Προτεινόμενη διαδρομή
Ίμπιζα
Ταξιδέψτε απευθείας στο Βίγκο με αεροπορικά
Βίγκο
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Ίμπιζα
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Οβιέδο
Οβιέδο
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling για Βίγκο
Βίγκο
Δείτε τιμές
Ίμπιζα
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Μαδρίτη
Μαδρίτη
Ταξιδέψτε με Carpooling, τρένο για Βίγκο
Βίγκο
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Ίμπιζα στο Βίγκο;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Ίμπιζα από το Βίγκο και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Ίμπιζα στο Βίγκο, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Ίμπιζα και Βίγκο, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Renfe, Blablabus, FlixBus, Air Europa ή Iberia), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Ίμπιζα και Βίγκο, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Ίμπιζα - Βίγκο.

Για το ταξίδι σας από το Ίμπιζα στο Βίγκο, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Ίμπιζα Βίγκο με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ Ίμπιζα και Βίγκο είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Λεωφορείο από Ίμπιζα προς Βίγκο

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Ίμπιζα στο Βίγκο, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Ίμπιζα Βίγκο με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Ίμπιζα - Βίγκο είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Ίμπιζα Βίγκο

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Ίμπιζα με το Βίγκο, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Βίγκο σε χρόνο ρεκόρ.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Ίμπιζα Βίγκο

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Ίμπιζα και Βίγκο είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Βίγκο με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Ίμπιζα είτε στο Βίγκο.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Ίμπιζα στο Βίγκο για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Ίμπιζα Βίγκο

Πόλη αναχώρησης
Ίμπιζα
Ισπανία
Βαλεαρίδες Νήσοι
Πόλη προορισμού
Βίγκο
Ισπανία
Γαλικία
Απόσταση
933 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά
Αναζήτηση εισιτηρίων Ίμπιζα Βίγκο
Αναζήτηση διαμονής στο Βίγκο
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Ίμπιζα στο Βίγκο με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Ίμπιζα στο Βίγκο με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Ίμπιζα και Βίγκο που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Renfe, Blablabus, FlixBus, Air Europa ή Iberia, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Ίμπιζα και Βίγκο με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Ίμπιζα και Βίγκο

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με πλοίο από το Ίμπιζα στο Βίγκο;
Ευχάριστη εμπειρία Τα ταξίδια με πλοίο μεταξύ Ίμπιζα και Βίγκο αποτελούν από μόνα τους μια πολύ ευχάριστη ταξιδιωτική εμπειρία, προσφέροντας συχνά πανοραμική θέα στη θάλασσα ή την ακτογραμμή.
Ευελιξία Οι ώρες αναχώρησης των πλοίων μεταξύ Ίμπιζα και Βίγκο μπορεί να είναι πιο περιορισμένες από ό,τι για άλλους τρόπους μεταφοράς, γεγονός που μπορεί να δυσχεράνει τον προγραμματισμό ενός ταξιδιού στο Βίγκο.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Ίμπιζα στο Βίγκο;
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Ίμπιζα προς το Βίγκο είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Βίγκο (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Ίμπιζα προς το Βίγκο είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Βίγκο για να καλύψουν την απόσταση των 933 km.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Ίμπιζα στο Βίγκο;
Άνεση Τα τρένα μεταξύ Ίμπιζα και Βίγκο προσφέρουν γενικά περισσότερο χώρο για τα πόδια και επιπλέον άνεση για τους επιβάτες.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Ίμπιζα - Βίγκο μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Ίμπιζα προς το Βίγκο;
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Ίμπιζα προς το Βίγκο, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Ίμπιζα προς το Βίγκο μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Ίμπιζα στο Βίγκο;
Φιλικότητα Η μεταφορά με κοινόχρηστο αυτοκίνητο μεταξύ Ίμπιζα και Βίγκο είναι συχνά πιο ευχάριστη και φιλική από άλλους τρόπους μεταφοράς, ειδικά αν μοιράζεστε το ταξίδι με συμπαθητικούς ανθρώπους.
Αξιοπιστία Θα πρέπει να βασιστείτε στη συνέπεια και την αξιοπιστία του οδηγού για το ταξίδι σας στο Ίμπιζα Βίγκο. Δεν είναι πάντα στην ώρα τους.

Από πού να ξεκινήσετε στο Ίμπιζα; Πού θα φτάσω στο Βίγκο;

Λιμένες αναχώρησης στο Ίμπιζα

Ibiza Eivissa
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Ίμπιζα

Ibiza
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Βίγκο

Vigo
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Βίγκο

Vigo-Guixar
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Βίγκο

Vigo
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Ίμπιζα Βίγκο
Αναζήτηση διαμονής στο Βίγκο

Πλοία Ίμπιζα Βίγκο

Αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την εποχή του έτους που επιθυμείτε να ταξιδέψετε μεταξύ Ίμπιζα και Βίγκο. Σημειώστε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Ίμπιζα και Βίγκο και θα πρέπει να συνδυάσετε το ταξίδι προς Βίγκο με άλλο μέσο μεταφοράς.

Ορισμένες ακτοπλοϊκές εταιρείες που εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Ίμπιζα και Βίγκο προσφέρουν μειωμένες τιμές για παιδιά και ηλικιωμένους. Συνιστάται να κάνετε μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda προσδιορίζοντας την ηλικία των ταξιδιωτών για να δείτε αν υπάρχουν αυτές οι εκπτώσεις.

Συνήθως είναι δυνατόν να πάρετε το αυτοκίνητό σας στο πλοίο από το Ίμπιζα προς το Βίγκο, αλλά θα υπάρχει πρόσθετο κόστος. Σας συνιστούμε να κάνετε μια αναζήτηση ναύλου στη Vivanoda για να συγκρίνετε τις διάφορες προσφορές που διατίθενται για τα πλοία μεταξύ Ίμπιζα και Βίγκο και να αξιολογήσετε τις συνθήκες μεταφοράς.

Εταιρείες πλοίων Ίμπιζα Βίγκο

Acciona Trasmediterránea
Acciona Trasmediterránea
Baleària
Baleària
Grandi Navi Veloci
Grandi Navi Veloci
Trasmed
Trasmed
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ίμπιζα Βίγκο

Λεωφορείο Ίμπιζα Βίγκο

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Ίμπιζα-Βίγκο ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Ίμπιζα προς Βίγκο στη Vivanoda.

Τα λεωφορεία μεταξύ Ίμπιζα και Βίγκο προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Ίμπιζα και Βίγκο είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Εταιρείες λεωφορείων Ίμπιζα Βίγκο

Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Ίμπιζα Βίγκο

Τρένα Ίμπιζα Βίγκο

Οι επιβάτες μπορούν φυσικά να πάρουν αποσκευές μαζί τους στο τρένο από το Ίμπιζα προς το Βίγκο. Δεν υπάρχει όριο βάρους, αλλά ορισμένες σιδηροδρομικές εταιρείες περιορίζουν τον αριθμό των αποσκευών που μπορείτε να πάρετε μαζί σας και απαιτούν να πληρώσετε ένα επίναυλο. Από την άλλη πλευρά, το μέγεθος των αποσκευών θα πρέπει να είναι λογικό, καθώς ο χώρος μέσα στο τρένο είναι συχνά περιορισμένος.

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Ίμπιζα στο Βίγκο. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Ίμπιζα και Βίγκο.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές στα εισιτήρια τρένου μεταξύ Ίμπιζα και Βίγκο, συνιστάται να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, να είστε ευέλικτοι με το χρονοδιάγραμμα και να συγκρίνετε τις τιμές των εισιτηρίων με τη Vivanoda.

Εταιρείες τρένων από Ίμπιζα προς Βίγκο

Renfe
Renfe
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Ίμπιζα Βίγκο

Πτήσεις Ίμπιζα Βίγκο

Αεροπορικές εταιρείες Ίμπιζα Βίγκο

Air Europa
Air Europa
Iberia
Iberia
Ryanair
Ryanair
Vueling Airlines
Vueling Airlines
Volotea
Volotea
Air Berlin
Air Berlin
Αναζήτηση για πτήσεις Ίμπιζα Βίγκο

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Ίμπιζα Βίγκο

Η διάρκεια ενός ταξιδιού με τη μέθοδο του carpool μεταξύ Ίμπιζα και Βίγκο εξαρτάται επίσης από τις συνθήκες κυκλοφορίας και τη διαδρομή που θα ακολουθήσει ο οδηγός. Ξεκινώντας τώρα μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda, θα λάβετε την εκτιμώμενη διάρκεια για κάθε διαθέσιμη προσφορά για την υπηρεσία carpool.

Το μέσο κόστος μιας διαδρομής με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Ίμπιζα στο Βίγκο εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η εποχή του έτους, η ζήτηση και η προσφορά, καθώς και η πλατφόρμα που χρησιμοποιείται για την οργάνωση του κοινούχρηστου αυτοκινήτου. Για να λάβετε μια πολύ ακριβή εκτίμηση της τιμής και της διαθεσιμότητας ενός ταξιδιού με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από Ίμπιζα προς Βίγκο, ξεκινήστε μια αναζήτηση στη Vivanoda εισάγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο θεωρείται γενικά ασφαλής επιλογή για το ταξίδι μεταξύ Ίμπιζα και Βίγκο. Ωστόσο, είναι σημαντικό να ελέγχετε τις κριτικές και τις αξιολογήσεις των οδηγών πριν κλείσετε ένα ταξίδι. Συνιστάται επίσης να μοιράζεστε τα προσωπικά σας στοιχεία μόνο με άτομα που εμπιστεύεστε.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Ίμπιζα Βίγκο

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Ίμπιζα Βίγκο

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης