Προτεινόμενη διαδρομή
Ζάγκρεμπ
Ταξιδέψτε απευθείας στο Ίμπιζα με αεροπορικά
Ίμπιζα
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Ζάγκρεμπ
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling για Βενετία
Βενετία
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Ίμπιζα
Ίμπιζα
Δείτε τιμές
Ζάγκρεμπ
Ταξιδέψτε με Carpooling, λεωφορείο για Φλωρεντία
Φλωρεντία
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Ίμπιζα
Ίμπιζα
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Ζάγκρεμπ στο Ίμπιζα;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Ζάγκρεμπ από το Ίμπιζα και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Ζάγκρεμπ στο Ίμπιζα, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Ζάγκρεμπ και Ίμπιζα, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (FlixBus, Blablabus, Croatia Airlines, Air France ή Easyjet), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Ζάγκρεμπ και Ίμπιζα, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Ζάγκρεμπ - Ίμπιζα.

Για το ταξίδι σας από το Ζάγκρεμπ στο Ίμπιζα, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Ζάγκρεμπ προς Ίμπιζα

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Ζάγκρεμπ στο Ίμπιζα, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Αεροπορικά Ζάγκρεμπ Ίμπιζα

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Ζάγκρεμπ με το Ίμπιζα, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Ίμπιζα σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Ζάγκρεμπ στο Ίμπιζα για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Ζάγκρεμπ Ίμπιζα

Πόλη αναχώρησης
Ζάγκρεμπ
Κροατία
Ζάγκρεμπ
Πόλη προορισμού
Ίμπιζα
Ισπανία
Βαλεαρίδες Νήσοι
Απόσταση
1418 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Ζάγκρεμπ Ίμπιζα
Αναζήτηση διαμονής στο Ίμπιζα
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Ζάγκρεμπ στο Ίμπιζα με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Ζάγκρεμπ στο Ίμπιζα με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Ζάγκρεμπ και Ίμπιζα που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η FlixBus, Blablabus, Croatia Airlines, Air France ή Easyjet, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Ζάγκρεμπ και Ίμπιζα με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Ζάγκρεμπ και Ίμπιζα

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Ζάγκρεμπ προς το Ίμπιζα;
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Ζάγκρεμπ προς το Ίμπιζα, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Ζάγκρεμπ Ίμπιζα έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Ζάγκρεμπ στο Ίμπιζα;
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Ζάγκρεμπ και Ίμπιζα είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Ζάγκρεμπ προς το Ίμπιζα είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Ίμπιζα για να καλύψουν την απόσταση των 1418 km.

Από πού να ξεκινήσετε στο Ζάγκρεμπ; Πού θα φτάσω στο Ίμπιζα;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Ζάγκρεμπ

Zagreb
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Ζάγκρεμπ

Pleso
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Ίμπιζα

Ibiza
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Ζάγκρεμπ Ίμπιζα
Αναζήτηση διαμονής στο Ίμπιζα

Λεωφορείο Ζάγκρεμπ Ίμπιζα

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Ζάγκρεμπ-Ίμπιζα ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Ζάγκρεμπ προς Ίμπιζα στη Vivanoda.

Τα λεωφορεία μεταξύ Ζάγκρεμπ και Ίμπιζα προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Ζάγκρεμπ από Ίμπιζα ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Ίμπιζα, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Εταιρείες λεωφορείων Ζάγκρεμπ Ίμπιζα

FlixBus
FlixBus
Blablabus
Blablabus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Ζάγκρεμπ Ίμπιζα

Πτήσεις Ζάγκρεμπ Ίμπιζα

Αεροπορικές εταιρείες Ζάγκρεμπ Ίμπιζα

Croatia Airlines
Croatia Airlines
Air France
Air France
Easyjet
Easyjet
Meridiana
Meridiana
Vueling Airlines
Vueling Airlines
Jetairfly
Jetairfly
Αναζήτηση για πτήσεις Ζάγκρεμπ Ίμπιζα

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης