Προτεινόμενη διαδρομή
Κρακοβία
Ταξιδέψτε απευθείας στο Τενερίφη με αεροπορικά
Τενερίφη
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Κρακοβία
Ταξιδέψτε με Carpooling, λεωφορείο για Βιέννη
Βιέννη
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Τενερίφη
Τενερίφη
Δείτε τιμές
Κρακοβία
Ταξιδέψτε με Carpooling, λεωφορείο για Βερολίνο
Βερολίνο
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Τενερίφη
Τενερίφη
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Κρακοβία στο Τενερίφη;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Κρακοβία από το Τενερίφη και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Κρακοβία στο Τενερίφη, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Κρακοβία και Τενερίφη, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (FlixBus, IC Bus, Air Europa, Iberia ή Ryanair), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Κρακοβία και Τενερίφη, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Κρακοβία - Τενερίφη.

Για το ταξίδι σας από το Κρακοβία στο Τενερίφη, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Κρακοβία προς Τενερίφη

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Κρακοβία στο Τενερίφη, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Αεροπορικά Κρακοβία Τενερίφη

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Κρακοβία με το Τενερίφη, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Τενερίφη σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Κρακοβία στο Τενερίφη για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Κρακοβία Τενερίφη

Πόλη αναχώρησης
Κρακοβία
Πολωνία
Πόλη προορισμού
Τενερίφη
Ισπανία
Απόσταση
3912 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά
Αναζήτηση εισιτηρίων Κρακοβία Τενερίφη
Αναζήτηση διαμονής στο Τενερίφη
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Κρακοβία στο Τενερίφη με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Κρακοβία στο Τενερίφη με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Κρακοβία και Τενερίφη που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η FlixBus, IC Bus, Air Europa, Iberia ή Ryanair, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Κρακοβία και Τενερίφη με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Κρακοβία και Τενερίφη

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Κρακοβία στο Τενερίφη;
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Κρακοβία προς το Τενερίφη είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Τενερίφη (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Άνεση Τα λεωφορεία Κρακοβία-Τενερίφη μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Κρακοβία προς το Τενερίφη;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Κρακοβία και Τενερίφη είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 3912 km μεταξύ Κρακοβία και Τενερίφη.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Κρακοβία προς το Τενερίφη μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).

Από πού να ξεκινήσετε στο Κρακοβία; Πού θα φτάσω στο Τενερίφη;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Κρακοβία

Krakow
Χάρτης
Kraków Airport
Χάρτης
Kraków Dworzec Autobusowy Czyżyny
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Κρακοβία

J. Paul II Balice International
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Τενερίφη

Sur Reina Sofia
Χάρτης
Norte Los Rodeos
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Κρακοβία Τενερίφη
Αναζήτηση διαμονής στο Τενερίφη

Λεωφορείο Κρακοβία Τενερίφη

Τα λεωφορεία μεταξύ Κρακοβία και Τενερίφη προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Κρακοβία και Τενερίφη είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Οι περισσότεροι μεταφορείς σας επιτρέπουν να κάνετε online κράτηση θέσεων για το λεωφορείο Κρακοβία-Τενερίφη. Συχνά υπάρχει χρέωση για αυτή την υπηρεσία.

Εταιρείες λεωφορείων Κρακοβία Τενερίφη

FlixBus
FlixBus
IC Bus
IC Bus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Κρακοβία Τενερίφη

Πτήσεις Κρακοβία Τενερίφη

Αεροπορικές εταιρείες Κρακοβία Τενερίφη

Air Europa
Air Europa
Iberia
Iberia
Ryanair
Ryanair
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Air Berlin
Air Berlin
Condor Flugdienst
Condor Flugdienst
Lufthansa
Lufthansa
TUIfly
TUIfly
Transavia.com
Transavia.com
Germania
Germania
Easyjet
Easyjet
Air France
Air France
LOT Polish Airlines
LOT Polish Airlines
Austrian Airlines
Austrian Airlines
Niki Airlines
Niki Airlines
Transavia.com France
Transavia.com France
Vueling Airlines
Vueling Airlines
Αναζήτηση για πτήσεις Κρακοβία Τενερίφη

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης