Προτεινόμενη διαδρομή
Λουξεμβούργο
Ταξιδέψτε απευθείας στο Οβιέδο με αεροπορικά, λεωφορείο
Οβιέδο
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Λουξεμβούργο
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο, Carpooling για Παρίσι
Παρίσι
Ταξιδέψτε με αεροπορικά, Carpooling, λεωφορείο για Οβιέδο
Οβιέδο
Δείτε τιμές
Λουξεμβούργο
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Πόρτο
Πόρτο
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling για Οβιέδο
Οβιέδο
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Λουξεμβούργο στο Οβιέδο;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Λουξεμβούργο από το Οβιέδο και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Λουξεμβούργο στο Οβιέδο, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Λουξεμβούργο και Οβιέδο, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (SNCF, ALSA, Blablabus, FlixBus ή Luxair), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Λουξεμβούργο και Οβιέδο, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Λουξεμβούργο - Οβιέδο.

Για το ταξίδι σας από το Λουξεμβούργο στο Οβιέδο, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Λουξεμβούργο προς Οβιέδο

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Λουξεμβούργο στο Οβιέδο, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Λουξεμβούργο Οβιέδο με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Λουξεμβούργο - Οβιέδο είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Λουξεμβούργο Οβιέδο

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Λουξεμβούργο με το Οβιέδο, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Οβιέδο σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Λουξεμβούργο στο Οβιέδο για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Λουξεμβούργο Οβιέδο

Πόλη αναχώρησης
Λουξεμβούργο
Λουξεμβούργο
Πόλη προορισμού
Οβιέδο
Ισπανία
Απόσταση
1147 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Λουξεμβούργο Οβιέδο
Αναζήτηση διαμονής στο Οβιέδο
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Λουξεμβούργο στο Οβιέδο με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Λουξεμβούργο στο Οβιέδο με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Λουξεμβούργο και Οβιέδο που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η SNCF, ALSA, Blablabus, FlixBus ή Luxair, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Λουξεμβούργο και Οβιέδο με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Λουξεμβούργο και Οβιέδο

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Λουξεμβούργο προς το Οβιέδο;
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Λουξεμβούργο προς το Οβιέδο, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Λουξεμβούργο και Οβιέδο είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 1147 km μεταξύ Λουξεμβούργο και Οβιέδο.
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Λουξεμβούργο Οβιέδο έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Οβιέδο πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Λουξεμβούργο νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Λουξεμβούργο στο Οβιέδο;
Προσβασιμότητα Οι σιδηροδρομικοί σταθμοί του Λουξεμβούργο ή του Οβιέδο βρίσκονται στο κέντρο της πόλης, καθιστώντας εύκολη τη χρήση άλλων μέσων μεταφοράς για να φτάσετε στο κέντρο της πόλης.
Ταχύτητα Τα τρένα από το Λουξεμβούργο προς το Οβιέδο είναι συχνά πολύ πιο γρήγορα από τα λεωφορεία ή τα αυτοκίνητα.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Λουξεμβούργο - Οβιέδο μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Λουξεμβούργο-Οβιέδο μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Λουξεμβούργο στο Οβιέδο;
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Λουξεμβούργο και Οβιέδο είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Λουξεμβούργο και Οβιέδο, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Λουξεμβούργο προς το Οβιέδο είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Οβιέδο για να καλύψουν την απόσταση των 1147 km.
Άνεση Τα λεωφορεία Λουξεμβούργο-Οβιέδο μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.

Από πού να ξεκινήσετε στο Λουξεμβούργο; Πού θα φτάσω στο Οβιέδο;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Λουξεμβούργο

Luxembourg central (Parking)
Χάρτης
Luxembourg Gare
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Λουξεμβούργο

Luxembourg
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Λουξεμβούργο

Luxembourg
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Οβιέδο

Oviedo
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Οβιέδο

Oviedo-Asturias
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Λουξεμβούργο Οβιέδο
Αναζήτηση διαμονής στο Οβιέδο

Λεωφορείο Λουξεμβούργο Οβιέδο

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Λουξεμβούργο και Οβιέδο είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Λουξεμβούργο-Οβιέδο ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Λουξεμβούργο προς Οβιέδο στη Vivanoda.

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Λουξεμβούργο από Οβιέδο ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Οβιέδο, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Τα λεωφορεία μεταξύ Λουξεμβούργο και Οβιέδο προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Εταιρείες λεωφορείων Λουξεμβούργο Οβιέδο

ALSA
ALSA
Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Λουξεμβούργο Οβιέδο

Τρένα Λουξεμβούργο Οβιέδο

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Λουξεμβούργο στο Οβιέδο. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Λουξεμβούργο και Οβιέδο.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Λουξεμβούργο προς το Οβιέδο τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Τα τρένα μεταξύ Λουξεμβούργο και Οβιέδο είναι εξοπλισμένα με πρίζες και δωρεάν Wi-Fi για τους επιβάτες. Οι πρίζες είναι διαθέσιμες στα περισσότερα βαγόνια, ενώ η σύνδεση Wi-Fi ενδέχεται να είναι ασταθής σε ορισμένες περιοχές.

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Λουξεμβούργο προς το Οβιέδο μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Εταιρείες τρένων από Λουξεμβούργο προς Οβιέδο

SNCF
SNCF
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Λουξεμβούργο Οβιέδο

Πτήσεις Λουξεμβούργο Οβιέδο

Αεροπορικές εταιρείες Λουξεμβούργο Οβιέδο

Luxair
Luxair
Ryanair
Ryanair
TAP Portugal
TAP Portugal
Easyjet
Easyjet
Vueling Airlines
Vueling Airlines
Αναζήτηση για πτήσεις Λουξεμβούργο Οβιέδο

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης