Προτεινόμενη διαδρομή
Σαν Σεμπαστιάν
Ταξιδέψτε απευθείας στο Πάλμα (Μαγιόρκα) με αεροπορικά
Πάλμα (Μαγιόρκα)
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Σαν Σεμπαστιάν
Ταξιδέψτε με τρένο, Carpooling για Σαραγόσα
Σαραγόσα
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Πάλμα (Μαγιόρκα)
Πάλμα (Μαγιόρκα)
Δείτε τιμές
Σαν Σεμπαστιάν
Ταξιδέψτε με τρένο, Carpooling για Βαρκελώνη
Βαρκελώνη
Ταξιδέψτε με αεροπορικά, πλοίο για Πάλμα (Μαγιόρκα)
Πάλμα (Μαγιόρκα)
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Σαν Σεμπαστιάν στο Πάλμα (Μαγιόρκα);

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Σαν Σεμπαστιάν από το Πάλμα (Μαγιόρκα) και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Σαν Σεμπαστιάν στο Πάλμα (Μαγιόρκα), είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Σαν Σεμπαστιάν και Πάλμα (Μαγιόρκα), είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Renfe, Air Berlin, Air Europa, Norwegian Air Shuttle ή Acciona Trasmediterránea), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Σαν Σεμπαστιάν και Πάλμα (Μαγιόρκα), έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Σαν Σεμπαστιάν - Πάλμα (Μαγιόρκα).

Για το ταξίδι σας από το Σαν Σεμπαστιάν στο Πάλμα (Μαγιόρκα), έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Σαν Σεμπαστιάν Πάλμα (Μαγιόρκα) με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ Σαν Σεμπαστιάν και Πάλμα (Μαγιόρκα) είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Σαν Σεμπαστιάν Πάλμα (Μαγιόρκα) με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Σαν Σεμπαστιάν - Πάλμα (Μαγιόρκα) είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Σαν Σεμπαστιάν Πάλμα (Μαγιόρκα)

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Σαν Σεμπαστιάν με το Πάλμα (Μαγιόρκα), προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Πάλμα (Μαγιόρκα) σε χρόνο ρεκόρ.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Σαν Σεμπαστιάν Πάλμα (Μαγιόρκα)

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Σαν Σεμπαστιάν και Πάλμα (Μαγιόρκα) είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Πάλμα (Μαγιόρκα) με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Σαν Σεμπαστιάν είτε στο Πάλμα (Μαγιόρκα).

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Σαν Σεμπαστιάν στο Πάλμα (Μαγιόρκα) για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Σαν Σεμπαστιάν Πάλμα (Μαγιόρκα)

Πόλη αναχώρησης
Σαν Σεμπαστιάν
Ισπανία
Πόλη προορισμού
Πάλμα (Μαγιόρκα)
Ισπανία
Βαλεαρίδες Νήσοι
Απόσταση
568 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Σαν Σεμπαστιάν Πάλμα (Μαγιόρκα)
Αναζήτηση διαμονής στο Πάλμα (Μαγιόρκα)
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Σαν Σεμπαστιάν στο Πάλμα (Μαγιόρκα) με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Σαν Σεμπαστιάν στο Πάλμα (Μαγιόρκα) με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Σαν Σεμπαστιάν και Πάλμα (Μαγιόρκα) που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Renfe, Air Berlin, Air Europa, Norwegian Air Shuttle ή Acciona Trasmediterránea, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Σαν Σεμπαστιάν και Πάλμα (Μαγιόρκα) με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Σαν Σεμπαστιάν και Πάλμα (Μαγιόρκα)

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Σαν Σεμπαστιάν στο Πάλμα (Μαγιόρκα);
Ταχύτητα Τα τρένα από το Σαν Σεμπαστιάν προς το Πάλμα (Μαγιόρκα) είναι συχνά πολύ πιο γρήγορα από τα λεωφορεία ή τα αυτοκίνητα.
Άνεση Τα τρένα μεταξύ Σαν Σεμπαστιάν και Πάλμα (Μαγιόρκα) προσφέρουν γενικά περισσότερο χώρο για τα πόδια και επιπλέον άνεση για τους επιβάτες.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Σαν Σεμπαστιάν - Πάλμα (Μαγιόρκα) μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Σαν Σεμπαστιάν-Πάλμα (Μαγιόρκα) μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με πλοίο από το Σαν Σεμπαστιάν στο Πάλμα (Μαγιόρκα);
Βολικό Είναι δυνατή η επιβίβαση με όχημα, κάτι που μπορεί να είναι πολύ βολικό για οικογενειακές διακοπές και για τη μεταφορά βαριών ή ογκωδών αποσκευών.
Άνεση Το πλοίο Σαν Σεμπαστιάν-Πάλμα (Μαγιόρκα) προσφέρει πολύ περισσότερο χώρο για να κινηθείτε και να χαλαρώσετε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού προς το Πάλμα (Μαγιόρκα) από οποιοδήποτε άλλο μέσο μεταφοράς.
Τιμές Οι ναύλοι για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια μεταξύ Σαν Σεμπαστιάν και Πάλμα (Μαγιόρκα) μπορεί να είναι υψηλότεροι από ό,τι για άλλους τρόπους μεταφοράς.
Διάρκεια Το ταξίδι με πλοίο μεταξύ Σαν Σεμπαστιάν και Πάλμα (Μαγιόρκα) μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από ό,τι με άλλους τρόπους μεταφοράς, όπως το αεροπορικό ταξίδι, γεγονός που μπορεί να αποτελέσει μειονέκτημα για τους ταξιδιώτες που βιάζονται να φτάσουν στο Πάλμα (Μαγιόρκα).
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Σαν Σεμπαστιάν προς το Πάλμα (Μαγιόρκα);
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Σαν Σεμπαστιάν προς το Πάλμα (Μαγιόρκα), τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Σαν Σεμπαστιάν και Πάλμα (Μαγιόρκα) είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 568 km μεταξύ Σαν Σεμπαστιάν και Πάλμα (Μαγιόρκα).
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Πάλμα (Μαγιόρκα) πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Σαν Σεμπαστιάν νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Σαν Σεμπαστιάν προς το Πάλμα (Μαγιόρκα) μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Σαν Σεμπαστιάν στο Πάλμα (Μαγιόρκα);
Ευέλικτη Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο από το Σαν Σεμπαστιάν προς το Πάλμα (Μαγιόρκα) είναι συχνά πιο ευέλικτος από άλλους τρόπους μεταφοράς.
Οικονομικό Η μεταφορά με αυτοκίνητο από το Σαν Σεμπαστιάν στο Πάλμα (Μαγιόρκα) είναι συχνά ο πιο οικονομικός τρόπος για να ταξιδέψετε.
Νιώθετε ανασφάλεια Μπορεί να συμβεί να αισθάνεστε ανασφαλείς στο αυτοκίνητο με τον οδηγό, λόγω της συμπεριφοράς ή του τρόπου οδήγησής του.
Διαθεσιμότητα Η εύρεση διαθεσιμότητας για μια διαδρομή με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Σαν Σεμπαστιάν προς το Πάλμα (Μαγιόρκα) μπορεί να είναι δύσκολη, ειδικά αν προγραμματίζετε εκ των προτέρων. Οι περισσότερες συγκοινωνίες είναι διαθέσιμες μόνο λίγες ημέρες ή εβδομάδες πριν από την αναχώρηση.

Από πού να ξεκινήσετε στο Σαν Σεμπαστιάν; Πού θα φτάσω στο Πάλμα (Μαγιόρκα);

Σταθμοί αναχώρησης στο Σαν Σεμπαστιάν

San Sebastian/Donostia
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Σαν Σεμπαστιάν

San Sebastian
Χάρτης

Λιμάνια άφιξης Πάλμα (Μαγιόρκα)

Palma de Mallorca
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Πάλμα (Μαγιόρκα)

Palma Mallorca
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Σαν Σεμπαστιάν Πάλμα (Μαγιόρκα)
Αναζήτηση διαμονής στο Πάλμα (Μαγιόρκα)

Πλοία Σαν Σεμπαστιάν Πάλμα (Μαγιόρκα)

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Σαν Σεμπαστιάν και Πάλμα (Μαγιόρκα). Η διάρκεια του ακτοπλοϊκού ταξιδιού εξαρτάται κυρίως από την ακτοπλοϊκή εταιρεία που θα χρησιμοποιήσετε.

Αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την εποχή του έτους που επιθυμείτε να ταξιδέψετε μεταξύ Σαν Σεμπαστιάν και Πάλμα (Μαγιόρκα). Σημειώστε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Σαν Σεμπαστιάν και Πάλμα (Μαγιόρκα) και θα πρέπει να συνδυάσετε το ταξίδι προς Πάλμα (Μαγιόρκα) με άλλο μέσο μεταφοράς.

Συνιστάται πάντοτε η εκ των προτέρων κράτηση όταν ταξιδεύετε μεταξύ Σαν Σεμπαστιάν και Πάλμα (Μαγιόρκα), ιδίως κατά τις περιόδους αιχμής. Αυτό εξασφαλίζει τις καλύτερες τιμές και μια εγγυημένη θέση στο πλοίο.

Οι ανέσεις επί του πλοίου από Σαν Σεμπαστιάν προς Πάλμα (Μαγιόρκα) ποικίλλουν ανάλογα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία και τον τύπο του πλοίου. Ωστόσο, τα σύγχρονα πλοία προσφέρουν γενικά εγκαταστάσεις όπως εστιατόρια, μπαρ, καταστήματα, παιδότοπους, σαλόνια και καμπίνες.

Εταιρείες πλοίων Σαν Σεμπαστιάν Πάλμα (Μαγιόρκα)

Acciona Trasmediterránea
Acciona Trasmediterránea
Baleària
Baleària
Grandi Navi Veloci
Grandi Navi Veloci
Trasmed
Trasmed
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Σαν Σεμπαστιάν Πάλμα (Μαγιόρκα)

Τρένα Σαν Σεμπαστιάν Πάλμα (Μαγιόρκα)

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Σαν Σεμπαστιάν προς το Πάλμα (Μαγιόρκα) τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Σαν Σεμπαστιάν στο Πάλμα (Μαγιόρκα). Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Σαν Σεμπαστιάν και Πάλμα (Μαγιόρκα).

Υπάρχουν εκπτώσεις για παιδιά, φοιτητές και ηλικιωμένους που ταξιδεύουν με τρένο από το Σαν Σεμπαστιάν προς το Πάλμα (Μαγιόρκα), οι οποίες ποικίλλουν ανάλογα με τον τύπο του εισιτηρίου και την ηλικία του ατόμου. Όταν εισάγετε την ηλικία σας στην αναζήτηση της Vivanoda, οι εμφανιζόμενες τιμές θα λαμβάνουν υπόψη τυχόν εκπτώσεις που σχετίζονται με την ηλικία.

Τα τρένα μεταξύ Σαν Σεμπαστιάν και Πάλμα (Μαγιόρκα) είναι εξοπλισμένα με πρίζες και δωρεάν Wi-Fi για τους επιβάτες. Οι πρίζες είναι διαθέσιμες στα περισσότερα βαγόνια, ενώ η σύνδεση Wi-Fi ενδέχεται να είναι ασταθής σε ορισμένες περιοχές.

Εταιρείες τρένων από Σαν Σεμπαστιάν προς Πάλμα (Μαγιόρκα)

Renfe
Renfe
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Σαν Σεμπαστιάν Πάλμα (Μαγιόρκα)

Πτήσεις Σαν Σεμπαστιάν Πάλμα (Μαγιόρκα)

Αεροπορικές εταιρείες Σαν Σεμπαστιάν Πάλμα (Μαγιόρκα)

Air Berlin
Air Berlin
Air Europa
Air Europa
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Ryanair
Ryanair
Vueling Airlines
Vueling Airlines
Volotea
Volotea
Pegasus
Pegasus
Αναζήτηση για πτήσεις Σαν Σεμπαστιάν Πάλμα (Μαγιόρκα)

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Σαν Σεμπαστιάν Πάλμα (Μαγιόρκα)

Το μέσο κόστος μιας διαδρομής με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Σαν Σεμπαστιάν στο Πάλμα (Μαγιόρκα) εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η εποχή του έτους, η ζήτηση και η προσφορά, καθώς και η πλατφόρμα που χρησιμοποιείται για την οργάνωση του κοινούχρηστου αυτοκινήτου. Για να λάβετε μια πολύ ακριβή εκτίμηση της τιμής και της διαθεσιμότητας ενός ταξιδιού με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από Σαν Σεμπαστιάν προς Πάλμα (Μαγιόρκα), ξεκινήστε μια αναζήτηση στη Vivanoda εισάγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.

Η διάρκεια ενός ταξιδιού με τη μέθοδο του carpool μεταξύ Σαν Σεμπαστιάν και Πάλμα (Μαγιόρκα) εξαρτάται επίσης από τις συνθήκες κυκλοφορίας και τη διαδρομή που θα ακολουθήσει ο οδηγός. Ξεκινώντας τώρα μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda, θα λάβετε την εκτιμώμενη διάρκεια για κάθε διαθέσιμη προσφορά για την υπηρεσία carpool.

Ο αριθμός των διαθέσιμων θέσεων σε έναν κοινόχρηστο μέσο μεταφοράς από το Σαν Σεμπαστιάν προς το Πάλμα (Μαγιόρκα) εξαρτάται από τον οδηγό και τον τύπο του οχήματος που χρησιμοποιείται. Σε γενικές γραμμές, ένας οδηγός μπορεί να προσφέρει από 1 έως 4 θέσεις.

Στη Vivanoda, την πλατφόρμα μας για τη σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Σαν Σεμπαστιάν και Πάλμα (Μαγιόρκα), θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις διαθέσιμες προσφορές συγκοινωνίας με τιμή, εκτιμώμενη διάρκεια και τοποθεσίες παραλαβής.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Σαν Σεμπαστιάν Πάλμα (Μαγιόρκα)

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Σαν Σεμπαστιάν Πάλμα (Μαγιόρκα)

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης