Προτεινόμενη διαδρομή
Σαλέρνο
Ταξιδέψτε απευθείας στο Πάδοβα με Carpooling, τρένο, λεωφορείο
Πάδοβα
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Σαλέρνο
Ταξιδέψτε με τρένο, Carpooling, λεωφορείο για Νάπολη
Νάπολη
Ταξιδέψτε με τρένο, Carpooling, λεωφορείο για Πάδοβα
Πάδοβα
Δείτε τιμές
Σαλέρνο
Ταξιδέψτε με τρένο, Carpooling, λεωφορείο για Μπολόνια
Μπολόνια
Ταξιδέψτε με τρένο, Carpooling, λεωφορείο για Πάδοβα
Πάδοβα
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Σαλέρνο στο Πάδοβα;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Σαλέρνο από το Πάδοβα και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Σαλέρνο στο Πάδοβα, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Σαλέρνο και Πάδοβα, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Trenitalia, Italo (NTV), ÖBB, Blablacar ή FlixBus), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Σαλέρνο και Πάδοβα, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Σαλέρνο - Πάδοβα.

Για το ταξίδι σας από το Σαλέρνο στο Πάδοβα, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Σαλέρνο προς Πάδοβα

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Σαλέρνο στο Πάδοβα, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Σαλέρνο Πάδοβα με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Σαλέρνο - Πάδοβα είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Σαλέρνο Πάδοβα

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Σαλέρνο και Πάδοβα είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Πάδοβα με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Σαλέρνο είτε στο Πάδοβα.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Σαλέρνο στο Πάδοβα για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Σαλέρνο Πάδοβα

Πόλη αναχώρησης
Σαλέρνο
Ιταλία
Campania
Πόλη προορισμού
Πάδοβα
Ιταλία
Βένετο
Απόσταση
576 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με Carpooling, τρένο και λεωφορείο
Αναζήτηση εισιτηρίων Σαλέρνο Πάδοβα
Αναζήτηση διαμονής στο Πάδοβα
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Σαλέρνο στο Πάδοβα με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Σαλέρνο στο Πάδοβα με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Σαλέρνο και Πάδοβα που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Trenitalia, Italo (NTV), ÖBB, Blablacar ή FlixBus, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Σαλέρνο και Πάδοβα με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Σαλέρνο και Πάδοβα

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Σαλέρνο στο Πάδοβα;
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Σαλέρνο προς το Πάδοβα είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Πάδοβα (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Σαλέρνο και Πάδοβα, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Άνεση Τα λεωφορεία Σαλέρνο-Πάδοβα μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Σαλέρνο προς το Πάδοβα είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Πάδοβα για να καλύψουν την απόσταση των 576 km.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Σαλέρνο στο Πάδοβα;
Φιλικό προς το περιβάλλον Το τρένο Σαλέρνο-Πάδοβα θεωρείται πιο φιλικό προς το περιβάλλον μέσο μεταφοράς από ό,τι το αεροπλάνο ή το αυτοκίνητο μόνο.
Τοπία Τα τρένα μεταξύ Σαλέρνο και Πάδοβα προσφέρουν συχνά μαγευτικά τοπία κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Σαλέρνο-Πάδοβα μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Σαλέρνο - Πάδοβα μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Σαλέρνο στο Πάδοβα;
Φιλικό προς το περιβάλλον Μοιράζοντας ένα αυτοκίνητο με κάποιον άλλο, μειώνετε τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις ενός ταξιδιού από το Σαλέρνο προς το Πάδοβα.
Οικονομικό Η μεταφορά με αυτοκίνητο από το Σαλέρνο στο Πάδοβα είναι συχνά ο πιο οικονομικός τρόπος για να ταξιδέψετε.
Άνεση Πρέπει να μοιράζεστε το χώρο στο αυτοκίνητο με άλλους επιβάτες καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού από το Σαλέρνο στο Πάδοβα.
Διαθεσιμότητα Η εύρεση διαθεσιμότητας για μια διαδρομή με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Σαλέρνο προς το Πάδοβα μπορεί να είναι δύσκολη, ειδικά αν προγραμματίζετε εκ των προτέρων. Οι περισσότερες συγκοινωνίες είναι διαθέσιμες μόνο λίγες ημέρες ή εβδομάδες πριν από την αναχώρηση.

Από πού να ξεκινήσετε στο Σαλέρνο; Πού θα φτάσω στο Πάδοβα;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Σαλέρνο

Salerno - Piazza della Concordia
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Σαλέρνο

Salerno
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Πάδοβα

Padova Autostazione Viale della Pace
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Πάδοβα

Padova
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Σαλέρνο Πάδοβα
Αναζήτηση διαμονής στο Πάδοβα

Λεωφορείο Σαλέρνο Πάδοβα

Οι επιβάτες μπορούν γενικά να πάρουν αποσκευές στο λεωφορείο Σαλέρνο-Πάδοβα, αλλά είναι σημαντικό να ελέγξετε τα όρια βάρους και μεγέθους με τον μεταφορέα. Ο αριθμός των αποσκευών είναι επίσης πολύ συχνά περιορισμένος.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Σαλέρνο και Πάδοβα συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Πάδοβα για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Σαλέρνο και Πάδοβα είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Σαλέρνο-Πάδοβα ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Σαλέρνο προς Πάδοβα στη Vivanoda.

Εταιρείες λεωφορείων Σαλέρνο Πάδοβα

FlixBus
FlixBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Σαλέρνο Πάδοβα

Τρένα Σαλέρνο Πάδοβα

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Σαλέρνο στο Πάδοβα εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Πάδοβα είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές στα εισιτήρια τρένου μεταξύ Σαλέρνο και Πάδοβα, συνιστάται να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, να είστε ευέλικτοι με το χρονοδιάγραμμα και να συγκρίνετε τις τιμές των εισιτηρίων με τη Vivanoda.

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Σαλέρνο στο Πάδοβα. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Σαλέρνο και Πάδοβα.

Τα τρένα μεταξύ Σαλέρνο και Πάδοβα είναι εξοπλισμένα με πρίζες και δωρεάν Wi-Fi για τους επιβάτες. Οι πρίζες είναι διαθέσιμες στα περισσότερα βαγόνια, ενώ η σύνδεση Wi-Fi ενδέχεται να είναι ασταθής σε ορισμένες περιοχές.

Εταιρείες τρένων από Σαλέρνο προς Πάδοβα

Trenitalia
Trenitalia
Italo (NTV)
Italo (NTV)
ÖBB
ÖBB
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Σαλέρνο Πάδοβα

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Σαλέρνο Πάδοβα

Στη Vivanoda, την πλατφόρμα μας για τη σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Σαλέρνο και Πάδοβα, θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις διαθέσιμες προσφορές συγκοινωνίας με τιμή, εκτιμώμενη διάρκεια και τοποθεσίες παραλαβής.

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο θεωρείται γενικά ασφαλής επιλογή για το ταξίδι μεταξύ Σαλέρνο και Πάδοβα. Ωστόσο, είναι σημαντικό να ελέγχετε τις κριτικές και τις αξιολογήσεις των οδηγών πριν κλείσετε ένα ταξίδι. Συνιστάται επίσης να μοιράζεστε τα προσωπικά σας στοιχεία μόνο με άτομα που εμπιστεύεστε.

Είναι δυνατόν να κάνετε κράτηση για κοινόχρηστο αυτοκίνητο την τελευταία στιγμή, αλλά αυτό εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα των οδηγών και τη ζήτηση για το ταξίδι. Συνιστάται να κάνετε κράτηση για τη μεταφορά σας με αυτοκίνητο εκ των προτέρων για να εξασφαλίσετε το ταξίδι σας.

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο θεωρείται πιο φιλική προς το περιβάλλον επιλογή σε σχέση με άλλους τρόπους μεταφοράς, καθώς μειώνει τις εκπομπές CO2 με τη μείωση του αριθμού των αυτοκινήτων στους δρόμους. Ωστόσο, αυτό εξαρτάται από τον αριθμό των ατόμων που μοιράζονται το ίδιο όχημα και την κατανάλωση καυσίμου του οχήματος.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Σαλέρνο Πάδοβα

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Σαλέρνο Πάδοβα

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης