Προτεινόμενη διαδρομή
Κρακοβία
Ταξιδέψτε με αεροπορικά, Carpooling, λεωφορείο για Παρίσι
Παρίσι
Ταξιδέψτε με Carpooling, λεωφορείο για Σαν Σεμπαστιάν
Σαν Σεμπαστιάν
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Κρακοβία
Ταξιδέψτε με Carpooling, λεωφορείο για Λυών
Λυών
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling για Σαν Σεμπαστιάν
Σαν Σεμπαστιάν
Δείτε τιμές
Κρακοβία
Ταξιδέψτε απευθείας στο Σαν Σεμπαστιάν με λεωφορείο
Σαν Σεμπαστιάν
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Κρακοβία στο Σαν Σεμπαστιάν;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Κρακοβία από το Σαν Σεμπαστιάν και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Κρακοβία στο Σαν Σεμπαστιάν, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Κρακοβία και Σαν Σεμπαστιάν, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (FlixBus, Eurolines, ALSA, Air France ή LOT Polish Airlines), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Κρακοβία και Σαν Σεμπαστιάν, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Κρακοβία - Σαν Σεμπαστιάν.

Για το ταξίδι σας από το Κρακοβία στο Σαν Σεμπαστιάν, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Κρακοβία προς Σαν Σεμπαστιάν

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Κρακοβία στο Σαν Σεμπαστιάν, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Αεροπορικά Κρακοβία Σαν Σεμπαστιάν

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Κρακοβία με το Σαν Σεμπαστιάν, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Σαν Σεμπαστιάν σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Κρακοβία στο Σαν Σεμπαστιάν για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Κρακοβία Σαν Σεμπαστιάν

Πόλη αναχώρησης
Κρακοβία
Πολωνία
Πόλη προορισμού
Σαν Σεμπαστιάν
Ισπανία
Απόσταση
1824 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Κρακοβία Σαν Σεμπαστιάν
Αναζήτηση διαμονής στο Σαν Σεμπαστιάν
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Κρακοβία στο Σαν Σεμπαστιάν με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Κρακοβία στο Σαν Σεμπαστιάν με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Κρακοβία και Σαν Σεμπαστιάν που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η FlixBus, Eurolines, ALSA, Air France ή LOT Polish Airlines, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Κρακοβία και Σαν Σεμπαστιάν με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Κρακοβία και Σαν Σεμπαστιάν

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Κρακοβία στο Σαν Σεμπαστιάν;
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Κρακοβία και Σαν Σεμπαστιάν είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Άνεση Τα λεωφορεία Κρακοβία-Σαν Σεμπαστιάν μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Κρακοβία προς το Σαν Σεμπαστιάν;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Κρακοβία και Σαν Σεμπαστιάν είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 1824 km μεταξύ Κρακοβία και Σαν Σεμπαστιάν.
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Κρακοβία Σαν Σεμπαστιάν έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.

Από πού να ξεκινήσετε στο Κρακοβία; Πού θα φτάσω στο Σαν Σεμπαστιάν;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Κρακοβία

Krakow
Χάρτης
Kraków Dworzec Autobusowy Czyżyny
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Κρακοβία

J. Paul II Balice International
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Σαν Σεμπαστιάν

San Sebastian
Χάρτης
San Sebastian - Estacion de Autobus
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Κρακοβία Σαν Σεμπαστιάν
Αναζήτηση διαμονής στο Σαν Σεμπαστιάν

Λεωφορείο Κρακοβία Σαν Σεμπαστιάν

Οι επιβάτες μπορούν γενικά να πάρουν αποσκευές στο λεωφορείο Κρακοβία-Σαν Σεμπαστιάν, αλλά είναι σημαντικό να ελέγξετε τα όρια βάρους και μεγέθους με τον μεταφορέα. Ο αριθμός των αποσκευών είναι επίσης πολύ συχνά περιορισμένος.

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Κρακοβία και Σαν Σεμπαστιάν είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Κρακοβία από Σαν Σεμπαστιάν ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Σαν Σεμπαστιάν, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Εταιρείες λεωφορείων Κρακοβία Σαν Σεμπαστιάν

FlixBus
FlixBus
Eurolines
Eurolines
ALSA
ALSA
Blablabus
Blablabus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Κρακοβία Σαν Σεμπαστιάν

Πτήσεις Κρακοβία Σαν Σεμπαστιάν

Αεροπορικές εταιρείες Κρακοβία Σαν Σεμπαστιάν

Air France
Air France
LOT Polish Airlines
LOT Polish Airlines
Easyjet
Easyjet
Ryanair
Ryanair
Αναζήτηση για πτήσεις Κρακοβία Σαν Σεμπαστιάν

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης