Προτεινόμενη διαδρομή
Βουδαπέστη
Ταξιδέψτε απευθείας στο Ίμπιζα με αεροπορικά
Ίμπιζα
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Βουδαπέστη
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, τρένο, Carpooling για Βιέννη
Βιέννη
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Ίμπιζα
Ίμπιζα
Δείτε τιμές
Βουδαπέστη
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Πάλμα (Μαγιόρκα)
Πάλμα (Μαγιόρκα)
Ταξιδέψτε με πλοίο για Ίμπιζα
Ίμπιζα
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Βουδαπέστη στο Ίμπιζα;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Βουδαπέστη από το Ίμπιζα και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Βουδαπέστη στο Ίμπιζα, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Βουδαπέστη και Ίμπιζα, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (MÁV, ÖBB, FlixBus, Air Europa ή Ryanair), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Βουδαπέστη και Ίμπιζα, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Βουδαπέστη - Ίμπιζα.

Για το ταξίδι σας από το Βουδαπέστη στο Ίμπιζα, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Βουδαπέστη Ίμπιζα με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ Βουδαπέστη και Ίμπιζα είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Λεωφορείο από Βουδαπέστη προς Ίμπιζα

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Βουδαπέστη στο Ίμπιζα, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Βουδαπέστη Ίμπιζα με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Βουδαπέστη - Ίμπιζα είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Βουδαπέστη Ίμπιζα

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Βουδαπέστη με το Ίμπιζα, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Ίμπιζα σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Βουδαπέστη στο Ίμπιζα για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Βουδαπέστη Ίμπιζα

Πόλη αναχώρησης
Βουδαπέστη
Ουγγαρία
Πόλη προορισμού
Ίμπιζα
Ισπανία
Βαλεαρίδες Νήσοι
Απόσταση
1711 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά
Αναζήτηση εισιτηρίων Βουδαπέστη Ίμπιζα
Αναζήτηση διαμονής στο Ίμπιζα
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Βουδαπέστη στο Ίμπιζα με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Βουδαπέστη στο Ίμπιζα με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Βουδαπέστη και Ίμπιζα που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η MÁV, ÖBB, FlixBus, Air Europa ή Ryanair, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Βουδαπέστη και Ίμπιζα με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Βουδαπέστη και Ίμπιζα

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Βουδαπέστη στο Ίμπιζα;
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Βουδαπέστη και Ίμπιζα είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Βουδαπέστη προς το Ίμπιζα είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Ίμπιζα για να καλύψουν την απόσταση των 1711 km.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Βουδαπέστη στο Ίμπιζα;
Προσβασιμότητα Οι σιδηροδρομικοί σταθμοί του Βουδαπέστη ή του Ίμπιζα βρίσκονται στο κέντρο της πόλης, καθιστώντας εύκολη τη χρήση άλλων μέσων μεταφοράς για να φτάσετε στο κέντρο της πόλης.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Βουδαπέστη - Ίμπιζα μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με πλοίο από το Βουδαπέστη στο Ίμπιζα;
Βολικό Είναι δυνατή η επιβίβαση με όχημα, κάτι που μπορεί να είναι πολύ βολικό για οικογενειακές διακοπές και για τη μεταφορά βαριών ή ογκωδών αποσκευών.
Τιμές Οι ναύλοι για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια μεταξύ Βουδαπέστη και Ίμπιζα μπορεί να είναι υψηλότεροι από ό,τι για άλλους τρόπους μεταφοράς.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Βουδαπέστη προς το Ίμπιζα;
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Βουδαπέστη προς το Ίμπιζα, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Βουδαπέστη Ίμπιζα έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.

Από πού να ξεκινήσετε στο Βουδαπέστη; Πού θα φτάσω στο Ίμπιζα;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Βουδαπέστη

Budapest
Χάρτης
Budapest Airport
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Βουδαπέστη

Budapest-Keleti
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Βουδαπέστη

Ferihegy
Χάρτης

Λιμάνια άφιξης Ίμπιζα

Ibiza Eivissa
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Ίμπιζα

Ibiza
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Βουδαπέστη Ίμπιζα
Αναζήτηση διαμονής στο Ίμπιζα

Πλοία Βουδαπέστη Ίμπιζα

Συνιστάται πάντοτε η εκ των προτέρων κράτηση όταν ταξιδεύετε μεταξύ Βουδαπέστη και Ίμπιζα, ιδίως κατά τις περιόδους αιχμής. Αυτό εξασφαλίζει τις καλύτερες τιμές και μια εγγυημένη θέση στο πλοίο.

Συνήθως είναι δυνατόν να πάρετε το αυτοκίνητό σας στο πλοίο από το Βουδαπέστη προς το Ίμπιζα, αλλά θα υπάρχει πρόσθετο κόστος. Σας συνιστούμε να κάνετε μια αναζήτηση ναύλου στη Vivanoda για να συγκρίνετε τις διάφορες προσφορές που διατίθενται για τα πλοία μεταξύ Βουδαπέστη και Ίμπιζα και να αξιολογήσετε τις συνθήκες μεταφοράς.

Οι περισσότερες ακτοπλοϊκές εταιρείες προσφέρουν Wi-Fi στο πλοίο από το Βουδαπέστη προς το Ίμπιζα, αλλά αυτό μπορεί να συνεπάγεται πρόσθετο κόστος. Επομένως, συνιστάται να ενημερωθείτε από την εκάστοτε εταιρεία για το αν υπάρχει Wi-Fi και αν υπάρχουν χρεώσεις.

Εταιρείες πλοίων Βουδαπέστη Ίμπιζα

Acciona Trasmediterránea
Acciona Trasmediterránea
Baleària
Baleària
Grandi Navi Veloci
Grandi Navi Veloci
Trasmed
Trasmed
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Βουδαπέστη Ίμπιζα

Λεωφορείο Βουδαπέστη Ίμπιζα

Οι πολιτικές ακύρωσης και τροποποίησης ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εταιρεία λεωφορείων, γι' αυτό είναι σημαντικό να ελέγχετε τους όρους και τις προϋποθέσεις κατά την κράτηση. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η ακύρωση ή η αλλαγή του εισιτηρίου σας για το λεωφορείο Βουδαπέστη-Ίμπιζα συνεπάγεται πρόσθετο κόστος.

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Βουδαπέστη από Ίμπιζα ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Ίμπιζα, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Βουδαπέστη και Ίμπιζα συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Ίμπιζα για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Εταιρείες λεωφορείων Βουδαπέστη Ίμπιζα

FlixBus
FlixBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Βουδαπέστη Ίμπιζα

Τρένα Βουδαπέστη Ίμπιζα

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Βουδαπέστη προς το Ίμπιζα μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Οι επιβάτες μπορούν φυσικά να πάρουν αποσκευές μαζί τους στο τρένο από το Βουδαπέστη προς το Ίμπιζα. Δεν υπάρχει όριο βάρους, αλλά ορισμένες σιδηροδρομικές εταιρείες περιορίζουν τον αριθμό των αποσκευών που μπορείτε να πάρετε μαζί σας και απαιτούν να πληρώσετε ένα επίναυλο. Από την άλλη πλευρά, το μέγεθος των αποσκευών θα πρέπει να είναι λογικό, καθώς ο χώρος μέσα στο τρένο είναι συχνά περιορισμένος.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Βουδαπέστη προς το Ίμπιζα τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Εταιρείες τρένων από Βουδαπέστη προς Ίμπιζα

MÁV
MÁV
ÖBB
ÖBB
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Βουδαπέστη Ίμπιζα

Πτήσεις Βουδαπέστη Ίμπιζα

Αεροπορικές εταιρείες Βουδαπέστη Ίμπιζα

Air Europa
Air Europa
Ryanair
Ryanair
Vueling Airlines
Vueling Airlines
Iberia
Iberia
Wizzair
Wizzair
Easyjet
Easyjet
Alitalia
Alitalia
Smart Wings
Smart Wings
Meridiana
Meridiana
Austrian Airlines
Austrian Airlines
Air Berlin
Air Berlin
Αναζήτηση για πτήσεις Βουδαπέστη Ίμπιζα

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης