Προτεινόμενη διαδρομή
Ίμπιζα
Ταξιδέψτε απευθείας στο Μαδρίτη με αεροπορικά
Μαδρίτη
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Ίμπιζα
Ταξιδέψτε με πλοίο, αεροπορικά για Βαλένθια
Βαλένθια
Ταξιδέψτε με τρένο, Carpooling για Μαδρίτη
Μαδρίτη
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Ίμπιζα στο Μαδρίτη;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Ίμπιζα από το Μαδρίτη και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Ίμπιζα στο Μαδρίτη, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Ίμπιζα και Μαδρίτη, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Renfe, Air Europa, Ryanair, Acciona Trasmediterránea ή Baleària), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Ίμπιζα και Μαδρίτη, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Ίμπιζα - Μαδρίτη.

Για το ταξίδι σας από το Ίμπιζα στο Μαδρίτη, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Ίμπιζα Μαδρίτη με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ Ίμπιζα και Μαδρίτη είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Ίμπιζα Μαδρίτη με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Ίμπιζα - Μαδρίτη είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Ίμπιζα Μαδρίτη

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Ίμπιζα με το Μαδρίτη, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Μαδρίτη σε χρόνο ρεκόρ.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Ίμπιζα Μαδρίτη

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Ίμπιζα και Μαδρίτη είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Μαδρίτη με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Ίμπιζα είτε στο Μαδρίτη.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Ίμπιζα στο Μαδρίτη για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Ίμπιζα Μαδρίτη

Πόλη αναχώρησης
Ίμπιζα
Ισπανία
Βαλεαρίδες Νήσοι
Πόλη προορισμού
Μαδρίτη
Ισπανία
Απόσταση
470 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά
Αναζήτηση εισιτηρίων Ίμπιζα Μαδρίτη
Αναζήτηση διαμονής στο Μαδρίτη
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Ίμπιζα στο Μαδρίτη με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Ίμπιζα στο Μαδρίτη με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Ίμπιζα και Μαδρίτη που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Renfe, Air Europa, Ryanair, Acciona Trasmediterránea ή Baleària, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Ίμπιζα και Μαδρίτη με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Ίμπιζα και Μαδρίτη

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Ίμπιζα στο Μαδρίτη;
Άνεση Τα τρένα μεταξύ Ίμπιζα και Μαδρίτη προσφέρουν γενικά περισσότερο χώρο για τα πόδια και επιπλέον άνεση για τους επιβάτες.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Ίμπιζα - Μαδρίτη μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με πλοίο από το Ίμπιζα στο Μαδρίτη;
Βολικό Είναι δυνατή η επιβίβαση με όχημα, κάτι που μπορεί να είναι πολύ βολικό για οικογενειακές διακοπές και για τη μεταφορά βαριών ή ογκωδών αποσκευών.
Τιμές Οι ναύλοι για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια μεταξύ Ίμπιζα και Μαδρίτη μπορεί να είναι υψηλότεροι από ό,τι για άλλους τρόπους μεταφοράς.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Ίμπιζα προς το Μαδρίτη;
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Ίμπιζα προς το Μαδρίτη, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Ίμπιζα προς το Μαδρίτη μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Ίμπιζα στο Μαδρίτη;
Ευέλικτη Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο από το Ίμπιζα προς το Μαδρίτη είναι συχνά πιο ευέλικτος από άλλους τρόπους μεταφοράς.
Νιώθετε ανασφάλεια Μπορεί να συμβεί να αισθάνεστε ανασφαλείς στο αυτοκίνητο με τον οδηγό, λόγω της συμπεριφοράς ή του τρόπου οδήγησής του.

Από πού να ξεκινήσετε στο Ίμπιζα; Πού θα φτάσω στο Μαδρίτη;

Λιμένες αναχώρησης στο Ίμπιζα

Ibiza Eivissa
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Ίμπιζα

Ibiza
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Μαδρίτη

Madrid-Puerta De Atocha
Χάρτης
Madrid-Chamartin
Χάρτης
Madrid-Atocha Cercanias
Χάρτης
Sol
Χάρτης
Madrid-Nuevos Ministerios
Χάρτης
Villaverde Bajo
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Μαδρίτη

Adolfo-Suárez de Madrid-Barajas
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Ίμπιζα Μαδρίτη
Αναζήτηση διαμονής στο Μαδρίτη

Πλοία Ίμπιζα Μαδρίτη

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Ίμπιζα και Μαδρίτη. Η διάρκεια του ακτοπλοϊκού ταξιδιού εξαρτάται κυρίως από την ακτοπλοϊκή εταιρεία που θα χρησιμοποιήσετε.

Συνιστάται πάντοτε η εκ των προτέρων κράτηση όταν ταξιδεύετε μεταξύ Ίμπιζα και Μαδρίτη, ιδίως κατά τις περιόδους αιχμής. Αυτό εξασφαλίζει τις καλύτερες τιμές και μια εγγυημένη θέση στο πλοίο.

Ορισμένες ακτοπλοϊκές εταιρείες που εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Ίμπιζα και Μαδρίτη προσφέρουν μειωμένες τιμές για παιδιά και ηλικιωμένους. Συνιστάται να κάνετε μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda προσδιορίζοντας την ηλικία των ταξιδιωτών για να δείτε αν υπάρχουν αυτές οι εκπτώσεις.

Εταιρείες πλοίων Ίμπιζα Μαδρίτη

Acciona Trasmediterránea
Acciona Trasmediterránea
Baleària
Baleària
Grandi Navi Veloci
Grandi Navi Veloci
Trasmed
Trasmed
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ίμπιζα Μαδρίτη

Τρένα Ίμπιζα Μαδρίτη

Οι επιβάτες μπορούν φυσικά να πάρουν αποσκευές μαζί τους στο τρένο από το Ίμπιζα προς το Μαδρίτη. Δεν υπάρχει όριο βάρους, αλλά ορισμένες σιδηροδρομικές εταιρείες περιορίζουν τον αριθμό των αποσκευών που μπορείτε να πάρετε μαζί σας και απαιτούν να πληρώσετε ένα επίναυλο. Από την άλλη πλευρά, το μέγεθος των αποσκευών θα πρέπει να είναι λογικό, καθώς ο χώρος μέσα στο τρένο είναι συχνά περιορισμένος.

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Ίμπιζα προς το Μαδρίτη μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Ίμπιζα στο Μαδρίτη εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Μαδρίτη είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Εταιρείες τρένων από Ίμπιζα προς Μαδρίτη

Renfe
Renfe
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Ίμπιζα Μαδρίτη

Πτήσεις Ίμπιζα Μαδρίτη

Αεροπορικές εταιρείες Ίμπιζα Μαδρίτη

Air Europa
Air Europa
Ryanair
Ryanair
Αναζήτηση για πτήσεις Ίμπιζα Μαδρίτη

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Ίμπιζα Μαδρίτη

Η διάρκεια ενός ταξιδιού με τη μέθοδο του carpool μεταξύ Ίμπιζα και Μαδρίτη εξαρτάται επίσης από τις συνθήκες κυκλοφορίας και τη διαδρομή που θα ακολουθήσει ο οδηγός. Ξεκινώντας τώρα μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda, θα λάβετε την εκτιμώμενη διάρκεια για κάθε διαθέσιμη προσφορά για την υπηρεσία carpool.

Το μέσο κόστος μιας διαδρομής με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Ίμπιζα στο Μαδρίτη εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η εποχή του έτους, η ζήτηση και η προσφορά, καθώς και η πλατφόρμα που χρησιμοποιείται για την οργάνωση του κοινούχρηστου αυτοκινήτου. Για να λάβετε μια πολύ ακριβή εκτίμηση της τιμής και της διαθεσιμότητας ενός ταξιδιού με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από Ίμπιζα προς Μαδρίτη, ξεκινήστε μια αναζήτηση στη Vivanoda εισάγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο θεωρείται πιο φιλική προς το περιβάλλον επιλογή σε σχέση με άλλους τρόπους μεταφοράς, καθώς μειώνει τις εκπομπές CO2 με τη μείωση του αριθμού των αυτοκινήτων στους δρόμους. Ωστόσο, αυτό εξαρτάται από τον αριθμό των ατόμων που μοιράζονται το ίδιο όχημα και την κατανάλωση καυσίμου του οχήματος.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Ίμπιζα Μαδρίτη

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Ίμπιζα Μαδρίτη

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης