Προτεινόμενη διαδρομή
Βαρσοβία
Ταξιδέψτε απευθείας στο Πίζα με αεροπορικά, λεωφορείο
Πίζα
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Βαρσοβία
Ταξιδέψτε με τρένο, αεροπορικά, Carpooling, λεωφορείο για Μιλάνο
Μιλάνο
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο, Carpooling για Πίζα
Πίζα
Δείτε τιμές
Βαρσοβία
Ταξιδέψτε με τρένο, αεροπορικά, Carpooling για Βερόνα
Βερόνα
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling για Πίζα
Πίζα
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Βαρσοβία στο Πίζα;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Βαρσοβία από το Πίζα και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Βαρσοβία στο Πίζα, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Βαρσοβία και Πίζα, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Trenitalia, Russian Railways, ÖBB, FlixBus ή LEO Express), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Βαρσοβία και Πίζα, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Βαρσοβία - Πίζα.

Για το ταξίδι σας από το Βαρσοβία στο Πίζα, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Βαρσοβία προς Πίζα

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Βαρσοβία στο Πίζα, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Βαρσοβία Πίζα με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Βαρσοβία - Πίζα είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Βαρσοβία Πίζα

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Βαρσοβία με το Πίζα, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Πίζα σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Βαρσοβία στο Πίζα για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Βαρσοβία Πίζα

Πόλη αναχώρησης
Βαρσοβία
Πολωνία
Πόλη προορισμού
Πίζα
Ιταλία
Τοσκάνη
Απόσταση
1231 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά και λεωφορείο
Αναζήτηση εισιτηρίων Βαρσοβία Πίζα
Αναζήτηση διαμονής στο Πίζα
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Βαρσοβία στο Πίζα με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Βαρσοβία στο Πίζα με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Βαρσοβία και Πίζα που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Trenitalia, Russian Railways, ÖBB, FlixBus ή LEO Express, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Βαρσοβία και Πίζα με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Βαρσοβία και Πίζα

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Βαρσοβία προς το Πίζα;
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Βαρσοβία προς το Πίζα, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Βαρσοβία Πίζα έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Βαρσοβία στο Πίζα;
Ταχύτητα Τα τρένα από το Βαρσοβία προς το Πίζα είναι συχνά πολύ πιο γρήγορα από τα λεωφορεία ή τα αυτοκίνητα.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Βαρσοβία - Πίζα μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Βαρσοβία στο Πίζα;
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Βαρσοβία και Πίζα είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Βαρσοβία προς το Πίζα είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Πίζα για να καλύψουν την απόσταση των 1231 km.

Από πού να ξεκινήσετε στο Βαρσοβία; Πού θα φτάσω στο Πίζα;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Βαρσοβία

Warszawa Młociny
Χάρτης
Warszawa West
Χάρτης
Warszawa Lotnisko Chopina
Χάρτης
Warszawa Centrum
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Βαρσοβία

Warszawa Centralna
Χάρτης
Warszawa Wschodnia
Χάρτης
Warszawa Zachodnia
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Βαρσοβία

Frederic Chopin
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Πίζα

Pisa
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Πίζα

Pisa Centrale
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Πίζα

Gal Galilei
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Βαρσοβία Πίζα
Αναζήτηση διαμονής στο Πίζα

Λεωφορείο Βαρσοβία Πίζα

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Βαρσοβία-Πίζα ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Βαρσοβία προς Πίζα στη Vivanoda.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Βαρσοβία και Πίζα συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Πίζα για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Βαρσοβία και Πίζα είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Εταιρείες λεωφορείων Βαρσοβία Πίζα

FlixBus
FlixBus
LEO Express
LEO Express
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Βαρσοβία Πίζα

Τρένα Βαρσοβία Πίζα

Τα τρένα μεταξύ Βαρσοβία και Πίζα είναι εξοπλισμένα με πρίζες και δωρεάν Wi-Fi για τους επιβάτες. Οι πρίζες είναι διαθέσιμες στα περισσότερα βαγόνια, ενώ η σύνδεση Wi-Fi ενδέχεται να είναι ασταθής σε ορισμένες περιοχές.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Βαρσοβία στο Πίζα εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Πίζα είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές στα εισιτήρια τρένου μεταξύ Βαρσοβία και Πίζα, συνιστάται να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, να είστε ευέλικτοι με το χρονοδιάγραμμα και να συγκρίνετε τις τιμές των εισιτηρίων με τη Vivanoda.

Εταιρείες τρένων από Βαρσοβία προς Πίζα

Trenitalia
Trenitalia
Russian Railways
Russian Railways
ÖBB
ÖBB
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Βαρσοβία Πίζα

Πτήσεις Βαρσοβία Πίζα

Αεροπορικές εταιρείες Βαρσοβία Πίζα

Air One
Air One
Czech Airlines
Czech Airlines
Ryanair
Ryanair
LOT Polish Airlines
LOT Polish Airlines
Wizzair
Wizzair
Alitalia
Alitalia
Austrian Airlines
Austrian Airlines
Eurowings
Eurowings
Αναζήτηση για πτήσεις Βαρσοβία Πίζα

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης