Προτεινόμενη διαδρομή
Ρόδος
Ταξιδέψτε με πλοίο για Σάμος
Σάμος
Ταξιδέψτε με πλοίο για Χίος
Χίος
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Ρόδος
Ταξιδέψτε με πλοίο για Λέρος
Λέρος
Ταξιδέψτε με πλοίο για Χίος
Χίος
Δείτε τιμές
Ρόδος
Ταξιδέψτε με πλοίο για Άγιος Κήρυκος
Άγιος Κήρυκος
Ταξιδέψτε με πλοίο για Χίος
Χίος
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Ρόδος στο Χίος;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Ρόδος από το Χίος και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Ρόδος στο Χίος, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Ρόδος και Χίος, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways ή Hellenic Seaways), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Ρόδος και Χίος, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Ρόδος - Χίος.

Για το ταξίδι σας από το Ρόδος στο Χίος, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Ρόδος Χίος με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ Ρόδος και Χίος είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Ρόδος στο Χίος για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Ρόδος Χίος

Πόλη αναχώρησης
Ρόδος
Ελλάδα
Δωδεκάνησα
Πόλη προορισμού
Χίος
Ελλάδα
Νησιά Βορείου Αιγαίου
Απόσταση
282 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Ρόδος Χίος
Αναζήτηση διαμονής στο Χίος
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Ρόδος στο Χίος με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Ρόδος στο Χίος με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Ρόδος και Χίος που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways ή Hellenic Seaways, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Ρόδος και Χίος με ήσυχο μυαλό!

Από πού να ξεκινήσετε στο Ρόδος; Πού θα φτάσω στο Χίος;

Λιμένες αναχώρησης στο Ρόδος

Rhodes
Χάρτης

Λιμάνια άφιξης Χίος

Chios
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Ρόδος Χίος
Αναζήτηση διαμονής στο Χίος

Πλοία Ρόδος Χίος

Αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την εποχή του έτους που επιθυμείτε να ταξιδέψετε μεταξύ Ρόδος και Χίος. Σημειώστε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Ρόδος και Χίος και θα πρέπει να συνδυάσετε το ταξίδι προς Χίος με άλλο μέσο μεταφοράς.

Συνιστάται πάντοτε η εκ των προτέρων κράτηση όταν ταξιδεύετε μεταξύ Ρόδος και Χίος, ιδίως κατά τις περιόδους αιχμής. Αυτό εξασφαλίζει τις καλύτερες τιμές και μια εγγυημένη θέση στο πλοίο.

Συνήθως είναι δυνατόν να πάρετε το αυτοκίνητό σας στο πλοίο από το Ρόδος προς το Χίος, αλλά θα υπάρχει πρόσθετο κόστος. Σας συνιστούμε να κάνετε μια αναζήτηση ναύλου στη Vivanoda για να συγκρίνετε τις διάφορες προσφορές που διατίθενται για τα πλοία μεταξύ Ρόδος και Χίος και να αξιολογήσετε τις συνθήκες μεταφοράς.

Εταιρείες πλοίων Ρόδος Χίος

Blue Star Ferries
Blue Star Ferries
Dodekanisos Seaways
Dodekanisos Seaways
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ρόδος Χίος

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης