Προτεινόμενη διαδρομή
Βουδαπέστη
Ταξιδέψτε απευθείας στο Κλουζ-Ναπόκα με Carpooling, λεωφορείο
Κλουζ-Ναπόκα
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Βουδαπέστη
Ταξιδέψτε με τρένο, Carpooling, λεωφορείο για Debrecen
Debrecen
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling για Κλουζ-Ναπόκα
Κλουζ-Ναπόκα
Δείτε τιμές
Βουδαπέστη
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling για Alba Iulia
Alba Iulia
Ταξιδέψτε με τρένο, Carpooling, λεωφορείο για Κλουζ-Ναπόκα
Κλουζ-Ναπόκα
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Βουδαπέστη στο Κλουζ-Ναπόκα;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Βουδαπέστη από το Κλουζ-Ναπόκα και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Βουδαπέστη στο Κλουζ-Ναπόκα, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Βουδαπέστη και Κλουζ-Ναπόκα, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (MÁV, CFR Călători, Blablacar ή FlixBus), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Βουδαπέστη και Κλουζ-Ναπόκα, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Βουδαπέστη - Κλουζ-Ναπόκα.

Για το ταξίδι σας από το Βουδαπέστη στο Κλουζ-Ναπόκα, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Βουδαπέστη προς Κλουζ-Ναπόκα

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Βουδαπέστη στο Κλουζ-Ναπόκα, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Βουδαπέστη Κλουζ-Ναπόκα με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Βουδαπέστη - Κλουζ-Ναπόκα είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Βουδαπέστη Κλουζ-Ναπόκα

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Βουδαπέστη και Κλουζ-Ναπόκα είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Κλουζ-Ναπόκα με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Βουδαπέστη είτε στο Κλουζ-Ναπόκα.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Βουδαπέστη στο Κλουζ-Ναπόκα για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Βουδαπέστη Κλουζ-Ναπόκα

Πόλη αναχώρησης
Βουδαπέστη
Ουγγαρία
Πόλη προορισμού
Κλουζ-Ναπόκα
Ρουμανία
Απόσταση
354 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με Carpooling και λεωφορείο
Αναζήτηση εισιτηρίων Βουδαπέστη Κλουζ-Ναπόκα
Αναζήτηση διαμονής στο Κλουζ-Ναπόκα
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Βουδαπέστη στο Κλουζ-Ναπόκα με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Βουδαπέστη στο Κλουζ-Ναπόκα με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Βουδαπέστη και Κλουζ-Ναπόκα που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η MÁV, CFR Călători, Blablacar ή FlixBus, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Βουδαπέστη και Κλουζ-Ναπόκα με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Βουδαπέστη και Κλουζ-Ναπόκα

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Βουδαπέστη στο Κλουζ-Ναπόκα;
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Βουδαπέστη προς το Κλουζ-Ναπόκα είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Κλουζ-Ναπόκα (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Βουδαπέστη προς το Κλουζ-Ναπόκα είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Κλουζ-Ναπόκα για να καλύψουν την απόσταση των 354 km.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Βουδαπέστη στο Κλουζ-Ναπόκα;
Ταχύτητα Τα τρένα από το Βουδαπέστη προς το Κλουζ-Ναπόκα είναι συχνά πολύ πιο γρήγορα από τα λεωφορεία ή τα αυτοκίνητα.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Βουδαπέστη - Κλουζ-Ναπόκα μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Βουδαπέστη στο Κλουζ-Ναπόκα;
Φιλικότητα Η μεταφορά με κοινόχρηστο αυτοκίνητο μεταξύ Βουδαπέστη και Κλουζ-Ναπόκα είναι συχνά πιο ευχάριστη και φιλική από άλλους τρόπους μεταφοράς, ειδικά αν μοιράζεστε το ταξίδι με συμπαθητικούς ανθρώπους.
Αξιοπιστία Θα πρέπει να βασιστείτε στη συνέπεια και την αξιοπιστία του οδηγού για το ταξίδι σας στο Βουδαπέστη Κλουζ-Ναπόκα. Δεν είναι πάντα στην ώρα τους.

Από πού να ξεκινήσετε στο Βουδαπέστη; Πού θα φτάσω στο Κλουζ-Ναπόκα;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Βουδαπέστη

Budapest
Χάρτης
Budapest Airport
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Βουδαπέστη

Budapest-Keleti
Χάρτης
Ferencváros
Χάρτης
Budapest-Nyugati
Χάρτης
Zugló
Χάρτης
Kőbánya alsó
Χάρτης
Kőbánya-Kispest
Χάρτης
Pestszentlőrinc
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Κλουζ-Ναπόκα

Cluj-Napoca (bus station Beta)
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Κλουζ-Ναπόκα

Apahida
Χάρτης
Dezmir h.
Χάρτης
Cluj Napoca Est
Χάρτης
Clujana h.
Χάρτης
Cluj Napoca
Χάρτης
Cojocna Hm.
Χάρτης
Baciu Triaj Hm.
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Βουδαπέστη Κλουζ-Ναπόκα
Αναζήτηση διαμονής στο Κλουζ-Ναπόκα

Λεωφορείο Βουδαπέστη Κλουζ-Ναπόκα

Οι επιβάτες μπορούν γενικά να πάρουν αποσκευές στο λεωφορείο Βουδαπέστη-Κλουζ-Ναπόκα, αλλά είναι σημαντικό να ελέγξετε τα όρια βάρους και μεγέθους με τον μεταφορέα. Ο αριθμός των αποσκευών είναι επίσης πολύ συχνά περιορισμένος.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Βουδαπέστη-Κλουζ-Ναπόκα ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Βουδαπέστη προς Κλουζ-Ναπόκα στη Vivanoda.

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Βουδαπέστη και Κλουζ-Ναπόκα είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Εταιρείες λεωφορείων Βουδαπέστη Κλουζ-Ναπόκα

FlixBus
FlixBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Βουδαπέστη Κλουζ-Ναπόκα

Τρένα Βουδαπέστη Κλουζ-Ναπόκα

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Βουδαπέστη προς το Κλουζ-Ναπόκα τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Βουδαπέστη προς το Κλουζ-Ναπόκα μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές στα εισιτήρια τρένου μεταξύ Βουδαπέστη και Κλουζ-Ναπόκα, συνιστάται να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, να είστε ευέλικτοι με το χρονοδιάγραμμα και να συγκρίνετε τις τιμές των εισιτηρίων με τη Vivanoda.

Εταιρείες τρένων από Βουδαπέστη προς Κλουζ-Ναπόκα

MÁV
MÁV
CFR Călători
CFR Călători
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Βουδαπέστη Κλουζ-Ναπόκα

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Βουδαπέστη Κλουζ-Ναπόκα

Στη Vivanoda, την πλατφόρμα μας για τη σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Βουδαπέστη και Κλουζ-Ναπόκα, θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις διαθέσιμες προσφορές συγκοινωνίας με τιμή, εκτιμώμενη διάρκεια και τοποθεσίες παραλαβής.

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο θεωρείται γενικά ασφαλής επιλογή για το ταξίδι μεταξύ Βουδαπέστη και Κλουζ-Ναπόκα. Ωστόσο, είναι σημαντικό να ελέγχετε τις κριτικές και τις αξιολογήσεις των οδηγών πριν κλείσετε ένα ταξίδι. Συνιστάται επίσης να μοιράζεστε τα προσωπικά σας στοιχεία μόνο με άτομα που εμπιστεύεστε.

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο θεωρείται πιο φιλική προς το περιβάλλον επιλογή σε σχέση με άλλους τρόπους μεταφοράς, καθώς μειώνει τις εκπομπές CO2 με τη μείωση του αριθμού των αυτοκινήτων στους δρόμους. Ωστόσο, αυτό εξαρτάται από τον αριθμό των ατόμων που μοιράζονται το ίδιο όχημα και την κατανάλωση καυσίμου του οχήματος.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Βουδαπέστη Κλουζ-Ναπόκα

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Βουδαπέστη Κλουζ-Ναπόκα

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης