
Βαλένθια
Ταξιδέψτε με πλοίο, αεροπορικά για Ίμπιζα
Ίμπιζα
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Μαδρίτη στο Ίμπιζα;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Μαδρίτη από το Ίμπιζα και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Μαδρίτη στο Ίμπιζα, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Μαδρίτη και Ίμπιζα, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Renfe, Air Europa, Ryanair, Air Berlin ή Acciona Trasmediterránea), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Μαδρίτη και Ίμπιζα, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Μαδρίτη - Ίμπιζα.

Για το ταξίδι σας από το Μαδρίτη στο Ίμπιζα, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Μαδρίτη Ίμπιζα με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ Μαδρίτη και Ίμπιζα είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Μαδρίτη Ίμπιζα με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Μαδρίτη - Ίμπιζα είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Μαδρίτη Ίμπιζα

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Μαδρίτη με το Ίμπιζα, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Ίμπιζα σε χρόνο ρεκόρ.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Μαδρίτη Ίμπιζα

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Μαδρίτη και Ίμπιζα είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Ίμπιζα με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Μαδρίτη είτε στο Ίμπιζα.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Μαδρίτη στο Ίμπιζα για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Μαδρίτη Ίμπιζα

Πόλη αναχώρησης
Μαδρίτη
Ισπανία
Πόλη προορισμού
Ίμπιζα
Ισπανία
Βαλεαρίδες Νήσοι
Απόσταση
470 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά
Αναζήτηση εισιτηρίων Μαδρίτη Ίμπιζα
Αναζήτηση διαμονής στο Ίμπιζα
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Μαδρίτη στο Ίμπιζα με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Μαδρίτη στο Ίμπιζα με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Μαδρίτη και Ίμπιζα που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Renfe, Air Europa, Ryanair, Air Berlin ή Acciona Trasmediterránea, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Μαδρίτη και Ίμπιζα με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Μαδρίτη και Ίμπιζα

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Μαδρίτη στο Ίμπιζα;
Άνεση Τα τρένα μεταξύ Μαδρίτη και Ίμπιζα προσφέρουν γενικά περισσότερο χώρο για τα πόδια και επιπλέον άνεση για τους επιβάτες.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Μαδρίτη - Ίμπιζα μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με πλοίο από το Μαδρίτη στο Ίμπιζα;
Βολικό Είναι δυνατή η επιβίβαση με όχημα, κάτι που μπορεί να είναι πολύ βολικό για οικογενειακές διακοπές και για τη μεταφορά βαριών ή ογκωδών αποσκευών.
Τιμές Οι ναύλοι για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια μεταξύ Μαδρίτη και Ίμπιζα μπορεί να είναι υψηλότεροι από ό,τι για άλλους τρόπους μεταφοράς.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Μαδρίτη προς το Ίμπιζα;
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Μαδρίτη προς το Ίμπιζα, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Μαδρίτη προς το Ίμπιζα μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Μαδρίτη στο Ίμπιζα;
Ευέλικτη Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο από το Μαδρίτη προς το Ίμπιζα είναι συχνά πιο ευέλικτος από άλλους τρόπους μεταφοράς.
Νιώθετε ανασφάλεια Μπορεί να συμβεί να αισθάνεστε ανασφαλείς στο αυτοκίνητο με τον οδηγό, λόγω της συμπεριφοράς ή του τρόπου οδήγησής του.

Από πού να ξεκινήσετε στο Μαδρίτη; Πού θα φτάσω στο Ίμπιζα;

Σταθμοί αναχώρησης στο Μαδρίτη

Madrid-Chamartin
Χάρτης
Madrid-Puerta De Atocha
Χάρτης
Madrid-Atocha Cercanias
Χάρτης
Sol
Χάρτης
Madrid-Nuevos Ministerios
Χάρτης
Villaverde Bajo
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Μαδρίτη

Adolfo-Suárez de Madrid-Barajas
Χάρτης

Λιμάνια άφιξης Ίμπιζα

Ibiza Eivissa
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Ίμπιζα

Ibiza
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Μαδρίτη Ίμπιζα
Αναζήτηση διαμονής στο Ίμπιζα

Πλοία Μαδρίτη Ίμπιζα

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Μαδρίτη και Ίμπιζα. Η διάρκεια του ακτοπλοϊκού ταξιδιού εξαρτάται κυρίως από την ακτοπλοϊκή εταιρεία που θα χρησιμοποιήσετε.

Συνιστάται πάντοτε η εκ των προτέρων κράτηση όταν ταξιδεύετε μεταξύ Μαδρίτη και Ίμπιζα, ιδίως κατά τις περιόδους αιχμής. Αυτό εξασφαλίζει τις καλύτερες τιμές και μια εγγυημένη θέση στο πλοίο.

Ορισμένες ακτοπλοϊκές εταιρείες που εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Μαδρίτη και Ίμπιζα προσφέρουν μειωμένες τιμές για παιδιά και ηλικιωμένους. Συνιστάται να κάνετε μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda προσδιορίζοντας την ηλικία των ταξιδιωτών για να δείτε αν υπάρχουν αυτές οι εκπτώσεις.

Εταιρείες πλοίων Μαδρίτη Ίμπιζα

Acciona Trasmediterránea
Acciona Trasmediterránea
Baleària
Baleària
Grandi Navi Veloci
Grandi Navi Veloci
Trasmed
Trasmed
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Μαδρίτη Ίμπιζα

Τρένα Μαδρίτη Ίμπιζα

Οι επιβάτες μπορούν φυσικά να πάρουν αποσκευές μαζί τους στο τρένο από το Μαδρίτη προς το Ίμπιζα. Δεν υπάρχει όριο βάρους, αλλά ορισμένες σιδηροδρομικές εταιρείες περιορίζουν τον αριθμό των αποσκευών που μπορείτε να πάρετε μαζί σας και απαιτούν να πληρώσετε ένα επίναυλο. Από την άλλη πλευρά, το μέγεθος των αποσκευών θα πρέπει να είναι λογικό, καθώς ο χώρος μέσα στο τρένο είναι συχνά περιορισμένος.

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Μαδρίτη προς το Ίμπιζα μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Μαδρίτη στο Ίμπιζα εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Ίμπιζα είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Εταιρείες τρένων από Μαδρίτη προς Ίμπιζα

Renfe
Renfe
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Μαδρίτη Ίμπιζα

Πτήσεις Μαδρίτη Ίμπιζα

Αεροπορικές εταιρείες Μαδρίτη Ίμπιζα

Air Europa
Air Europa
Ryanair
Ryanair
Air Berlin
Air Berlin
Iberia
Iberia
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Αναζήτηση για πτήσεις Μαδρίτη Ίμπιζα

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Μαδρίτη Ίμπιζα

Η διάρκεια ενός ταξιδιού με τη μέθοδο του carpool μεταξύ Μαδρίτη και Ίμπιζα εξαρτάται επίσης από τις συνθήκες κυκλοφορίας και τη διαδρομή που θα ακολουθήσει ο οδηγός. Ξεκινώντας τώρα μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda, θα λάβετε την εκτιμώμενη διάρκεια για κάθε διαθέσιμη προσφορά για την υπηρεσία carpool.

Το μέσο κόστος μιας διαδρομής με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Μαδρίτη στο Ίμπιζα εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η εποχή του έτους, η ζήτηση και η προσφορά, καθώς και η πλατφόρμα που χρησιμοποιείται για την οργάνωση του κοινούχρηστου αυτοκινήτου. Για να λάβετε μια πολύ ακριβή εκτίμηση της τιμής και της διαθεσιμότητας ενός ταξιδιού με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από Μαδρίτη προς Ίμπιζα, ξεκινήστε μια αναζήτηση στη Vivanoda εισάγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο θεωρείται πιο φιλική προς το περιβάλλον επιλογή σε σχέση με άλλους τρόπους μεταφοράς, καθώς μειώνει τις εκπομπές CO2 με τη μείωση του αριθμού των αυτοκινήτων στους δρόμους. Ωστόσο, αυτό εξαρτάται από τον αριθμό των ατόμων που μοιράζονται το ίδιο όχημα και την κατανάλωση καυσίμου του οχήματος.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Μαδρίτη Ίμπιζα

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Μαδρίτη Ίμπιζα

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης