Προτεινόμενη διαδρομή
Βαρσοβία
Ταξιδέψτε απευθείας στο Μπάρι με λεωφορείο, αεροπορικά
Μπάρι
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Βαρσοβία
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Ρώμη
Ρώμη
Ταξιδέψτε με τρένο, Carpooling, λεωφορείο για Μπάρι
Μπάρι
Δείτε τιμές
Βαρσοβία
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, τρένο, Carpooling για Βουδαπέστη
Βουδαπέστη
Ταξιδέψτε με αεροπορικά, λεωφορείο, Carpooling για Μπάρι
Μπάρι
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Βαρσοβία στο Μπάρι;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Βαρσοβία από το Μπάρι και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Βαρσοβία στο Μπάρι, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Βαρσοβία και Μπάρι, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Trenitalia, Russian Railways, FlixBus, LEO Express ή Wizzair), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Βαρσοβία και Μπάρι, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Βαρσοβία - Μπάρι.

Για το ταξίδι σας από το Βαρσοβία στο Μπάρι, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Βαρσοβία Μπάρι με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ Βαρσοβία και Μπάρι είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Λεωφορείο από Βαρσοβία προς Μπάρι

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Βαρσοβία στο Μπάρι, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Βαρσοβία Μπάρι με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Βαρσοβία - Μπάρι είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Βαρσοβία Μπάρι

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Βαρσοβία με το Μπάρι, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Μπάρι σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Βαρσοβία στο Μπάρι για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Βαρσοβία Μπάρι

Πόλη αναχώρησης
Βαρσοβία
Πολωνία
Πόλη προορισμού
Μπάρι
Ιταλία
Απουλία
Απόσταση
1274 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με λεωφορείο και αεροπορικά
Αναζήτηση εισιτηρίων Βαρσοβία Μπάρι
Αναζήτηση διαμονής στο Μπάρι
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Βαρσοβία στο Μπάρι με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Βαρσοβία στο Μπάρι με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Βαρσοβία και Μπάρι που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Trenitalia, Russian Railways, FlixBus, LEO Express ή Wizzair, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Βαρσοβία και Μπάρι με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Βαρσοβία και Μπάρι

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Βαρσοβία στο Μπάρι;
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Βαρσοβία προς το Μπάρι είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Μπάρι (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Βαρσοβία προς το Μπάρι είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Μπάρι για να καλύψουν την απόσταση των 1274 km.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Βαρσοβία στο Μπάρι;
Άνεση Τα τρένα μεταξύ Βαρσοβία και Μπάρι προσφέρουν γενικά περισσότερο χώρο για τα πόδια και επιπλέον άνεση για τους επιβάτες.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Βαρσοβία - Μπάρι μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με πλοίο από το Βαρσοβία στο Μπάρι;
Βολικό Είναι δυνατή η επιβίβαση με όχημα, κάτι που μπορεί να είναι πολύ βολικό για οικογενειακές διακοπές και για τη μεταφορά βαριών ή ογκωδών αποσκευών.
Τιμές Οι ναύλοι για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια μεταξύ Βαρσοβία και Μπάρι μπορεί να είναι υψηλότεροι από ό,τι για άλλους τρόπους μεταφοράς.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Βαρσοβία προς το Μπάρι;
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Βαρσοβία προς το Μπάρι, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Βαρσοβία προς το Μπάρι μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).

Από πού να ξεκινήσετε στο Βαρσοβία; Πού θα φτάσω στο Μπάρι;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Βαρσοβία

Warszawa West
Χάρτης
Warszawa Centrum
Χάρτης
Warszawa Lotnisko Chopina
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Βαρσοβία

Warszawa Centralna
Χάρτης
Warszawa Wschodnia
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Βαρσοβία

Frederic Chopin
Χάρτης

Λιμάνια άφιξης Μπάρι

Bari Banchina Deposito Franco
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Μπάρι

Bari
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Μπάρι

Bari Centrale
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Μπάρι

Palese
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Βαρσοβία Μπάρι
Αναζήτηση διαμονής στο Μπάρι

Πλοία Βαρσοβία Μπάρι

Οι ανέσεις επί του πλοίου από Βαρσοβία προς Μπάρι ποικίλλουν ανάλογα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία και τον τύπο του πλοίου. Ωστόσο, τα σύγχρονα πλοία προσφέρουν γενικά εγκαταστάσεις όπως εστιατόρια, μπαρ, καταστήματα, παιδότοπους, σαλόνια και καμπίνες.

Συνιστάται πάντοτε η εκ των προτέρων κράτηση όταν ταξιδεύετε μεταξύ Βαρσοβία και Μπάρι, ιδίως κατά τις περιόδους αιχμής. Αυτό εξασφαλίζει τις καλύτερες τιμές και μια εγγυημένη θέση στο πλοίο.

Η τιμή ενός ακτοπλοϊκού εισιτηρίου από το Βαρσοβία για το Μπάρι μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία και την εποχή. Επομένως, καλό είναι να αναζητήσετε τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια Βαρσοβία - Μπάρι στη Vivanoda. Αυτό θα σας επιτρέψει να συγκρίνετε τις διάφορες εταιρείες και να μάθετε τις τρέχουσες τιμές.

Εταιρείες πλοίων Βαρσοβία Μπάρι

Jadrolinija
Jadrolinija
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Βαρσοβία Μπάρι

Λεωφορείο Βαρσοβία Μπάρι

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Βαρσοβία και Μπάρι είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Βαρσοβία-Μπάρι ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Βαρσοβία προς Μπάρι στη Vivanoda.

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Βαρσοβία από Μπάρι ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Μπάρι, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Εταιρείες λεωφορείων Βαρσοβία Μπάρι

FlixBus
FlixBus
LEO Express
LEO Express
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Βαρσοβία Μπάρι

Τρένα Βαρσοβία Μπάρι

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Βαρσοβία στο Μπάρι. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Βαρσοβία και Μπάρι.

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Βαρσοβία προς το Μπάρι μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Τα τρένα μεταξύ Βαρσοβία και Μπάρι είναι εξοπλισμένα με πρίζες και δωρεάν Wi-Fi για τους επιβάτες. Οι πρίζες είναι διαθέσιμες στα περισσότερα βαγόνια, ενώ η σύνδεση Wi-Fi ενδέχεται να είναι ασταθής σε ορισμένες περιοχές.

Εταιρείες τρένων από Βαρσοβία προς Μπάρι

Trenitalia
Trenitalia
Russian Railways
Russian Railways
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Βαρσοβία Μπάρι

Πτήσεις Βαρσοβία Μπάρι

Αεροπορικές εταιρείες Βαρσοβία Μπάρι

Wizzair
Wizzair
Alitalia
Alitalia
Ryanair
Ryanair
LOT Polish Airlines
LOT Polish Airlines
Αναζήτηση για πτήσεις Βαρσοβία Μπάρι

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης