Σαλέρνο
Ταξιδέψτε απευθείας στο Λιβόρνο με τρένο, λεωφορείο, Carpooling
Λιβόρνο
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Σαλέρνο στο Λιβόρνο;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Σαλέρνο από το Λιβόρνο και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Σαλέρνο στο Λιβόρνο, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Σαλέρνο και Λιβόρνο, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Trenitalia, Italo (NTV), ÖBB, Blablacar ή FlixBus), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Σαλέρνο και Λιβόρνο, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Σαλέρνο - Λιβόρνο.

Για το ταξίδι σας από το Σαλέρνο στο Λιβόρνο, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Σαλέρνο προς Λιβόρνο

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Σαλέρνο στο Λιβόρνο, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Σαλέρνο Λιβόρνο με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Σαλέρνο - Λιβόρνο είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Σαλέρνο Λιβόρνο

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Σαλέρνο και Λιβόρνο είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Λιβόρνο με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Σαλέρνο είτε στο Λιβόρνο.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Σαλέρνο στο Λιβόρνο για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Σαλέρνο Λιβόρνο

Πόλη αναχώρησης
Σαλέρνο
Ιταλία
Campania
Πόλη προορισμού
Λιβόρνο
Ιταλία
Τοσκάνη
Απόσταση
487 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με τρένο, λεωφορείο και Carpooling
Αναζήτηση εισιτηρίων Σαλέρνο Λιβόρνο
Αναζήτηση διαμονής στο Λιβόρνο
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Σαλέρνο στο Λιβόρνο με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Σαλέρνο στο Λιβόρνο με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Σαλέρνο και Λιβόρνο που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Trenitalia, Italo (NTV), ÖBB, Blablacar ή FlixBus, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Σαλέρνο και Λιβόρνο με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Σαλέρνο και Λιβόρνο

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Σαλέρνο στο Λιβόρνο;
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Σαλέρνο προς το Λιβόρνο είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Λιβόρνο (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Σαλέρνο και Λιβόρνο, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Άνεση Τα λεωφορεία Σαλέρνο-Λιβόρνο μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Σαλέρνο προς το Λιβόρνο είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Λιβόρνο για να καλύψουν την απόσταση των 487 km.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Σαλέρνο στο Λιβόρνο;
Ταχύτητα Τα τρένα από το Σαλέρνο προς το Λιβόρνο είναι συχνά πολύ πιο γρήγορα από τα λεωφορεία ή τα αυτοκίνητα.
Προσβασιμότητα Οι σιδηροδρομικοί σταθμοί του Σαλέρνο ή του Λιβόρνο βρίσκονται στο κέντρο της πόλης, καθιστώντας εύκολη τη χρήση άλλων μέσων μεταφοράς για να φτάσετε στο κέντρο της πόλης.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Σαλέρνο-Λιβόρνο μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Σαλέρνο - Λιβόρνο μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Σαλέρνο στο Λιβόρνο;
Οικονομικό Η μεταφορά με αυτοκίνητο από το Σαλέρνο στο Λιβόρνο είναι συχνά ο πιο οικονομικός τρόπος για να ταξιδέψετε.
Φιλικότητα Η μεταφορά με κοινόχρηστο αυτοκίνητο μεταξύ Σαλέρνο και Λιβόρνο είναι συχνά πιο ευχάριστη και φιλική από άλλους τρόπους μεταφοράς, ειδικά αν μοιράζεστε το ταξίδι με συμπαθητικούς ανθρώπους.
Διαθεσιμότητα Η εύρεση διαθεσιμότητας για μια διαδρομή με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Σαλέρνο προς το Λιβόρνο μπορεί να είναι δύσκολη, ειδικά αν προγραμματίζετε εκ των προτέρων. Οι περισσότερες συγκοινωνίες είναι διαθέσιμες μόνο λίγες ημέρες ή εβδομάδες πριν από την αναχώρηση.
Αξιοπιστία Θα πρέπει να βασιστείτε στη συνέπεια και την αξιοπιστία του οδηγού για το ταξίδι σας στο Σαλέρνο Λιβόρνο. Δεν είναι πάντα στην ώρα τους.

Από πού να ξεκινήσετε στο Σαλέρνο; Πού θα φτάσω στο Λιβόρνο;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Σαλέρνο

Salerno - Piazza della Concordia
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Σαλέρνο

Salerno
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Λιβόρνο

Livorno Stazione FS
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Λιβόρνο

Livorno Centrale
Χάρτης
Quercianella-Sonnino
Χάρτης
Antignano
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Σαλέρνο Λιβόρνο
Αναζήτηση διαμονής στο Λιβόρνο

Λεωφορείο Σαλέρνο Λιβόρνο

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Σαλέρνο-Λιβόρνο ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Σαλέρνο προς Λιβόρνο στη Vivanoda.

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Σαλέρνο από Λιβόρνο ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Λιβόρνο, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Σαλέρνο και Λιβόρνο συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Λιβόρνο για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Οι επιβάτες μπορούν γενικά να πάρουν αποσκευές στο λεωφορείο Σαλέρνο-Λιβόρνο, αλλά είναι σημαντικό να ελέγξετε τα όρια βάρους και μεγέθους με τον μεταφορέα. Ο αριθμός των αποσκευών είναι επίσης πολύ συχνά περιορισμένος.

Εταιρείες λεωφορείων Σαλέρνο Λιβόρνο

FlixBus
FlixBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Σαλέρνο Λιβόρνο

Τρένα Σαλέρνο Λιβόρνο

Οι επιβάτες μπορούν φυσικά να πάρουν αποσκευές μαζί τους στο τρένο από το Σαλέρνο προς το Λιβόρνο. Δεν υπάρχει όριο βάρους, αλλά ορισμένες σιδηροδρομικές εταιρείες περιορίζουν τον αριθμό των αποσκευών που μπορείτε να πάρετε μαζί σας και απαιτούν να πληρώσετε ένα επίναυλο. Από την άλλη πλευρά, το μέγεθος των αποσκευών θα πρέπει να είναι λογικό, καθώς ο χώρος μέσα στο τρένο είναι συχνά περιορισμένος.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Σαλέρνο προς το Λιβόρνο τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Τα τρένα μεταξύ Σαλέρνο και Λιβόρνο είναι εξοπλισμένα με πρίζες και δωρεάν Wi-Fi για τους επιβάτες. Οι πρίζες είναι διαθέσιμες στα περισσότερα βαγόνια, ενώ η σύνδεση Wi-Fi ενδέχεται να είναι ασταθής σε ορισμένες περιοχές.

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Σαλέρνο στο Λιβόρνο. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Σαλέρνο και Λιβόρνο.

Εταιρείες τρένων από Σαλέρνο προς Λιβόρνο

Trenitalia
Trenitalia
Italo (NTV)
Italo (NTV)
ÖBB
ÖBB
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Σαλέρνο Λιβόρνο

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Σαλέρνο Λιβόρνο

Είναι δυνατόν να κάνετε κράτηση για κοινόχρηστο αυτοκίνητο την τελευταία στιγμή, αλλά αυτό εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα των οδηγών και τη ζήτηση για το ταξίδι. Συνιστάται να κάνετε κράτηση για τη μεταφορά σας με αυτοκίνητο εκ των προτέρων για να εξασφαλίσετε το ταξίδι σας.

Το μέσο κόστος μιας διαδρομής με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Σαλέρνο στο Λιβόρνο εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η εποχή του έτους, η ζήτηση και η προσφορά, καθώς και η πλατφόρμα που χρησιμοποιείται για την οργάνωση του κοινούχρηστου αυτοκινήτου. Για να λάβετε μια πολύ ακριβή εκτίμηση της τιμής και της διαθεσιμότητας ενός ταξιδιού με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από Σαλέρνο προς Λιβόρνο, ξεκινήστε μια αναζήτηση στη Vivanoda εισάγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.

Στη Vivanoda, την πλατφόρμα μας για τη σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Σαλέρνο και Λιβόρνο, θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις διαθέσιμες προσφορές συγκοινωνίας με τιμή, εκτιμώμενη διάρκεια και τοποθεσίες παραλαβής.

Οι οδηγοί μεταφορών με συνεπιβατήριο συχνά έχουν περιορισμούς για τις μεγάλες αποσκευές λόγω του περιορισμένου χώρου στο όχημα. Επομένως, συνιστάται να επικοινωνήσετε με τον οδηγό πριν από το ταξίδι σας προς Σαλέρνο Λιβόρνο για να συζητήσετε αυτά τα θέματα.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Σαλέρνο Λιβόρνο

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Σαλέρνο Λιβόρνο

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης