Προτεινόμενη διαδρομή
Πίζα
Ταξιδέψτε απευθείας στο Λούμπλιν με λεωφορείο, αεροπορικά
Λούμπλιν
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Πίζα
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Βαρσοβία
Βαρσοβία
Ταξιδέψτε με Carpooling, τρένο, λεωφορείο για Λούμπλιν
Λούμπλιν
Δείτε τιμές
Πίζα
Ταξιδέψτε με αεροπορικά, Carpooling, λεωφορείο για Πράγα
Πράγα
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling για Λούμπλιν
Λούμπλιν
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Πίζα στο Λούμπλιν;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Πίζα από το Λούμπλιν και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Πίζα στο Λούμπλιν, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Πίζα και Λούμπλιν, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (PKP Intercity, FlixBus, Air One, Czech Airlines ή Easyjet), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Πίζα και Λούμπλιν, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Πίζα - Λούμπλιν.

Για το ταξίδι σας από το Πίζα στο Λούμπλιν, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Πίζα προς Λούμπλιν

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Πίζα στο Λούμπλιν, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Πίζα Λούμπλιν με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Πίζα - Λούμπλιν είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Πίζα Λούμπλιν

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Πίζα με το Λούμπλιν, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Λούμπλιν σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Πίζα στο Λούμπλιν για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Πίζα Λούμπλιν

Πόλη αναχώρησης
Πίζα
Ιταλία
Τοσκάνη
Πόλη προορισμού
Λούμπλιν
Πολωνία
Απόσταση
1237 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Πίζα Λούμπλιν
Αναζήτηση διαμονής στο Λούμπλιν
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Πίζα στο Λούμπλιν με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Πίζα στο Λούμπλιν με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Πίζα και Λούμπλιν που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η PKP Intercity, FlixBus, Air One, Czech Airlines ή Easyjet, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Πίζα και Λούμπλιν με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Πίζα και Λούμπλιν

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Πίζα στο Λούμπλιν;
Ταχύτητα Τα τρένα από το Πίζα προς το Λούμπλιν είναι συχνά πολύ πιο γρήγορα από τα λεωφορεία ή τα αυτοκίνητα.
Τοπία Τα τρένα μεταξύ Πίζα και Λούμπλιν προσφέρουν συχνά μαγευτικά τοπία κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Πίζα - Λούμπλιν μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Πίζα-Λούμπλιν μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Πίζα προς το Λούμπλιν;
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Πίζα προς το Λούμπλιν, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Πίζα και Λούμπλιν είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 1237 km μεταξύ Πίζα και Λούμπλιν.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Λούμπλιν πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Πίζα νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Πίζα Λούμπλιν έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Πίζα στο Λούμπλιν;
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Πίζα και Λούμπλιν, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Πίζα και Λούμπλιν είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Πίζα προς το Λούμπλιν είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Λούμπλιν για να καλύψουν την απόσταση των 1237 km.
Άνεση Τα λεωφορεία Πίζα-Λούμπλιν μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.

Από πού να ξεκινήσετε στο Πίζα; Πού θα φτάσω στο Λούμπλιν;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Πίζα

Pisa
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Πίζα

Gal Galilei
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Λούμπλιν

Lublin
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Λούμπλιν

Lublin Zachodni
Χάρτης
Lublin Główny
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Λούμπλιν

Lublin
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Πίζα Λούμπλιν
Αναζήτηση διαμονής στο Λούμπλιν

Λεωφορείο Πίζα Λούμπλιν

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Πίζα και Λούμπλιν είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Πίζα και Λούμπλιν συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Λούμπλιν για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Οι επιβάτες μπορούν γενικά να πάρουν αποσκευές στο λεωφορείο Πίζα-Λούμπλιν, αλλά είναι σημαντικό να ελέγξετε τα όρια βάρους και μεγέθους με τον μεταφορέα. Ο αριθμός των αποσκευών είναι επίσης πολύ συχνά περιορισμένος.

Τα λεωφορεία μεταξύ Πίζα και Λούμπλιν προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Εταιρείες λεωφορείων Πίζα Λούμπλιν

FlixBus
FlixBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Πίζα Λούμπλιν

Τρένα Πίζα Λούμπλιν

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές στα εισιτήρια τρένου μεταξύ Πίζα και Λούμπλιν, συνιστάται να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, να είστε ευέλικτοι με το χρονοδιάγραμμα και να συγκρίνετε τις τιμές των εισιτηρίων με τη Vivanoda.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Πίζα στο Λούμπλιν εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Λούμπλιν είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Πίζα προς το Λούμπλιν τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Πίζα στο Λούμπλιν. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Πίζα και Λούμπλιν.

Εταιρείες τρένων από Πίζα προς Λούμπλιν

PKP Intercity
PKP Intercity
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Πίζα Λούμπλιν

Πτήσεις Πίζα Λούμπλιν

Αεροπορικές εταιρείες Πίζα Λούμπλιν

Air One
Air One
Czech Airlines
Czech Airlines
Easyjet
Easyjet
Alitalia
Alitalia
Ryanair
Ryanair
EuroLot
EuroLot
Αναζήτηση για πτήσεις Πίζα Λούμπλιν

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης